Quanzi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Karazhan ve bilimum raidlere girmek istiyorum ama alliance ların guildleri bi acaip. Kime sorsam, guildine healer ve tankdan baska birşey almak istemiyor. Raid yapan guild varsa katılmak istiyorum. Char Name: Kendorf Char Class: Druid Char Race: Night Elf Char Level: 70 Char Spec: Feral Keys: Workshop Key The Scarlet Key Skeleton Key Crescent Key Shadow Labyrinth Key Key to the Arcatraz The Master's Key http://armory.wow-europe.com/character-sheet.xml?r=Dunemaul&n=Kendorf [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 19:34 tarihinde, Quanzi tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 19:50 tarihinde, Quanzi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 nasi yane playtime 39 hours? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Adam o kadar çok oynamış ki, sayaç başa dönmüş ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quanzi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Ne kadar başvuru yaptıysam hepsinin içinde playtime ibaresi mevcut. Adam gibi birşeyler yazıyoruz iki dakka insan evladı olun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Guzin_Abla Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 The Scarlet Key o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 39d yerine h koyarsan dogal olarak insanlar sorar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Scarlet Key'in varsa bütün guildlerin alması gerek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 After Life ın spamını gördüm çok iyi guilddir ama sürekli oynaman ve grind yapman gerek. Ben bu sebeple yeni çıktım guildden her neyse başvurmak istersen www.afterlife.se bende reverence dayım : www.reverenceguild.eu Druid recruit ediyo olabilirler Yalnız dps druid almayabilirler , onun yerine rogue tercihdir bence. Sende healer olma tank olma ne olucan başka :D [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 00:03 tarihinde, Bleeding tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Scarlet Key cok kopartik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 workshop key var abi..daha ne :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 bende de cd key vardı illegal işler yapmıyoruz dediler reddettiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Sİmdi hersey guzelde, lvl 70 bir charin var ayrica karazhan diyorsun tamam guzel, peki oraya neden scarlet keyim var diyorsun. Bunu belirterek bizi tahrik ettiginin farkindamisin :). Karazhana girecek adamin o keyle ne isi olabilir, yedin bitirdin bizi yasam enerjimizi caldin :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 gel migrate et deathwinge boaster lazım keylerinde varmıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar