Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CHP otobüsüne fuhuş baskını

Nostredamus

Öne çıkan mesajlar

said:
"ona buna verip tekrar örtünen"

saysana kaç kişi tanıyorsun böyle ? şahsen tanıyor musun ? nereden biliyorsun gördün mü ?

babam jinekolog. muayenehaneye gittiğim zaman falan bende farkederdim ama bir gün ondan gerçek oranı duydum.

Evilik dışı kürtajların %70 i başörtülü dedi.

bir iddia değil bu. ortada olan birşey.

[ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 14:49 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

onu haberciye soracaksın. gelip burada onun anasını bunun bacısını itham etmeyeceksin. tabi insanlık, modernlik bunu gerektirir fakat bizimkilerde özde değil sözde olunca bu kavramlar ortaya bu tarz görüntüler çıkıyor...

ayrıca bu reklamın da bir kez daha izlenmesi gerek anlayamayanlar tarafından...

[ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 15:29 tarihinde, calimero tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Hani dediğimde yalan olsa.

Çok batan bir durum varsa sözlerimde bizzat ö.m atabilirsiniz yalnız dikkatinizi çekeyim bir noktaya benim siyasi damgam var ve hiç hoşnut kalmıyorum siyaset konuşurken.

2.si Ben konuyu biryere çekmıyorum chp otobusunde fuhuş oldu diye chp'ye patlamış konu daha sonrasında ben mesaj atmışım.Birinci mesajım zaten mavra ve gerçek karışımıydı ikincisi konu saptığından gerçek bir örnek verdim.

Neye takıldında 0-16 benetton tayfası gibi hırs yaptın neyseki ortam sanal.Laflar ile beni ezmek? cocuk ? Dikkat edin abicim uyanamıyorsunuz bazı şeylere üzülüyorum sanal alemde birşey olmaz ama gerçek hayatta buraya yansıttığınız kişilik ile devam ederseniz mükerler adamı.İnternetde daha fazla abilik yapamıcağım şu yukardaki başına güneş geçmiş arkadaş için.

[ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 18:41 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

@Zarek

Baya tanıyorum zarek... evet bayada gördüm malesef örtünmeyi uslubuyla yapanda var sömürende var abartanda var bunları aynı kefene koyup x partysine bindirmekte büyük hatadır.

Özetlemek gerekir ise semtini tanıyan sokak nedir anlıyan azda yaşamış bir insan isen zaten böyle birşey sormaman gerekirdi yanlış anlama.

[ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 18:36 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...