LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 FRp oyunlarında 5 dakka oynayıp lem bu char olmadı diyip , sadece 1 stat değiştirerek yenıden oyuna başlayanlar topici üyesi lastsurvivor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 no 2 : ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Rekorum Oblivion'da. Oyunu tam 6 gün oynadıktan sonra karakterimi doğru seçmediğimi anlayıp tekrar baştan başladım :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 ben de hep bi kuskuyla yaklasırım karakterim olmadı diye..ama bastan acmama asla izin vermediler daha:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 bir kere karakter baştan açıldı mı sonu gelmez bu işin temcit pilavı olur sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 mmorpg lerde filan ismini beğenemem karakterlerin:) Açarım, ya bunun ismi tuhaf durdu, salak bişi oldu filan diye char silerim yeniden açarım:) class ına filan hiç karar veremem zaten. warrior mu açsam magemi yok hede mi olsam hödö mü derken bi charı 50 defa açar silerim... öyle yani beğenemem bi türlü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 bir başka şey de ileride çok işime yarıyacak diye abandığın özelliğini dm in kıllığına kullandırtmaması, onun yarıyacak durumun karsına cıkmaması..bundan da cekmisimdr. konuyla alakası nedir..yoktur. içimde kalmış demek..peki gittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 bilgisayar oyunlarında hep yaparım bunu. baştan bilirim zaten yeniden yapcaamı ona göre yaparım ilk karakteri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 rogue açarsın, sonra yok lan wizard olayım dersin, yok yok ranger. Yalandır tabi. Zira wizard kraldır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ve en sonunda en iyi charı açarsın ama bu seferde oyun save ettikten sora göçer , corrupted save kurbanı olursun sora alırsın makineyi camdan aşağı atarsın ( atmadan öncede bu mesajı yollarsın ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Level 70 rogue silersin, eski aşkın mage açarsın! [spo]Neden mi silersin? Mage için baştan para kasmamak için, Rogue'un bütün malvarlığını satıp savarsın :p[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 (bkz: uğraştığın char sheeti beğenmeyen gmin onunla sigara yakması) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Beni de alın pls :( Silmediğim karakter kalmadı şu dünyada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 tüm oynadığım frp oyunlarında ya ismini ya verdiğim statları ya tipini ya elbiselerini ... beğenmediğimden hep yeniden char açmışımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar