Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 anlayışın için teşekkür ediyorum nocom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 serhat sağ damı oynuodu solda mı? sağdaysa mehmet yozgatlı falan alındı ki bissürü adam var ztn.sırf almış olmak için adam aldı bu sene beşiktaş degişik degişik zenciler falan.yanlış yaptılar yapcakcakları tek şey nobreyi gönderip adam gibi bi forvet.birde bakinin yerine adam almaktı ztn yeterince adam var kadroda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 yapma ya baki gönderilirmi be peh onu sağ kanata koy carlosu bile durduracak tek adam ya kalecilik hariç her mevkide oynar baki :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 baki giderse ağlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 baki gider mi be Serhat şerefsizide gelmesin istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 sağ kanadımızda kim vardı da yerine mehmet yozgatlı'yı almış olmak için aldık diablo çok merak ediyorum? asıl mevkii am/c olan burak yılmaz mı? yoksa serbest oynamazsa hiç bir etkinlik gösteremeyen(bakınız 06-07 sezonunda delgado) delgado mu? ha yok yok ali güneş vardı değil mi? yoksa ali tandoğan mı desek?(ki bu gene biraz iyi diğerlerine göre) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 delgado ile buragı sayma ali güneş,ali tandogan,mehmet yozgatlı,serhat bence ya mehmet ya serhat ikisindne biri alınsaydı neyse ama.4 adam bi mevkiye yine fazla sağa mehmeti koyarsın.ztn 2 tane yedeği var. ali tandogan veya ali güneşin başka b mevkide şans bulcagını sanmıyorum. rekabet açısından iyi denebilir.ama yinede 4 adam fazla : :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar