DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 viktor,ez mod olsun,eğer dpsim daha yüksek olucaksa macro kullanarak,kullanırım anything for the progress. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 simdi bunun KC yide ekliyen varyasyonlari var hatta noob MM huntard vardi bi tane consumable nerfunden once 3500 kusur ap 30 civari crit e ulasmis ama butun shotlari tek macroya baglamis 460dps elde etmis gruul da agliyordu nedir lan bu oynamiyorum diye macro ise yariyor ne zaman rapid fire popladigin zaman ARGHHHHHHHHHHH diye bagirip spamliycaksin yoksa rapid fire popliyarak rotasyonu surdurmek felaket zor BM de iken bide sutune imp AotH procladiysa imdaaaaat cigliklari yukselebilir BM icin laf yok salak guildmaster a laf anlatmaya calisiyorum su anda guilddeki embesil hunterlar paso MM ama rotasyon nedir haberleri yok bunun yaninda "en super hutner benim" egosu var cogunda (dm meters linklediginde tankla kapistiklarini gorunce fisss oluyorlar) dedimki bak bu kadar hicbi halta yaramayan hunter var guildde MM artik raiding tree degil l33t degilsen MM ile dps imkansiz gibi kendi gozunlede gorebilirsin emterlarda tankla kapisiyorlar sonrada diyorsunuz hunterlar damage yapamiyor hepsini BM ye gecirip su macroyu versek ise yararlar en azindan ama insanlar MM nin devrinin kapandigini kabul etmek istemiyor zorlaniyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 :(.. oyuna 2-3 ay once başladım.. Hala çoğu dungeon fln bilmem.. lvl65 hunterim var.. http://www.tinyurl.com/yuyumu buda talent seçimim.. crit chance ı %20 yaptım şu an.. 1500fln da ap var... Kötü bir seçimmi yaptım sizce ?? edik:.. url düzelttim.. [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 21:13 tarihinde, bosphorus tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 beastmastery çoğu açıdan daha iyi bir seçim şu an. solo olarak çok rahat edersin, şu anki halinden de daha çok dps yaparsın. denemek istersen şöyle birşey önerebilirim http://www.wowhead.com/?talent=mVbhzgxRauVoVxbR [ Mesaj 04 Temmuz 2007, Çarşamba - 21:43 tarihinde, Phlox tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 pvp nasıl yapacaz bununla ?.. adamlar pete dalmıyorki.. direk sana abanıyor.. MM talentimde mesela Scatter shot var.. Atıom ondan bi dene.. Koyuyorum altına freeze tuzağı.. uzaklaşım aimed shot çakıyorum.. 1-3 k hp alabiliyor crit ile beraber.. şimdi pvp için belki survivor daha iyidir.. ama bu sefer dmg düşüyor... bnm talette pek sıkıntı yaşamıyorum şu an.. zırt pırt da deişemem talenti :( lvl 70 olayım biraz daha takılayım bu şekilde.. pvp ve instance durumuna göre karar veririm artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 e zaten bm nin olayi o salican peti kacican adamdan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Sağlam gear ile Survival/MM(scattera kadar) nasıl olur pvpde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 iyi olmuyor pvp icin silence ftw multishot olayini saymiyorum bile sruv 700agi yi asan pve hunterlar icin iyi bide CC manyagi gitmek istiyen arena meraklilarina da arenada hutner is yapmiyor finalelrdeki takimalrda tek bir hunter yok (ki wow un en kalabalik class i bu) PvE de BM iyi gercekten sikayet edilebilicek bisey yok PvP de world ve BG derseniz arkada duran hunter dehset sacar ama arena gibi ufak bir ortamda 5v5 olsun 3v3 yada 2v2 deadzone olayi hunterlari limitliyor deadzone kalkmadan hunterlardan bi cacik olmaz arenada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 dps de shadow pri ,mage ve warlocklar çok iyi iş görüyor ama.. ilk izlenimlerimde.. warlocklar hem pvp hem dps olarak çok iyiler.. Armorları düşük olması büyük kayıp.. düşük seviyede bayıyor.. :) hunter lvl 65 e kadar çok eğlendim.. ama bundan sonrası için gerçekten endişelenmeye başladım.. Diğer classlar dps de geçmeye başladılar.. hunter criti hikaye oluyor o zmn.. Bg de 4900 crit yedim bi mageden.. taktir ettim o classı da :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Souffless Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 @bosphorus Artık scatter atıp trap koyma devrı kapandı, hunterlar scatter attıgı anda trınketla cıkıp cloak of shadow acıyom gg sora :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 said: Artık scatter atıp trap koyma devrı kapandı, hunterlar scatter attıgı anda trınketla cıkıp cloak of shadow acıyom gg sora :D utanmıyosun bide yazmaya dimi ;p bide halen bıy bıy ağlayanlar anlasa unu ;p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 .xtype t_warlock pls. :/ scatter olmassa hunter pvp de ne iş yapar pardon :D trap mrap pf xD girmicem ya buraya moralimi bozuyosunuz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
numberten Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Bir keresinde karsımıza 2 bm hunter cıkmıstı rogue olarak wow hayatımın en zor anlarını o zaman yasamıstım sanırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 olmıcam üle bm... MM rulaz.. inadına rulz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 valla beastwithin imbatorex12 olsada,ben mutlu bir pve bm olsamda,derimki pvp specci MMdir,siencing,yüksek burst damage,scatter,pete bağımlı değilsin hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ama dead zone olayı var yani dead zone a girmemek her baba yiğidin harcı değil.Sürekli kıpır kıpr.Misal ben beceremiyom aldığım adamların hepsinde yarıdan biraz az healti ben götürüyom gerisini sağ olsun humar hallediyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 scattter shot/wingclip/counterattack/conc.shot/intimidation/frost trap/snake trap/entrapment/kite deadzonevar,üşenmeyene dead zone'a adam almamanın yoluda çok var.dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 dün epey bi hesap yaptım da içinden çıkamadım.beast within le scatter shotı birlikte almanın bi yolu var mı.Sanırım birinden birini mutlaka feda etmek gerekiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 beastwithin almak için 41 puan bmye vermelisin scatter almak için 21 puan mm ye gitmeli toplamda 61 talent alıyorsun ama. o yüsden olmuyor,BAYAAAAAAAA IMBAAAAAAAA olurdu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 scatter i trainable verin diyoruz butun hunterlara overpowered vs vs diye ciksicak olanalra lolcoil ve cloak of GG he bdie imp sap diyorum hicbihalta ayramayan aimedshot bile talented yetti breeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 scatter shotun trainerına karşıyım her talent treede deadzonedan düşmanı çıkarmak için bir-iki beceri var zaten scatter olsa bile cdsi arttırılmalı,o zaman belki,bir yada bir nuçuk dakikalı cdsi olan scatter shot bence dengesiz olmaz,mm taletiyla cdsi 30 saniyeye inebilir fln. başkalarında imba skillerler olabır,ki lolcoilin çok imba olduğuna inanmaıyorum,cloak of skillz ise bence kesinlikle cdsi arttırılmalı diye düşünüyorum. neyse,bugün sunfury aldım,ben milleti AVde ağlatmaya giderim,leecherlar izin verirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 SS bw ile beraber düşünüldüğünde biraz uçuk bir skill olacaktır. [ Mesaj 07 Temmuz 2007, Cumartesi - 01:56 tarihinde, ad3m tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 neresi ucuk intimidate ile counterattack PvP de gicir olabilir ama PvE de ikisindende bi cacik olmuyor PvE icin scatetr zorunlu gibin sirf scatetr icin her heroic oncesi respec mantiksiz verin sunu duration i azaltin yada CD yi arttirin imba oluyorsa hatta tier 2 ye filan cekin MM de Cloak of lolanzinos 41p talentti verdielr direk silence shot in scatter in yerine getirilmesi scatter in trainable olmasi lazim MM yede acil bir yeni 41P lazim yoksa arena finalelrinde 0 hunter gormeye alisicaz arenada acil bir hunter buff i lazim blizz bile kabul etti bunu "its fayn" demenin alemi yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 bütün heroicleri bm ile yaptım,chain trapping de hiç sorun yaşamadım.eevet scatter shot çok fazla kötü durumdan kurtarabiliyor insanı,ama şart değil bence arenada hunter görmemeizin sebebi hunterın kötü bir klas olamsından değil 2 ve 2.10 daki değişikliklere hutnerların HALA alışamaması,adam arenaya bm gelyor burst damage yok,bişi yok adam pvedeki ravagerını keddisini arenaya getiriyor,hocam alsana bi windserpent,bi domuz bi akrep. adamlar arena yapıyor imp. stingsi yok. imp conc shot yok,endurance traning yok. .bir arkadasımın 5vs5 takımında,ki 2k ratinge yaklaşıyorlar,survival bir amcamız multishot-arcane-readyness-mshot-arcane,entrapment,counter ile patlatıyor ortamı.üstüne bide wyren çekiyor. buff gelsin eyvallah,çünkü ortalama bir hunterın arenada hayatta kalma şansı yok,oynamayı bilmeyen bir warlock bile işe yararken,bilmeyen hunter hiç bir işe yaramyor. bence wingclip bufflansın,wingclipe karşı dodge/parry/miss şansı azaltılsın çünkü gercketen bi druide,warriora,rogue a wingclip koyamadğım zamanlar oldu,dodge-dodge-dodge-parry-miss. bence its fine...gercekten fine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 ya iste sana bana gore fine ama hunter class i valla oyunun en acayip class i oldu herkes 70 yapar EZ mode ama iyi oynamasi felaket zor arada ucurum var resmen noob bi mage ile harcore bi mage arasindaki fark oyle cok aman aman diil oellikle raidlerde filan ama hunter kotuyse gear i jielt gibi olsun bi halta ayramiyor kiytirik itemlarimla full epic gezen hunter in iki kati damage yapiyorum raidde farkin bu kadar buyuk olmamasi lazim ha arena cok yaptinmi bilmiyorum hunter takima hicbir halt getirmiyor ozellikle trinket degisikliginden sonra GG oldu direk mage poly atar cikarsa adam tik bidaha cakar poly yi rogue un vanish kullanip yeniden saplama sansi var ama readiness yoksa trapden cikinca GG oluyor arena dar bi mekan hunterlar hicbir zaman dar mekanlarda tutunamadi zaten takim sienrjisi zayif hadi burst diyelim ee arathi degilki bura adami range de tutucan deadzone a girdimi olay bitiyor hemen hemen her class a bunu somurme avantaji verdiler ama bize scatter trap ve cok durumsal olan counterattack disindi bi halt vermediler ya bu deadzone kalkicak ya raneg e egri cikmak icin biseyelr vericekler oyunda su anda belli bi noktada durunca hicbi halta yaramayan abska class yok hadi hayvan gibi burst olsa hunterlarda anliycamda oda yok su haliyle l33t takilanalr bile finale kalamiyor cunki kimse takiminda hunter istemiyor arenada en kotu class su anda kim ne derse desin sonrada droodlar geliyor zaten warlock ve pally ler domine ediyor arenayi ha 2000 rating i gecen hunterlar varmi var ama oran rezalet her 100 lockdan 1 i 2000 i geciyorsa her 1000 hunterdan 1 tanesi 2000 i geciyor wow un en kalabalik class i tek kisi bile sokamadiysa finallere bu iste bir is var demektir ha bana gore okke arena olayina girme gibi bi dusuncem olmadi simdiye kadar bundan sonrada olucagini sanmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar