Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1 saat süren Arena

CusTodeM

Öne çıkan mesajlar

Selam arkadaslar geçen sabahlıyorduk arkadaslarla ve bir takım geldi kestik hep ama sonunda holy palayla ben kaldım ve ben feralım yuzde 1 e getiriyorum shield aciyor critliyor mana doluyor jow atiyor bana bende sabır taşı oldum mübarek ve adama bossa dps yapar gibi vurdum o da kendini healledi arada cok seyler denedim bi yerde artık baydıgımdan yuzde 1 de shield acti ama moonfire atsam olecekti ama artık dikkatim dagınık oldugundan vurmaya devam ettim oyle neyse adamla konustuk falan vurusurken :P orda beniğm healim regrowth ht falan degil lotp yuzunden bu arada:P sonunda adam pes etti amac beni pes ettirmekti ama aldigim en guzel 14 puandi eheheh

[spo] [/spo]

Sosyal ağlarda paylaş

bu paladanda bisi olmazki kardesim gelsin dovsun beni cok iyiyse anca healliyor diger priest holy be mana burn yapsan neyle kesecek :P mind blast mi castliyecek yani zor holynin bisi kesmesi:P manasını bitiriyim dedim ama doluyor hayvan gibi mp5 var adamda ve ustune critliyince doluyor falan zor yanide ben pes etmem
Sosyal ağlarda paylaş

üzerinde 1 merciless 1 normal gladyatör item ı olan "gladyatör " ranklı bir warrior ve mavi gearlı priest geldi arenada.
gerizekalılar 20 dakka spawn olunan odada beklediler ruins of lordaeron da.sonra sıkıldım daldık warrior arkadaşa charge attı ve o da oyundan düştü böyle kaybettik.anlamıyorum madem kendine güvenmiyorsun hiç girme arenaya bi anlamı yokki böyle salakça oynamanın
Sosyal ağlarda paylaş

Doğal engellerin arkasına geçtiğinizde sizi bulamazlar arenada. Mesela Nagrand arenada o buffın olduğu yerin sağındaki kazıkların arkasına oturursanız sizi hide olmasanız bile göremezler :D . Hatta AE patlatan magelerin AEleri oraya ulaşmıyor. Tek yapabileceğiniz oraya girip orda patlatmak AEyi :D
Sosyal ağlarda paylaş

Abi saklanarak kazanamazsınız. Yok yani bize de geliyor stealth teamler. 20 dakika oraya buraya koşuyorlar biz bekliyoruz. Kimse bayıp çıkmaz rated arena'dan. Hayır sonra çıkıyorlar stealth'tan patlatıveriyorsun 20 dk'ya yazık.

Blizzard'ın başka bir kazmalıgı, arenaları direk kite cenneti yapmış olması. kaçan bir adamı mümkün değil yakalayamazsınız. Pillar arkasına geçip dönüyorlar. Hızınız aynı, yakalayamazsınız. Pole dancer diyoruz bu arkadaşlara. Paladin heal atarken basıyorsun countterspell'i, adam kaçıyor. Durduramazsın yani mümkün değil.

Edit: Evet doluyum.

[ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 13:59 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...