Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşı olmamak turkleremi mahsus ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Evet Türklere mahsus.Böyle milletin böyle abaza erkekleri ve böyle akıllı kızları oldukça da böyle devam etcek.Zira bayan arkadaş yoktur bizde ya sevgilin vardır ya da yoktur.
Mesaj tarihi:
Bir topluma insan ilişkilerini zayıf kıldıran, insanların birbirine olan güvenini yitirmesini sağlayan, insanları agresifleştiren bir ahlâk anlayışı seneler boyunca yedirilip, yutturulursa olacağı budur.
Türk erkeği, sokakta yaşayan köpekten daha az sosyal olur dişisine karşı. Bir de bunu gururuna yediremez kendine yalan bir mizaç çizer, delikanlıyım ben, yürek yakarım der..... bilmem anlatabildim mi...

Soruya cevap: hayır, sadece bize mahsus değil. Dünyanın her yerinde örnekleriyle karşılaşabilirsin. ama toplumsal açıdan baktığında, ahlaki baskı uygulanmış toplumlarda bu gibi şeylerin daha çok görüldüğünü farkedersin..
Mesaj tarihi:
Bir soru: Varsayalım dünya üzerindeki her dili rahatça konuşup anlayabiliyorsun. Her kültürü inciği cıncığı olmayacak şekilde, kendi kültürünü sahiplendiğin ve bildiğin gibi biliyorsun.
Hala Türk kızı mı?
Mesaj tarihi:
Güzel kızla arkadaş kalmak aptalcadır, diğerleriyle de gerek yok zaten :p

Şaka bi yana çok yakın arkadaş diyebileceğim kızlar var çevremde. "Kanka" sözünü pek sevmesem de hani konunun anlaşılması açısından konuşursak erkek kankam da var kız kankam da var, her konuyu konuşuruz, şu ana kadar bir aşırılık da olmadı, olacağını da sanmam. Zaten o kadar içli dışlı olduğun biriyle başka türlü bir ilişki düşünmezsin artık.

Ha tabi benim cazibeme nasıl direniyorlar da arkadaşlıktan öteye geçmek onlara zor gelmiyo mu orası ayrı orasını ben de anlamadım :p
Mesaj tarihi:
herkesin düşüncesi farklı tabi.kişinin sosyal yaşamına da baglı olan birşey bu

yani turk kızları gayet güzeller.gayette iyi sayılabilirler.tabi arada var adamı deli edenleri.

diğer ırktan olanlar arada sırada yaşanabilicek degişik tadlar olarak goruyorum

ülkemin kızları birşeye degişilmez

cogu kişi turk kızları vermiyor yaaa ingilizler 13 yaşında veriyorlarmış diye ordan burdan duydukları şeylerden dolayı turk kızını küçümsüyor

ruslarlada tabiki aşk yaşanmaz :).dediğim gibi degişik bir tad

bu tadlar arasındada en iyisi ruslar bana göre

[ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 20:50 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ırkçılık yapmayın lan:)

yani ne biliyim türkiyeden de gayet güzel kızlar çıkıyo, muhtemelen rusyadan, finlandiyadan filan da çirkinlerin çıkma potansiyeli vardır(pek sanmıyorum gerçi... :P)

tabi olay güzellikle-çirkinlikle de sınırlı değil. karakterleri, beklentileri filan da önemli tabii.

neyse, ne diyoduk... hah. ırkçılık yapmayın:)
  • Yeni Oluştur...