aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Selam, Bi kaç konu açılmış bazı eklentilerle ilgili ama çok eski oldukalrnıdan ordaki bağlantılar ulaşılmaz olmuş. Şu an Leo's lyrics kullanıyorum, metal falan dinliyorum, her şeyi buluyor velakin arada takılıyo falan, kullanmak istemiyorum artık. Bana şarkı sözü eklentisi öneriniz. Windows meda player için öneri yapsanız da kabul, o tarafa da geçeblirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 evil lyrics kullanıyordum ben bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 http://www.winamp.com/plugins/details/148097 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Gerge indirdim iyi gibi, ama v2si varmış heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 winamp için miniliyrics var çok güzel ama paralı. crack falan bulman lazım.. bir de leos lyrics var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 2 ayda bir format atmayı göze alabilirsen WinLyrics'in 60 günlük deneme sürümünü öneririm.. 15dolar civarı cüz-i bir ücret ödeyip satın alabilirsin elbet.. Zamanlamalı şarkı sözlerini de (varsa) buluyor, şarkıyı çalarken bulunduğu satırı gösteriyor. Arşivi LeosLyrics'ten çok daha geniş.. EvilLyrics'i winamp ile tümleşik arayüzü olmadığı için sevmemiştim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Gerge'nin verdiği iyi. Lyric eklentisi için ne para veririm, ne format atarım, 2 yılda bi format adan adamım ben. Lyric eklentisinin ne eksatrası olacak ki para vereyim, şarkı çalarken lyricler çıkcak o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 O plugin güzeldi de, mp3 tag içerisine kaydetmiyordu sözleri. Ondan kullanmadım. Şimdi yeni versiyon çıkarmışlarsa koymuşlardır belki o özelliği de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 şarkı sözü içinde para mı vercem. kıçımdan sallarım bilmesemde arapça bile olsa yine para vermem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 zaten hata şarkı sözü programına/eklentisine para isteyen zihniyette. ulan ben şarkıyı çalmışım, bedavaya getirmişim, söze paramı veririm ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar