Slat Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 saygısızlık yapmayın be. Yanlız ben bu adamı bu kadar sevdiğimi bilmiyordum.. Sabah gazetede okuyunca içim fena oldu.. İşallah iyileşir :/
RedallHoor Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Çok üzücü bir olay Allah kimsenin başına vermesin. Hayat işte ne olacağı hiç belli olmuyor insan bir anda ne hale geliyor. Umuyorum Barış'ın hayatındaki herşey eskisi gibi olur, onun gibi insanlar az bulunuyor bu dünyada. Allah acil şifalar versin.
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Allah düşmanımın başına vermesin. Kerim Tekin geldi aklıma nedense... Dua ettim yaşaması için. Allah onu sevdiklerine, ailesine bağışlasın. Ölenlere de Allah'tan rahmet, kederli ailesine de sabır diliyorum.
Dynun Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 çok üzüldüm ben ya garip bi şekilde
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 O yolda "o nedenle" bir kaza olamaz ki Tamam Bodrumda en çok kaza yapılan yer,çünkü; -3taraflı olarak bomboş yol,gelen giden basıyor,ışıkta yok Ama işte gelen gidenin basmasından dolayı, kazanın "hızdan dolayı" olması gerekirken araç aniden kavşağa girdi diye kaza yaptım diyor kamyoncu Yahu orada inanılmaz bir görüş alanı var,kavşaktan kim geliyor,kavşağa kim giricek çok önceden anlayabiliyorsun ani girmiş şu olmuş bu olmuş kimi yiyorsunuz,bariz şekilde ya kamyoncunun dengesizliği yada öbür tarafın aşırı hızı/dönüşü alamaması
_-_ShadowSong_-_ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Barış'a da gelirsek,karşılaştığım yerler oldu,gayet içten ve samimi birisi,acil şifalar
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 ya az önce okan bayülgen esin maraşlıoğlu öldü g,b, b, laf etti o da mı varmıs arabada
Queen Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 daha dün adamı rüyamda gördüm. neyse inşallah iyileşir.
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 said: ya az önce okan bayülgen esin maraşlıoğlu öldü g,b, b, laf etti o da mı varmıs arabada haydaa
pogodi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 kaynakta yazıyor ölenlerin isimleri.
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Gecmis olsun. Dizisi cok salakti ama muzigi fena degildi. Savas karsiti sarkilari falan vardi hatirladigim kadariyla, duyarli insan kurtulur insallah.
Vodan Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Zeynep Koçak’ın kullandığı araç, saat 22.00 sıralarında, Bodrum’a 5 kilometre mesafede, sinyalizasyon bulunmayan Torba Kavşağı’na geldiğinde, hiç durmadan İzmir-Bodrum Karayolu’na çıktı. İzmir’den Hurriyet
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 http://baris-akarsu-hayata-donsun.istiyor.us/
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 o kavşaktan direk cıkarsan kaza yapmama ihtimali çok az barış ın gözlerin şarkısı yani dizinin o slow parçası en sevdigim şarkılardan birisidir [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 02:28 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Zegna Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 bi kiz arkadasim oynuyo baris akarsuyla ayni dizide, bende ondan duydum sabah uzuldum allah şifa versin.
tellos Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 akıllara hemen merve sevi ismi geliyo =) neyse yeri deil özelden sorcaktım kutun dolu.
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 allah acil sifalar versin, duyunce cok uzuldum :(
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 hmm durumu hakkında yorum ise şöyleymiş: Baris Akarsu ve Gidisati Hakkinda normalde entry yazacaktim, ancak sozlugu foruma cevirmekten hazzetmem; buraya yazmaliyim. agir bir beyin odemi gecirdigi, kafatasi kemiklerinin beynine girdigi ve meningeal arterleri yirttigi soyleniyor. gayet kotu. ancak ote yandan, beyin sapinin saglam olmasi (en azindan simdilik oyle bildiriliyor)ve beyin arterlerinin kanamamis olmasi oldukca iyi. simdi, beyin odemi ve kemiklerin batarak olusturdugu lezyonlara donelim. kotuyu konusalim ki ustesinden gelebilecek fikirleri deneyelim. beyin odemini mannitol tipi diuretiklerle dusururler, hallederler. ancak biliyorsunuz ki beyin lezyonlari geri donusumu olmayan zedelerdir. hadi, bakteriyel olsa "dayayalim antibiyotigi iyilessin cocuk" derim; ancak bu agir trauma. hem de cok agir bir trauma. bu nedenle kesin yorum yapmak guc. lezyonun on bolgede toplandigini ogrendim, ancak haberlerde gordugum kadariyla beyninin arkasinda hasar var. simdi; arkadaki lezyon koselere yakin geldiyse artik konusamayacak (wernicke afazisi, surekli ababababa diyebilecek ne yazik ki) ancak on bolgedeki lezyonlar daha da kotu. cunku vucudun motor fonksiyonlari buradan saglaniyor, ayaga kalkmasi guc. elbette lezyon yerleri tamamen duyma ve tahminlere yonelik. belki de temporal (yani sakak) lobunda bir lezyon vardir ve isitmesi/insula ile birlikte kisiligi zedelenir. ancak ilk goruste vucudu icin derin bir fizik tedaviye ihtiyaci oldugu kesin.. ote yandan olayin taniklarindan biriyle konusabildim. daha dogrusu olay yerine gelen birinden haber aldim. cok kambur duruyormus. demek ki medulla spinalis (omurilik) kirigi var, tabi bu demek degil ki bu kiriktan alti felcli kalacak; ancak bu riskin hic de azimsanamayacak kadar derin oldugunu dusunuyorum. bunlar benim sevdigim bir sanatci hakkindaki iyi niyetli ancak objektif olmasi gereken fikirlerim. dusuncesi olan paylassin, durum nereye gidecek hep birlikte kafa yoralim.. hlathguth (01.07.07 01:31 ~ 01:46) #8912 Bence de durum vahim. Ancak değinmek istediğim birkaç nokta var. Travmatik beyin ödemlerinde mannitol kitaplarda yazdığı kadar başarılı olmuyor.Hele de vasküler yaralanma ihtimalinin bu kadar yüksek olduğu bir durumda. Birde kemik parçaları parankimin içine kadar ilerlemişse lezyonla alakası olmayan yerlerde pseudopatolojik CT-MR görüntüleri olabiliyor(bkz.kafasına sıkanlar). Başka bir husus da aracın Hyundai olduğu söyleniyor ancak fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla söz konusu araç bir Mitsubishi Lancer. Japonların güvenlik konusunda daha çalışmaları lazım. Tanrı Barış'ın yardımcısı olsun... kroc_with_a_k (01.07.07 05:59) Allah yardımcısı olsun =( Çok üzücü gerçekten.. sadece 1sn.ye ve her şey değişiveriyor
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 entry iyi güzel de güvenlik konusunda biraz saçmalamış yazar, tank değil ki bu isterse dünyanın en iyi arabası olsun kamyonun altında kalıyor bi şekilde.
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Gelen son açıklamaya göre: "Barış tedaviye cevap vermiyor." Kaynak: http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay.aspx?cid=3817&p=19&rid=153 Son sayfa (19) [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 18:40 tarihinde, SpiderS_DangeR tarafından güncellenmiştir ]
Durotan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 evet şimdi tv'de de konuşma yaptı anestezi uzmanı. hala cevap vermemekteymiş. süreç uzarsa umut azalır dedi. çok kötü bi durum. hala üzülüyoruz kendisi ve ailesi için.
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 dizinin siteside kapatılmış. neden acaba
taz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 dizi iptal olur ya adam yaşasa bile konuşamaz artık bence o kadar beyin hasarından sonra.
Öne çıkan mesajlar