khalad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 her zamanki gibi tt hurafeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
einhander Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 bı ara fıber dosıceklerdı hızlar boyle soyle olcak duyumlerı almıstım bunlar dogrumu bılmıyorum ama tt bu kadar masrafa gırermı dıye tereddutede dusuyorum acıkcası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ilk özelleştirildiğinde adamlar birşeyler yapar diye umut ettim ben en azından özelleştirmenin bir faydası olur diye ama var olan zavallı sistemide çökertmeye çalışırcasına saçma sapan kampanyalar ile adsl'i katlettiler sanmıyorumki alt yapı yenilensin çok zahmetli bir iş hem trafiği alt üst eder hemde bunun asfaltı bilmemnesi var yer altına alındı ya kablolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 walla benimki yawaşladı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 alternatif cem uzan vaadi bu resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 turkcell yada vodafone adsl işine girerse nasıl bağlancaz merak ettim sorayım dedimm:=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 sevgili patiler ,sabırlı olun.Türk telekom yeni tarifeleri onay için Telekominikasyon kurumuna göndermiş onay bekliyor.Yani indirim işi ciddi ama Telekominikasyon kurumu onay verirmi verirse ne zaman verir belli olmaz. hatta telekomikasyon kurumunun bir tarifeyi geri gönderdiğini hatırlayan birisi olarak dahada sakin olmanızı tavsiyte ederim. Onay gelmeden telekomun sayfasındaki tarifeler değişmez ,onun için ikide bir telekomun tarifelerini veya yaptığı kampanyaları yazmayalım.telekomun yaz kampanyaları ile bu indirim tamamen farklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 jagd kaynak göstersen bu bilgiye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 yahu kampyanya açıklanmadan konusmayın boş yere, yapacak, yapması lazım, onay bekliyo, yazı gonderildi gibi laflar kimseyi doyurmaz. indirim yapıldıgı zaman görürüz icraatı. çok da bişey beklemeyin bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 *256 sıyla sürünmeye devam eder* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 ha bu arada 256 adsl ile sürünmeye devam edeceğinize 256 kablo ile sürünün. kişisel tavsiyem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 kablo çok kopuyormus diolar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Yok öyle bi şey. Bağlantısı kopanın çevresinde sorun vardır. http://online.turksat.com.tr adresinde arıza takibi yapabilir bağlantısı kopan. Ya yakınlarında bi yer göçmüştür, ya da elektrik kesintileri yaşanıyodur bölgede. Hem kablonun hizmeti ADSL'den hep daha kaliteli olmuştur. Hala öyledir ve bundan sonra da öyle olacak gibi. [ Mesaj 08 Temmuz 2007, Pazar - 17:18 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 O sayfada yazanlar internetin tamamen verilemediği yerler. Sorunsuz gözüküp de sorunlu olan çok yer var. Mesela şu an benim internet sorunlu, çok packet loss var ama sayfada bizim adres yazmıyor. Yaz aylarında kablo internet hiç çekilmiyor. Ama kusursuzken adsl'den çok daha iyi o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 toggie, bu Çanakkale deilen sosyo-ekonomik ve sosyo-kültürel bakımdan hakkariden sonra gelen yurdum ilinde malesef kablo yok, ya dial up ya adsl keyfimden deil yoksa kablo dururken adsl kullanmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 şanssızsın o zaman :) kablo arada bir gider ama uzun süreli değil. telefon ederseniz bölgenizde sinyalizasyon çalışması yapılıyor cevabı almanız muhtemeldir. çok nadir gider baglantı. ama sanırım tek sorunu telefon ettiğinizde cok uzun sure hatta bekletilmeniz. tek kişi mi bakıyo ne çözemedim henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jagd Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 bleda ,kaynak cem Yılmaz :) ,şaka şaka http://www.tk.gov.tr/Basin_Duyurular/Duyurular/kamuoyu/Al-Sat_Ref_Teklif210607.pdf burda Türk telekomun telekominikasyon kurumuna onaya gönderdiği fiyatlar var.Bu fiyatlara bakarken 2 şeye dikkat edin bu TT'un Ttnet ,smile superonline gibi firmalara vereceği fiyatlar, biz ttnet den hizmet alıyoruz, bu bir ,bu fiyatlara firmalar kar ilave edip son kullanıcıya yani bize satacak buda iki. Pdf nin 21.sayfası sanırım. not:bu linkleri ben bulmadım ,kredi bulan arkadaşa aittir .donanımhaberden alıp yapıştırdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patateskabak Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 ben kabloya geçcem arkadaş aynı fiyata 512 basıyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 istanbul sariyerde kablo var mı? ya da öğrenebileceğim bir site falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 kabloda sunulan en yüksek hız nedir Kbps olarak ? [ Mesaj 13 Temmuz 2007, Cuma - 17:31 tarihinde, deggial tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 2mb kablonun max. şu an için adsl ile aynı. Güya adsl 4 mb olcakmış.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 said: Bağlantısı kopanın çevresinde sorun vardır. http://online.turksat.com.tr adresinde arıza takibi yapabilir bağlantısı kopan bağlantım koptuğunda nasıl bakıcam ben oraya =P kablo sevmiyorum ben ya. adsl daha iyi bence. aşırı aktif net kullanıcısı değilim, dl yapıyorum sürekli. limitsiz 1mbit işimi rahatça görüyor şu anda. aylık dl'm 60gb altına düşmüyor. kablo olsa yine aynı şeyi yapıcam değişen birşey olmicak. ip'm sapit değil en azından şimdi. takılıyorum yani. ha bir de kadıköy caferağa mahallesinde oturuyorsanız kablonet tavsiye etmiyorum zaten. ben 3. kişiyim kopmalar vs dolayı netini iptal ettirip adsl'e geçen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 peki türkiyede 8 - 10 - 30 Mbps hızlarında internet hizmeti bireysel olarak nasıl alınır ? Üniversitelre Ulak-Net veriyormuş sanırım.. Ama Telekom'un kişiye özel bir hizmet türü yok mu bu konuda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 ulak-net nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Kur bi hayali datacenter şirketi :D Evine iste sonra telekomdan hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar