Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gantz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet yine duyulmamıs bir mangayla karsınızdayım. çok kısa özetlemek gerekirse iki genç ölüyorlar ve içinde dev bir siyah küre olan bir odaya ışınlanıyorlar. içeride baska insanlar da var.dısarıya çıkamıyorlar. bir süre sonra küre açılıp bunlara zırh ve silah veriyor belli hedefleri yoketmeleri için. daha fazla söylemek istemiyorum hikayeyi bozmamak için ama görebileceğiniz en enteresan mangalardan biri.

http://www.anime-eden.com/page/manga/gantz/

[ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 21:19 tarihinde, Othranx tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
izleyeli baya oldu bu animeyi cok yeni degil aslında :) konu olarak hos bence gayetde surukleyici gidiyor ordaki iri vıcıtlı ablaya hasta oldum :D sonu ilginç bitiyor hatta
Mesaj tarihi:
animesini izlemedim ama bana öneren arkadaş beğenmediğini söylüyor, zaten mangayla farklı bir sondaymıs; animeden çok mangayı tavsiye ederim çok dehşet devam ediyor su an
Mesaj tarihi:
valla mangasını bilmiyorumda animesi cidden guzel tavsiye ederim izlemeyen varsa kacırmasın konu olarakda ilginç zaten oyle bir animede genelde oldurme yoktur misal bir karakteri genelde agır yaralanır rocky misali kalkar dovusur felan bunda kıran kırana :D
Mesaj tarihi:
said:
ben mangasını okumuştum. zaten pc'de bütün chapterlar var türkçe olarak. epey güzel bir konusu var.

İnternette 25 bölümünün türkçe altyazısı var, kast ettiğin bu 25 bölüm mü?

Yada bu anime toplamda 25 bölüm mü? Sonrası var mı? Halen devam ediyor mu?

Edit:
http://www.anime-eden.com/page/manga/gantz/
çalışmıyor.

[ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 20:12 tarihinde, Apis tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
anime edenin ana sayfasından gidersen bulabilirsin. manga volume 20 ye kadar devam ediyor orada , 21. de de en son chapter 249 var yanlış hatırlamıyorsam.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
26 bölüm bir çırpıda bitti keşke daha önce izleseymişim. animesinin çizimleri güzel olsada aksiyon sahneleri çok havada kalmıştı mangasını kime sorsam öve öve bitiremiyor. mangaya bir giriş olarak seri izlenebilir.
  • 1 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
şu anda animeyi izledikten sonra 288 bölüm mangayıda okudum ve süperdi diyorum.

animeyi izledikten sonra mangayı 98 dan okumaya başlayabilirsiniz .

hatta şöle :

http://www.mangavolume.com/index.php?serie=gantz&chapter=gantz-90&page_nr=2

o değilde çok güzeldi ya heyecanlı bir yerdede sonra erdi pf. kurono ne çekti öle be başka bu kadar çeken varmıdır bilmiyorum :D

ayrıca kaze ve takeshi gözlerimi dolduran ikili
  • 10 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
3 gün önce başladım okumaya fena sardı.186 ya kadar geldim.bide vizelerim olmasa yetişirdim heralde seriye.

birde

ne kurono imiş kardeşim ölmek bilmedi ama etrafındaki herkez ölüyor be

• 2 yıl sonra ...
  • 2 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Kei-chan!!
Tae-chan!!
Kei-chan!!
Tae-chan!!

konusu bu :P şaka bir yana animesini izlemedim ama mangası acayip sarıyo artık bi noktadan sonra yazılanları bile okumadan çizimlere bakarak anlaşılıyo :) yalnız sona doğru yaklaşıyo anladığım kadarıyla ki bitsin artık daha ne yapıcaklar en son yaptıklarından sonra spoilersız bu kadar yazabiliyorum :D
  • 6 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Animesine yeni başladım, mangası farklı bitiyor galiba sonu peki anmie bittikden sonra nerden devam etmeliyim mangaya ve manganın diğer sonunu görmek için.

Yukarda yazıyormuş 98 deyu.
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
animesini salla direkt mangasına baştan başla. anime çokk erken bitiyor hani anime mangaya bakınca önemsiz bir kısım bile diyebiliriz. bir haftada bitirdim mangasını son bölümdeyim uçtu gitti fena yerlere. gayet güzel.
  • 5 ay sonra ...
  • Yeni Oluştur...