Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşı olmamak turkleremi mahsus ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
bunlar çocukluktan, liseden kalma şeyler. böyleleri üni'de de vardı. lala derdik biz bunlara. kızlar bunlarla takılır, kanka olur gider bilmem kimle birlikte olur. ee sana ne düştü bu işten ? bari kızın bir arkadaşı ile felan takıl di mi ? böyle yatırım mı olur ?

haha bu ne be,

ayle bak ben snınle böle takılıyorum ama vermiyceksen söle ben şimdiden başlıyım sneın kankalara yazmaya, senıdne desteğini bekliyorum bak bu konuda, yoksa adım lalaya cıkıcak lan!!!
Mesaj tarihi:
said:
saksıya çiçek ekilir, bardağa su konulur. arabalar benzinle çalışır. insanlar da doğar, büyür ve ölür.

[ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 02:45 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
insanlar kadın ve erkektir.

git kendini gerçekleştirden sonra bunu da efsanelere ekliyoruz.
herkesi kendisi ve çevresi gibi sananların üzerine de niçeyi salıcam
Mesaj tarihi:
insanlar erkektir. kızdan insan da olmaz. son nokta... !... pls b@b k3k ok33aaa öptüm by333

[ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 03:21 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
insanlar erkektir. kızdan insan da olmaz. son nokta... !... pls b@b k3k ok33aaa öptüm by333

DAYTTTT vallahaa çökertirim patiyii!!! Daıtırım burayı!!! Ne demek kızdan insan olmaz. Öldürürürüm sizi!!! Asıl erkekten insan olmaz... Feminik duygularımı güçlendirmeyin gece gece :@
Mesaj tarihi:
evvel zaman içinde birşey yazdım buraya ama gerek yok şuan

ek1:
kadın erkeğin kaburgasından yaratılmıştır

yaşasın kaburgacı selim amca

[ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 03:27 tarihinde, fastreloader tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 02 Temmuz 2007, Pazartesi - 03:29 tarihinde, fastreloader tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
okulumdaki erkekler gerizekalı diye kızlarla sohbet ediyorsam ibne mi oluyorum yani şimdi ben. tüh bak =/ .

neyse yatırım yapıyorum tabi ben aslında, biraz faizler düşsün, atlıycam sırtlarına, basıcam kırbacı, basıcam kırbacı.
  • Yeni Oluştur...