Dev Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Dün gece saat 3:30 civarlarında karşıyaka isklesinde vapurdan indim ve fidanlıktaki evime doğru yürüyorum sahilden. O sırada da müzik dinliyorum tabi ki. Şayet kulaklıklar tshirtün içinden geçiyor ve direk boyundan çıktığı için saçlardan gözükmüyor. Tshirtün içinden geçme sebebi de mp3 player var diye sataşmasınlar çalmaya çalışmasınlar diye. Neyse , bir sokağa girdim fidanlığa doğru yönelmek için. Bir baktım arkamdan 2-3 tane tip geliyor. Arkadaşların ne idüğü pek belirsiz. O sırada da Tool'un Faaip de Oiad'ı başladı. Dinleyenler bilir nasıl olduğunu dinlemeyenler de indirsin görsün diyorum. Hay onu playliste sokan kafama sçayım ben. Ne müziği değiştirebiliyorum mp3 player var sanacaklar diye ( sony kulaklıklar var ya kulağın içine giriyor. onlar dışarıya ses vermiyor zaten ) ne de koşup kaçabiliyorum. O parça gittikçe rahatsız ediyor o karanlıkta. Adamlar arkamda. Eve gelene kadar geçen o dakikalar ömrümden 10 yıl yedi sanırım. Hiçbirinizin başına gelmesin diye diliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 said: O sırada da müzik dinliyorum tabi ki. yürürken başka napılır ki de mi? sdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 sakız ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 adamlar mp3 playerı görseler nolur görmeseler nolur niyeti varsa.donuna kadar alır gider zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Ne bileyim bi heyecanlandım korktum işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 o korku yetmiştir sana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 bizim bi arkadaşın başına aynısını geldi. inanmazsın bir haftaya kalmadı öldü çocuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeBuffAndHeal Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 öldü/öldürüldü ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 o şarkıyı dinleyene samara saldırıyo ipoddan çıkıp şarkıyı 1 hafta içinde başkalarına dinletmezsen ölüceksin (hmm sanırım amaç ta buydu... yazmış oraya dinlemeyenler indirsin görsün diye... vay çakal. ama yemezler tabi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Gece İstanbul'da mp3 dinleyerek yürümek hmm... Sen baya cesursun. Eğer hırsız gaspçı etc. olsalardı patates gibi soyarlardı emin ol. Adamlar 250 metreden hissediyor gaspedilecek adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 eskiden böyle değildi izmir yahu. kaç kere karşıyaka iskelesinin sağındaki çimlere sızdım. ne cüzdan gitmişti ne de telefon. şimdi bilemiyorum da fidanlık falan biliyorsan gazi lisesini de bilirsin : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 gece vapur var mı yahu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 3.30 da vapurmu var harbiden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 hikayedeki çelişkiler bir bir açığa çıkıyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 izmir mi istanbul mu be? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 karşıyaka iskelesi izmir olsa gerek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 yok abi 3.30da vapur. sallamıyalım lütfen:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ben kendi kendime bu triplere giriyorum bazen sanki biri geliyor bakıyorum arkama falan ıykk garip yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 http://www.izmir.gen.tr/vapur2.aspx 24 saat otobüs ve vapur hizmeti vardır diyor ayrıca adam niye sallasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Ewt Warmış :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 e vapur tarifesinde yazmıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 dün gece gerçekten neredeydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cool1907 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 [spo][/spo] Yapamadım Bi Spoiler. http://img530.imageshack.us/my.php?image=vapur1qa1.jpg [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 00:52 tarihinde, Cool1907 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 belki de birini veya birilerini öldürdü. olay 2 yıl sonra filan açığa çıkarsa ben o saatte vapurdan indim arkamda da 3 seksomanyak bana zarar verecekti neredeyse işte kanıtları foruma da yazdım deyip cinayetlerden yırtmayı planıyordu. ve garbage olmasa amacına da ulaşacaktı. scoopp... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nocom Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 kap kaç illeti, milleti paranoyak etmiş :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar