Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dunemaul da Alliance guild bulmak bukadar zormu?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Karazhan ve bilimum raidlere girmek istiyorum ama alliance ların guildleri bi acaip. Kime sorsam, guildine healer ve tankdan baska birşey almak istemiyor. Raid yapan guild varsa katılmak istiyorum.

Char Name: Kendorf
Char Class: Druid
Char Race: Night Elf
Char Level: 70
Char Spec: Feral

Keys:
Workshop Key
The Scarlet Key
Skeleton Key
Crescent Key
Shadow Labyrinth Key
Key to the Arcatraz
The Master's Key

http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Dunemaul&n=Kendorf

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 19:34 tarihinde, Quanzi tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 19:50 tarihinde, Quanzi tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
After Life ın spamını gördüm çok iyi guilddir ama sürekli oynaman ve grind yapman gerek. Ben bu sebeple yeni çıktım guildden her neyse başvurmak istersen
www.afterlife.se

bende reverence dayım : www.reverenceguild.eu
Druid recruit ediyo olabilirler

Yalnız dps druid almayabilirler , onun yerine rogue tercihdir bence. Sende healer olma tank olma ne olucan başka :D

[ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 00:03 tarihinde, Bleeding tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Sİmdi hersey guzelde, lvl 70 bir charin var ayrica karazhan diyorsun tamam guzel, peki oraya neden scarlet keyim var diyorsun. Bunu belirterek bizi tahrik ettiginin farkindamisin :). Karazhana girecek adamin o keyle ne isi olabilir, yedin bitirdin bizi yasam enerjimizi caldin :P.
  • Yeni Oluştur...