ad3m Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Zuhahaha hatta zgrwzgrwzgrw ne taktın adama bleda sende yaw barışın hadi =P [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 13:30 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Özgür tamam da, w ne oluyo onu çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 sırf zgr yazsaymış zagor mu lan bu filan derler diye bi harf ekliyim sonuna demiştir, öyle rastgele w yapmıştır belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 asteroth adam uo cu bi düşün ne olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pediculus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 hava çok sıcak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 zor gider rampada wyrm sacfhnsdıkjsdnjksahahbfasdlalskfjsma :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 özgür w(insert uo server name/uo nick here) uo serverlarını bilmiyorum d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 nick degil class olarak düşün :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 ben öğrendim. ama zgrw yazma dedi. nıhoho (: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 özgür warlock ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 warrior da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 yok ben biliyorum sylveridan pure mageti ama sylveriada warlock olmadıgı için sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 said: sırf zgr yazsaymış zagor mu lan bu filan derler diye bi harf ekliyim sonuna demiştir, öyle rastgele w yapmıştır belki bunu diye olmuştu :D said: yok ben biliyorum sylveridan pure mageti ama sylveriada warlock olmadıgı için sanırsam o karakterimi çok özlüyorum :( çok severdim o charı :D daiama beş parasızdım ama herşeyim vardı :D paraya ihtiyacım olduğunda gidip pamuk toplayıp satıyordum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 mage e baska ne ad verilir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 kac yıl oynadım su uo yu mage e baska ad verildigini ilk defa duyuyorum özgür ü dogrumu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 zoology and galactic repair worker bişey değil :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Özgür Wizard Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 spidee bildi bak :D Bide uoda mage e baska ad verilir anlamında söylemedim onu rp de mage class ına baska neler denilebilri babında demiştim :) neyse yaratıcı sıkılamalarınızı bekliyoruz :D zibilyongramlıkwatoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar