Bleda Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 O diilde bunca önce banlanan 3 acc em, Tassadar, Raistin, Korialstrasz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 ben genelde 2 kere ban yemeden alışamıyorum forumlara, sözlüklere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Bldea büyücülern alayını banlatmışsın maşallah bide gandalf banlatsaydın ağzımıza layık ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 daha ban görmedim :D ama baya yaklaşmıştım :) şimdi uslu duruyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Tassadar o kadar da mage class ına girmez be :) bide zgrw senin nickin anlamı neydi bi kere söylemiştinde unuttum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 onu açıklayınca komik durumlar oluyor :D o yüzden bana kalsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 bi pm atıver o zaman arama ile uğraştırma yada garbıç a atıcam su 4 harfli kelimenin açılımını bulun "zgrw" die :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Benim Xunn account'u banli. Bu benim fake'im. Neden banlı hiç bilmiyorum, ayda yılda bir mesaj atardım o kadar. Belki de sebep budur. =O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 benimde passenger banlı bunu sonradan acmıstım millet dalga geçiyor bazen ingilizce öğren diye :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Awwwww... Salla. Benimle daha çok dalga geçiyor tanıyanlar. 3. sınıf frp nick'i heh. [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 14:29 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ben 6 yasimdan beri banlenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lonely Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 karakedi'nin kankisi ile dalga geçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ben de banlanmadım herhal. banlandıysam da yüzsüzüm hatırlamam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 durun! ruya gordum şimdi uyandim taze taze yaziciiim ruyamda banlenmistim bi konuya bi cevap attim, sonra bi baktim YORUNGE DİSİ! cok fenaydi dyna bi turlu cevap vermiyordu ustelik de nickim do_+ry gibi sacma bişeye donusmustu cok kotu oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 said: do_+ry Ehuhe güzelmiş Ben hiç banlanmadım çünkü beni banlamaya kimse cesaret edemez! Ayrıca pepelekten beri yönetiminin ban konusunda hep yumuşak davrandığını düşündüm. Uyarı muyarı vermiyceksin çat basıcaksın banı basıcaksın ip blocku. Bakalım bi daha yapıyomu. Bide vanille ilk sayfadaki resim gitmiş bi daha koysana merak ettim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ben eskiden çok ban yemiştim çocuktuk işte bi dory e bi vanile e bulaşıp duruyorduk sagolsun onlarda eksik olmazlar hemen kapagımı verirlerdi =) eskide kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Vanille dostum caps kurbağa olmuş el at plx. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 ban yiyenler obez olmuş diyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Valla ban yemedim de yemişten beter oldum yiyenler yine şanslı. Herkesin nickinin altında, pati, üye yazarken benimkinde "Çikolata parçacıklı karamelli dondurma" yazıyordu bi ara, bi de Head vardı "Fıçı Bira" yazıyodu onda da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 birisindede default dogum gunu olanlara koyulan avatardan vardi hehe xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 berkte miydi o avatar, oyle kalmıs aklimda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Sazan Kral yazıyordu Dagger'da :P:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2007 bende 5 dk içinde tüm bölümlere yazı yazmıştım son cevap veren olarak benim nickim wardı sabahın 8 inde sonra ban :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 bende pis çocouk nocom yüzünden 2 hafta banlanmıştım ama nocomu severim ama futbol bölümünde nocom kaka bi insan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 biz epey bir alıntı yaptığımız için 5-10 kişi banlanmıştık 2 gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar