Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Ya niye gece açtın, uyuyordum; kaçırdım. Sitem ederim yani.
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 karşıt bi fikri savunmaya cesaret edebilcek olan yok sanırım. öyle olsa mutlaka bu kadar geyiğin içinde de olsa birileri çıkar fikir özgürlüğü, vicdan, insan hakları vs diye başlardı. en azından kimsenin yazılan gerçeklerin karşıtı bir şeyleri ortaya koyacak yüzü yok. bu da bir kazançtır.
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 açık adres verirsen salı günü elinde olur kazandığın. hangi kargo ile yollıyım ?
Sufi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 internet ortamında adres vermiyorum kusura bakma. en son adres verdiğimde kız 120 kilo çıkmıştı, zor savdım kapıdan.
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 herseyden önce imzamdaki linke bakın tekrar ve glün diyorum arkadaşlar, ikincisi madem başka bir konu hakkında yorum yapıyorsun neden gidip o topicin altında yollamııyorsun mesajını. Tabii sadece benim mesajım hakkında yorum yapsınlar beni eleştirenleri çekemeyip onlara laf sokup kendimi üstün çıkarayım diyecek kadar özgüvensiz ve hatta biraz daha kinci düşünüyorsan bu konuda aşağılık kompleksine battıysan amenna. bu arada lütfen gene kendi çaosuzluğında bana ayar vermeye kalkacaksan geçen sefer ki gibi forumtr den copy pasteledigin cevaplar gibi olmasın. ps: zarekin oynasanayı batırması linkimde olan sey (ilk sayfada soran arkadaşa hitaben) [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 09:45 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 09:46 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 herkesi izmirliyim 1.70 boyundayım ben elif zannedersen zenci de çıkar başka bir şey de.
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 @Bleda: takılmış plak misali (senin anlayacağın dil ile loop'a almış) aynı şeyleri tekrarlamaya devam ediyorsun. yazdıklarında ne bir fikir kırıntısı var, ne de bir mantık çemberciği. geçen konuda 2 tane soru sormuşsun. ikisi de birbirinden basit, iki cümlelik cevabı olan sorulardı. karşıdakine yönelttiğin ilkokul seviyesi kişisel hakaretler ise aciziyetini ortaya koyuyor. yoksa yürütecek mantığın boşuna yorma kendini kimse zorla okutup cevap yazdırmıyor sana. değerli tuş vuruşlarını kıymetli konulara sakla. ayrıca aldığın ayarlarla öyle kendinden geçmişsin ki, nereye baksam verdiğim ayarı görmeye başlamışsın. ne forumtr okurum, ne de oraya takılırım. zaten forumtr.com açılmıyor. büyük ihtimalle yine kapanmıştır ya da adres değiştirmiştir ama takip etmiyorum etmek de istemiyorum. [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 09:50 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 @demise666: fevkaladenin fevkinde bir sabah.
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Sende daha önceki forumlardanda itinayla banladıgını açık açık gösterdigimiz için , "plak gibisin" "ilkokul 3" seviyesi demekten vazgecememiş birisin, Başka laf mı bilmiyorsun? Bugune kadar açtıgın tüm konular ya alıntı yada forum tr den c/p leyip biraz değiştirdigin yazılardan ibaret. Bunun dışındaki topiclerinin çoğuysa birbiriyle çelişen büyük ihtimallede kolpa "gönül" topicleri .Bu arada daha "psikoanalist" yazmayı bilmedigini, kırtıpiyos diye laf sokmaya calısıp kırtıpiyoz diye yazıldıgında sustugunu, insanları "kompleksli" olmakla suçlayıp kompleksin anlamı yüzüne vuruldugunda oturdugunu, aslında kitap rafına her türlü kitabı doldurupta daha bir tanesinin kapagını açmamış entel görünmeye çalışan bir zavallıdan başka bir şey oldugunu tüm bu davranışlarınla belli ediyorsun. Tabi bu arada insanlara aptal muamelesi yapip bak ben plak takılması diyorum sen loop olarak bilirsin gibi, laflarda bulunup kendini zeki zannetmende kendi hakkında yanılgılarının en önde gideni, ,işin ironik tarafı ise bizi yabancı kelimeler kullanıp yozlaşmakla kullanmakla beraber bunu kendi yazılarında bizden çok yapip çtesinde anlamlarnı dahi bilmiyorsun çoğu zaman. Bu arada senin yozlaşmana örnek olarakta, said: @khalad: seviye fizibilitesi uzmanı da sensin galiba. Fizibilite uygulanabilirlik demektir, madem o kadar "türkçeyi" kullanamyı savunuyorsun uygulanabilirlik dersin. (bu arada "gizibilite" uzmanlığı daha ziyade IT, insan kaynaklakları, üretim, gıda, ve ziraat sektöründe karşımıza çıkan bi kavram oldugundan burada kullanmanın ne kadar mantıklı oldugunu size bırakıyorum) said: @Sly-one: hala basit kelime oyunları peşindesin. ben yırtılan elbiselerden, düşen dekoltelerden bahsediyorum sen gelmiş elbette bakacam napayım başka diyorsun. herkesin insanlığı kendine tabi haklısın. Örnegin burada sly ı kelime oyunu yapmakla suçlamşsın öte yandan baska forumlardan kırpıp içine 2-3 cümle kattıgın genellikle buram buram ülkücülük-yobazlık kokan yazılarına tepki almayı yedirmeyince "ayar surelerine" göre kelime oyhunundan başka birşey yaptığında yok Bu arada fevkle fevkalede aynı kökten geldikleri için bir arada kullanılmazlar, anlam bozuklugu olur, öte yandan bu cümleyi türk magazininde kullanan tek kişi ise Bülent ersoy "hanımefendi" dir. [spo]birde ikinci tekil kişi (-n ) eklerini düzgün kullanmayı öğren[/spo] [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 10:03 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 10:15 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 zarek fikirlerin beş para etmez. ona rağmen fazla bile saygı duyduk. ek: üstü kalsın anasını satiim. [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 10:04 tarihinde, Arthur_HellsFire tarafından güncellenmiştir ]
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 "ey pati, onlarla (seviye yoksunları) tartışma, bil ki (onlar) seni kendi seviyelerine çeker ve tecrübeleriyle yenerler." ayar suresi ayet 5.
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 said: "ey pati, onlarla (seviye yoksunları) tartışma, bil ki (onlar) seni kendi seviyelerine çeker ve tecrübeleriyle yenerler." ayar suresi ayet 5., Kimin plak gibi takıldığınıda anlamış olduk, bunu 3 cü yazışın mı bu 4 cü mü?
Dragonutopia Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 (bud-onion rings yaparak ilgiyle izler...)
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 lan canımı çektirdin be dragon :) http://www.oynasana.com/forum/g1836834 bide sunu gördümde zarek her yerde zarekmiş.
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 @zarek: açtıgın konuların artık sallanmamasının sebebi yazdıgın bilimum aptalca konuyla kredini bitirmiş olman. yoksa yaptıgın tespitte komik bir taraf goremedim.
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 @elvyn kredinin bitmiş olmasının yanısıra, bu durumun yarattığı "zarek ne çeşit bir insandır?" sorusuna diğer üyelerin değerlendirmelerinin ortaya çıkardığı antipatik bir pozisyonu var zarek'in. Varsaydıkki zarek "IQ" sahibi bi insan ise, zarek'in savunmaya yada söylemeye çalıştığı şeylerin hiçte kahvehane ve kısa öz önermeler tarzına uymadığı ortada. Bundan dolayı bu fikirlerin daha bizzat ilk elden güme gitmesine bizzat zarek kendisi göz yumuyor. Bu noktadan sonrası malum, ciddi alınmayı beklemesini gülerek izliyoruz.
elvyn Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 açıkçası bu forumda bu tarz konuların açılıp tartışıldıgını ben çok gordum, onemli olan kimin açtıgı oluyor şu noktada, ki dogru bir davranış mı bilmiyorum.
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Ben yine ciddi ciddi oturup yazacaktim da, sorun karsi tarafi anlamadan cevap veriyo olman. Ben sana derdimi anlatamadan sen iki cumleyle tum soylediklerimizi alasagi ettigini dusunuyosun ki "ayar verme" burdan geliyor. Oturup kafandakini anlatmaktansa asagilamak, veya karsindakinin bilgi eksikligi oldugunu gostermek sana daha kolay geliyo; eh ben de her daim tartistigim insanlari terliksi hayvan yerine koysam bi sure sonra benim de cevremde kimse kalmaz. bilmem anlatabildim mi... Ya tartismak istemiyosun; ama oyleyse forumda isin ne... Yok tartismaksa amacin, o zaman niye her konusan insanin bilgisinin eksik oldugunu varsayarak cevap veriyosun...?
malik Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 said: O değil de, "zarek" kimdir ki? bence bu hepimiz için geçerli,bizi yetkin kılar nedir,çok mu doğruyuz her şekilde ? her şey üslup ve saygı meselesi ,nasıl bir üslubun olduğu önemli değil bi yerde,insanlar sevmiyorsa ya da biri rahatsız oluyorsa dikkat ediceksin,susacaksın,ya başka bir şey bulacaksın,o insanı rahatsız etmemeye gayret ediceksin. bu forumda takılmakla zaten hani bu kargaşa ortamında bir şeyler konuşmayı kabulleniyoruz,ya birbirimizin hoşlanıp hoşlanmadına dikkat edip takılıcaz,ya da gidicez.(bunu diyince de kızıyorsunuz) o yüzden zarek,insanlar bu tutumunu pek sevmiyorsa özgürüz abi diyip kafana göre takılma,zararını daha çok sen görürsün,bu tek burası için değil;politikada,sporda da böyle. velveleye değil samimiyete güveniyor insanlar.heralde seni de pek samimi bulmuyorlar. [ Mesaj 01 Temmuz 2007, Pazar - 11:14 tarihinde, malik tarafından güncellenmiştir ]
NoTwisT Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Aslinda hepimiz birer Zarek degil miyiz?
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 değiliz. kitlesel aşağılamalar yapmayalım
zarek Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 @bleda: 2. yazışım ama anlaşılan girdiğin cinnet modu her verdiğim ayarı 2 kat daha etklili kılıyor.
sir Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 @zarek: neo-faşizmle çözülcekse herşey yaşasın yemek yemek. başkalarını sığ olmakla suçlarken sen kendin herşeyin en ilkel ve barbarca yöntemlerle çözülebileceğine inanıyorsun, "kafasını ezmek" falan. ne ki bu? politika böyle mi yapılmalı? ülkenin çıkarları böyle mi korunmalı? geç. üslubun hakkında konuşmaya bile başlamak istemiyorum, zaten zeka seviyeni ve olgunluğunu ortaya koyuyosun ve bu yüzden de bu forumun en aklı başında ve seviyeli insanları tarafından bile kaale alınmıyorsun. üstelik bunu anlayıp üslubunu yumuşatacağın yerde gidip daha da sertleştiriyosun. hayatta başarılar.
Öne çıkan mesajlar