Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız arkadaşı olmamak turkleremi mahsus ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
var öyle bi olay burda, bi kız arkadaşınla sinemaya gitsen direk "çıkıyo musunuz sdsfs" diye sırıtan insan modelleri

yurt dışında var mıdır bilmem ama

[ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 23:22 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
benim kuzen anlatıyor mesela.. almanyada baya rahatmış orda sevgi muhabbeti yokmuş hani böyle seversin canını verirsin boş muhabbetmiş orada.. cıkmanın tek amacı cinsel ilişkiymiş işte insanlar resmen birbirine et olarak bakıyormuş insanlar derken benim kuzenin anlattıgı kesim artık neresi oluyorsa.. berlinde hayat böyleymiş.. yani bir hafta biriyle yiyişirsin öteki hafta diğeriyle yumulursun.. :S
Mesaj tarihi:
Sorduğu olay, bir kızın "kız arkadaş/sevgili" olmadan bir erkeğin sadece "arkadaşı" olması durumu sanırım.

Yani araya aşk sokmadan bir arkadaşlık yaşaması.

Öbür türlü çok saçma oluyo zaten.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Lisedeki en iyi arkadaşım(hala en iyi arkadaşımdır kendileri, ayı evi paylaşıyoruz belki yılın yarısı) bir kızdı. Hocalardan öğrencilere kadar herkes önce bizi sevgili sonra beni gay sandı. İkiside yanlış. Sadece arkadaşız.

[ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 23:27 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
GERGE
üye § 01 Temmuz 2007, Pazar - 23:25 [ özel msj ]

--------------------------------------------------------------------------------

Lisedeki en iyi arkadaşım(hala en iyi arkadaşıdır kendileri, ayı evi paylaşıyoruz belki yılın yarısı) bir kızdı. Hocalardan öğrencilere kadar herkes önce bizi sevgili sonra beni gay sandı. İkiside yanlıştı. Sadece arkadaştık.

--------------------------------------------------------------------------------

aranızda birşey yokmuydu şimdi
Mesaj tarihi:
türklerin kız arkadaşı var ki? Ya da benim tanıdığm tüm erkeklerin kankaları falan hep kız :) bi sürü de kız arkadaşları var (arkadaş olarak ) . Sevgili anlamında soruyorsan her ülkede sevgilisi olan da var olmayanda ...
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Niye aramızda bir şey olsun ki? Bir erkek bir kızı seviyorsa sevgili mi olmaları gerekir? Erkekler kız kardeşlerini, annelerini de severler.
Mesaj tarihi:
boş muhabbetler bunlar nefret ediyorum
bi kız arkadaşımla(sadece arkadaş) yazlıkta oturup denizin karşısında gece yarısına kadar onun çıktığı erkekle ilgili sorunlarını dinlerken
insanların neler düşündüğünü tahmin etmek çok da zor olmasa gerek....
Mesaj tarihi:
Eskiden kız okulu olan bir fransız lisesinden mezun olmuş olarak bu konuda edeceğim bir-iki laf var.
86 kız 14 erkekti bizim dönemimiz. Bunun bir sonucu olarak da bol bol kız kankam oldu. Gayet de memnunum bu durumdan. Kız=Seks mantalitesini kaldırabilirseniz gayet de kanka olunabiliyor kızlarla. Aralarında kız arkadaşım olan, çıktığım olan da oldu tabii ancak hiç öyle bir şey düşünmediğim bile kızlar da vardı. İmkansız değil pek yani.
Mesaj tarihi:
Abazanlık filan değil, bir erkeğin ilgisini etrafındaki kızlar çekebilir. Bu normal birşeydir, dostun olsa bile. Kızlar da (erkeklere nazaran daha az olsa da) erkeklerle ilgilenirler bu şekilde. Ne yapacağınızı siz seçersiniz, bazı şeyleri göze alıyorsanız içgüdülerinizi serbest bırakırsınız. Ahlak denilen kavram budur.

[ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 23:55 tarihinde, Messor tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ciddi konuşmak gerekirse bir erkeğin kız arkadaşı olabilir öyle düşünüldüğü gibi imkansız bir durum değil ancak bu öyle 1 -2 senede olcak bişey değildir kanımca benim de var bir çok arkadaşım dostum kankam dediğim insanlar ama hepsi çocukluktan arkadaşım.
  • Yeni Oluştur...