CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Selam arkadaslar geçen sabahlıyorduk arkadaslarla ve bir takım geldi kestik hep ama sonunda holy palayla ben kaldım ve ben feralım yuzde 1 e getiriyorum shield aciyor critliyor mana doluyor jow atiyor bana bende sabır taşı oldum mübarek ve adama bossa dps yapar gibi vurdum o da kendini healledi arada cok seyler denedim bi yerde artık baydıgımdan yuzde 1 de shield acti ama moonfire atsam olecekti ama artık dikkatim dagınık oldugundan vurmaya devam ettim oyle neyse adamla konustuk falan vurusurken :P orda beniğm healim regrowth ht falan degil lotp yuzunden bu arada:P sonunda adam pes etti amac beni pes ettirmekti ama aldigim en guzel 14 puandi eheheh [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ohara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 diğer 4 kişi abi yeter ya off diye yalvarmadı mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 bizim takım yanımda oturuyordu onlar alt a atıp dota oynadilar beni beklerken:P diger tkaımda alısıkmıs bir priestlede yarım saat duel yapmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Hehe bari priesti kesebilmiş mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Priest dayanamayıp cıkmıs sonunda o da holymis cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Aslında priest manasını bitirip kesebilirdi dicemde o kadar kolay olsa keserdi o zamanda herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Efe efeeeeee, geçiceksin böyle palaları... Sizin cafede bitane paladan adam olmaz diyen vardı. Burdan selam ederim ona... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 bu paladanda bisi olmazki kardesim gelsin dovsun beni cok iyiyse anca healliyor diger priest holy be mana burn yapsan neyle kesecek :P mind blast mi castliyecek yani zor holynin bisi kesmesi:P manasını bitiriyim dedim ama doluyor hayvan gibi mp5 var adamda ve ustune critliyince doluyor falan zor yanide ben pes etmem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 :P biliyorum ben seni... Eminim o 1 saat için 234234 kez boş... diye bağırmışsındır xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 nerf bide çok istikrarlı bir takımınız varmış :F [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 15:18 tarihinde, Sparkcaster tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 hic bagirmadim yemegimi yedim sigarimi ictim cok rahattim:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 2vs 2 arena yaparken akkadasim oldu bende vanish atip bi kenara saklandim warrior ve warlock du karsidakiler adamlar tam 20 dakika aradilar beni sonunda warrior pes etti cikti bende locku kestim kazandik:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Karşı takımın salaklığıymış o ajmet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Madem saklanıcan neden en başta stealthdan çıkıyorsun yani gir arenaya direk saklan. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 üzerinde 1 merciless 1 normal gladyatör item ı olan "gladyatör " ranklı bir warrior ve mavi gearlı priest geldi arenada. gerizekalılar 20 dakka spawn olunan odada beklediler ruins of lordaeron da.sonra sıkıldım daldık warrior arkadaşa charge attı ve o da oyundan düştü böyle kaybettik.anlamıyorum madem kendine güvenmiyorsun hiç girme arenaya bi anlamı yokki böyle salakça oynamanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ajmet Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ben rogue um benim isin saklanmak ayni sekilde rakip de warlock hem stealth icin buff i hemde peti var 2 sinide kullanmayip 3 defa yanimdan gecip beni bulamiyorsa sanirim benim bi kabahatim yok bu konuda:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Rpgueun işi saklanmak değil. Saklanarak düşmanı gafil avlamak. Rogue işin saklanmak olsa neden bi sürü item için kasıyor millet manyak mı? :) tier 6 set bonus gives u %200 stealth bonus so u can hide better but cant kill anyone. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Ben de işler sarpa sarınca bi köşeye saklanıyorum. Blades Edge arenada çok işe yarıyor saklanmak, kenardaki kazıkların arkasına girdin mi adamlar buffla racialla falan bile göremiyorlar. Ama ben daha sıkılıp çıkanı görmedim. Bir şekilde bulup kestiler her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 ya arenada bi zaman sonra stealthi görme buffı çıkmıo mu? direk görünmedin mi onla? eger onlada bulamadılarsa bravoo... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 buffa gerek yok lock warmıs paranoia + r1 rof/hellfire spamle bulur zaten ama adamlar malmıs [ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 19:18 tarihinde, Fin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Doğal engellerin arkasına geçtiğinizde sizi bulamazlar arenada. Mesela Nagrand arenada o buffın olduğu yerin sağındaki kazıkların arkasına oturursanız sizi hide olmasanız bile göremezler :D . Hatta AE patlatan magelerin AEleri oraya ulaşmıyor. Tek yapabileceğiniz oraya girip orda patlatmak AEyi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Abi saklanarak kazanamazsınız. Yok yani bize de geliyor stealth teamler. 20 dakika oraya buraya koşuyorlar biz bekliyoruz. Kimse bayıp çıkmaz rated arena'dan. Hayır sonra çıkıyorlar stealth'tan patlatıveriyorsun 20 dk'ya yazık. Blizzard'ın başka bir kazmalıgı, arenaları direk kite cenneti yapmış olması. kaçan bir adamı mümkün değil yakalayamazsınız. Pillar arkasına geçip dönüyorlar. Hızınız aynı, yakalayamazsınız. Pole dancer diyoruz bu arkadaşlara. Paladin heal atarken basıyorsun countterspell'i, adam kaçıyor. Durduramazsın yani mümkün değil. Edit: Evet doluyum. [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 13:59 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 xhun çok haklısın , hele druid travel form ile deli edior yani ne yapsak bos... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Sen de kaçıcaksın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar