CythraulAkhera Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 eheh. laraken sen ne zmn gittin eve abi ben kayboldum gec geldım eve vidyo yakın zaman sonra patide yer alcak merak etmeyin. valla bende eglendim hostu güzeldi larakenle bulustuk ilk cok ii bi adam muhabbeti fln cok iyi sora bone geldi sinemadan cıkmıs valla ne diyim onunda muhabbeti cok iyiydi biralarda guzeldı demı beyler eheh. dory ve arkadası geldi dorynn arkadası souktu ilk 5 dakka, samsun 216 dan sonra acıldı kamerayı sevmedi galiba dory nin muhabbeti de cok saglamdı keske kalsaydınız daha valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 olm o konuda ciddiyim lan. o video u koyarsan izmire geldiğimde rakı şalgamımın yanına meze olursun. hehe. [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 23:08 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 raki şalgam sarapli sucuk leyz bal tavuk ehuhu :D guzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 baharatlı lays ile ballı tavuk çok güzel oluyo ama. deneyin. evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 *evilgrins* cok hainsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 yok hakikaten güzel oluyor yahu. bi kere böle bişi yedim, paso bunu yiyom artık. nefis bişi. [ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 23:15 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CythraulAkhera Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 nie kandırıon insanları laraken .. hani cok kotuydu ... hani zorla yemıstın evde baska yemek olmadıgı ıcın .. bırak ya .. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 çok aferim ulan. gelmeyenler yerdi belki negzel. yedin bitirdin olayımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 foto isteriz foto Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 foto işi yalan bonek berbat resim cekiyo hiç birinde gozlerim aynı noktaya bakmıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 foto neyse de o video koyma evladım. lucifer is king, praise satan dedim hunharca. koyanın karşısında "ss" im ama diyim : ). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 said: bütün sene ankaradayız doğru dürüst buluşma olmadı, tatile gidiyoruz siz buluşma yapıyorsunuz eğer buluşursanız buluştururum sizi. harbi lan. gerçi biz eralple b binasında buluşuoz sdfsdfa [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 01:39 tarihinde, ginaly tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 bırak abi, biz takılırız paşa paşa gerisi yalan gördüğün üzere resmen arkamızdan bıçakladılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Okulun bin tane işi çıkmasa Ankara'ya geliyordum, buna da gelirdim yav. Harbi varsa fotoğraf koyun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 tabi b@b bizim mekan tunalı alveys yaağniiieee (kendimden nefret ediyorum şu an. valla lan.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 olm bi sakaryaya götüreyim sizi, tunalı falan aramayacaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 abi sene 2005. ekim - kasım ayları. kız ark var ozmnlar (hey gidi günler). neyse dedik sakaryada bi yere gidelim bari. ne bilim ben kardeşim oraları ozmnlar. maç vardı. dijitürkte. bi anda ankaragücülülerin arasında kaldık. saat 23.30 felan. zor çıktık. sonra amk dedik sakaryaya. tunalıda ise gece 3te overalldan çıktık. tertemiz. sakin. hey gidi günler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 e keyife gel benle bişicik olmaz o vakit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 ha olm bi de bişi dicem: daha bilkent te buluşamadık, tunalı da buluşmaktan bahsediyorsunuz. huhaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 hakkaten ha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 biz buluşuyoruz valla laraken hatta buluşmanın ötesinde bişey artık karşıma çıkıyordu ginaly olur olmadık yerlerde o derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 bi göremedik ki sizi yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 eşgalini bilmiyorum ki senin insan mısın değil misin orası bile meçhul :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 üzerimde üniformam varsa, dark funeral t-shirtli bişi işte. siyah falan. nese bi ara konuşup buluşuruz. ayrıca her taraf bok böceği bilkentte. oturamıyoruz çimlerde o derece. muntazaman bok kokuyor zaten okul çok afedersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar