calimero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 CHP de ülkü ocakları tarzı bi örgütlenmeye gitmeli bence. acaip tutar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 said: "ona buna verip tekrar örtünen" saysana kaç kişi tanıyorsun böyle ? şahsen tanıyor musun ? nereden biliyorsun gördün mü ? babam jinekolog. muayenehaneye gittiğim zaman falan bende farkederdim ama bir gün ondan gerçek oranı duydum. Evilik dışı kürtajların %70 i başörtülü dedi. bir iddia değil bu. ortada olan birşey. [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 14:49 tarihinde, Aket-Atum tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 hay evlilik disi hamileliginizede, turbaninizada, modernliginizede. gayet geyik olan su haberde bile mevzuyu turbana getirdiniz ya helal olsun ya. iki dakka adam akilli takilamiyosunuz iyice kurtadam.com forumlarina dondurdunuz burayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 olay geyik meyik değil madem söförün suçu bütün haber boyunca neden CHP CHP diye göze sokuluyor ki? herşeyde bir geyik yapma potansiyeli aramamak gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 onu haberciye soracaksın. gelip burada onun anasını bunun bacısını itham etmeyeceksin. tabi insanlık, modernlik bunu gerektirir fakat bizimkilerde özde değil sözde olunca bu kavramlar ortaya bu tarz görüntüler çıkıyor... ayrıca bu reklamın da bir kez daha izlenmesi gerek anlayamayanlar tarafından... [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 15:29 tarihinde, calimero tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 abi bu ülkede bazı şeylerin hakikaten çivisi çıkmış türbanlıda kadın abi verir vermez o onun bileceği iş beni ırgalamaz ama chp otobüsü kullanan bi şöför böle bi hatayı nasıl yapar sorun orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 chp travesti oylarına talibiz mesajını veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzx Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Akp daha önce verdi sinyali travestilere :) SİNOP Belediye Başkanı AKP'li Zeki Yılmazer'in şoförü Oktay Üsdal, resmi plakalı makam aracına travesti alırken görüntülendi. Sürücü Üsdal, polisler tarafından 213 promil alkollü çıktı. http://hurarsiv.hurriyet.com.tr/goster/haber.aspx?id=6678469 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 abi tro falan onlarda insan yapmayın böle bak bülent ersoya evleniyo ya onlarda sevişebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 CHP seçimden umudu kesti heralde otobüslere verdiği parayı çıkarmaya çalışıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 travestilere seçim çalışması yapıyorlarmış. memnun kalırsanız oyunuz chp'ye. bunun chp ile ne alakası olacak. düpedüz birkaç kişinin dürzülüğü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 reklamın iyisi kötüsü olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Haberi ben dün hürriyette, seçim otobüsü görünümü verilmiş fuhuş otobüsü diye okudum. Ne zaman bu CHP otobüsünün travestilerle dolu olduğu haberine döndü ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 aket-atum'a dicem ki, hanımkızlarımızın pek çoğu o gibi durumlarda güneş gözlüğü ve başörtüsü tercih ediyorlar. sanırım o %70 de büyük bir payı vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 @zarek:geçen yaz.şahsen bodrumda.kumsalda başı kapalı bi kadın.kabine girdi üstünü degiştirdi.bikini ile çıktı hmm fotograf mı çekseydim sana kanıtlamak için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Hani dediğimde yalan olsa. Çok batan bir durum varsa sözlerimde bizzat ö.m atabilirsiniz yalnız dikkatinizi çekeyim bir noktaya benim siyasi damgam var ve hiç hoşnut kalmıyorum siyaset konuşurken. 2.si Ben konuyu biryere çekmıyorum chp otobusunde fuhuş oldu diye chp'ye patlamış konu daha sonrasında ben mesaj atmışım.Birinci mesajım zaten mavra ve gerçek karışımıydı ikincisi konu saptığından gerçek bir örnek verdim. Neye takıldında 0-16 benetton tayfası gibi hırs yaptın neyseki ortam sanal.Laflar ile beni ezmek? cocuk ? Dikkat edin abicim uyanamıyorsunuz bazı şeylere üzülüyorum sanal alemde birşey olmaz ama gerçek hayatta buraya yansıttığınız kişilik ile devam ederseniz mükerler adamı.İnternetde daha fazla abilik yapamıcağım şu yukardaki başına güneş geçmiş arkadaş için. [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 18:41 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 /edit. [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 17:57 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 İşte fuhuş sırasında çekilen resim!!1: [spo] [/spo] İşin içinde polislerinde olduğunu anlıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 said: aket-atum'a dicem ki, hanımkızlarımızın pek çoğu o gibi durumlarda güneş gözlüğü ve başörtüsü tercih ediyorlar. sanırım o %70 de büyük bir payı vardır. horace tedbili kıyafet belli olur merak etme. hareketlerden konuşmalardan bir şekilde anlaşılıyor onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 @Zarek Baya tanıyorum zarek... evet bayada gördüm malesef örtünmeyi uslubuyla yapanda var sömürende var abartanda var bunları aynı kefene koyup x partysine bindirmekte büyük hatadır. Özetlemek gerekir ise semtini tanıyan sokak nedir anlıyan azda yaşamış bir insan isen zaten böyle birşey sormaman gerekirdi yanlış anlama. [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 18:36 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Oo baslik super, bilimsel bir amaca hizmet ediyor. Kizlarin verme yuzdeleri uzerinde kesin karara varirsaniz bana da maille bildirin lutfen ona gore hareket edelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 JsH ülkücü müsün, yoksa sadece radikal-dinci mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 ben de ölüdenizde türban-bikini geçişini yapan bir yaratık gördüm evet, yok değil böyle tipler, ama hepsine de mal edilmiyor? nomak yaratmadı ki bu insanları var olduğunu söylemesi neden bu kadar rahatsız ediyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 dışarda modern geçinip beş vakit namazını kılan, oruç tutan hacca filan giden kadınlara ne demeli peki ? modern görünüyor ama özünde şeriatçı ? bunlar da var. geçen gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 beş vakit namazını kılan, oruç tutan hacca filan giden kadınlar şeriatçıdır. imzan güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar