zarek Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 @Ninlempis: öncelikle baştaki olumlu yaklaşımın için teşekkürler. dikkat ettiysen baştan söylemiştim, karşıdaki insan nasılsa öyle görür beni. aynen alıntılıyorum yazımı: said: Saygı hak eden insanlara duyulur. Benim üzerimden eğlence ve ciddiyetin dozajını ayarlayamayan insanlar olması benim değil, ayarını bilemeyenin sorunudur. Kimseye hayatı öğretme gibi bir amacım yok. Zaten kimse bedavaya bunu yapmaz. Yapmak istediğime gelince, gerçekleri, ucundan kıyısından farklı bir bakış açısıyla karşıdakine yansıtmak. Karşıdaki kendisini görüpte bu zoruna gidiyorsa bu benim sorunum değil. Kızması gereken kişi aynada gördüğüdür ben değil. Hiç bir üstünlük iddiam yok. Kalkıp da medeni, saygılı, seviyeli, ölçülü ve fikirsel anlamda değer içeren söylemlerde bulunan, bana yanlışlarımı göstermeye çalışan ve bunu belirli genel geçer toplumsal kuralların dışına çıkmadan yapmaya çalışan herkese saygım sonsuz fikrine katılsam da katılmasam da. İşte düşüncen bu, şu noktada şöyle demişsin ama aslı şudur deyipte bunun doğrusunu bana gösterecek insana teşekkür de ederim. Yeri gelir elini de öperim. Ama kalkıpta bunu yapamayıp kişisel hakaret, saldırı, aşağılama, küçümseme boyutunu aşamamış insanlara da böyle bir muamale göstermemi kimse beklemesin. @-alatriel-:http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?id=9156720 bak sen de anlamamışsın şimdi araştırdım da gördüm. oyunlardaki karakterlerin saldırılardan kaçma yeteneğiymiş. yüklenilmeyecek gibi değil ne demek istediğini anlamak için iki saat araştırma yapmak gerekti.
zarek Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 @Asteroth: bu kelimeyi kalkıp da türkçeleştirecek benden önce bir sürü kurum, kuruluş var. türkçe'yi tek başına kurtarmak gibi bir iddiam yok. @elvyn: forumlara öylesine takılan insanların hangisi çıkıp da burada gördüğü ve anlam veremediği bir mesaj için sözlüğe bakar ? hayal dünyasında olur bu ancak...
zarek Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 @Lidriel: doğru yanlış bir iki bir şey öğrenmek hiç yoktan iyidir.
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 anlamadım şimdi bilmedigin sozcugu sozlukten başka nereye bakabilirsin ki?
utopia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 yahu sen hakikaten postlarla memleketi kurtaracağını sanıyorsun d: hayır bir de postların alakasızlığı her alana eğilmeye çalıştığını gösteriyor herhalde, hmm. yetkililerden arkadaşa bonzi title'ı rica ediyorum.
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 abi 5 dakka kafamı çeviriyorum 3 sayfa daha artıyo lan konu trapper keeper o_O
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 said: zarek üye [şikayet et] § 28 Haziran 2007, Perşembe - 19:21 [ özel msj ] @Asteroth: bu kelimeyi kalkıp da türkçeleştirecek benden önce bir sürü kurum, kuruluş var. türkçe'yi tek başına kurtarmak gibi bir iddiam yok. E oldu mu şimdi ama, ilk sayfadan beri yılmaz bir Türkçe savunucusuyken bu mesaj? ' "Evade etmek"e laf ederken aklın nerdeydi dümbük?' dediler burda da, alıntı yapmayayım şimdi, ayıp olur. Neyse ben sıkıldım artık, çeviremiyosun da eskisi gibi, tadı kaçtı.
zarek Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 neyse yeterince ayar verdiğime kanaat getirdim. o da sizin deyiminizle. fikrini savunmak ne zamandan beri ayar vermek oldu ? üstün çıkmak, ego tatmini yapmak gibi bir amacım yok. ki yazdıklarımdaki olumsuz kısımları üstüne alınıp da şemkirmek yerine, tespitlerimdeki haklılık payını görmeye çalışan insanlar da oldu bu benim için yeterli. insanlar kendileri nasılsa karşıdakini de öyle zannediyor, ki aradaki nüansı fark edebilenler de oldu. bir kişi iki kişi fark etmez. onlara teşekkür ediyorum. konuyu daha fazla uzatmayacağım. ders çıkarmaya, bir şeyleri fikirsel anlamda zihninde değerlendirmeye çalışanlar için bunlar fazla bile. beni haksız bulduğu noktaları, medeni bir şekilde dile getirenler oldu bu da benim için büyük bir kazançtır. amaçsız "ayar" meraklısı güruh içinse, gösteri bitti. [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 19:30 tarihinde, zarek tarafından güncellenmiştir ]
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 3 saat 40 dakikada 10 sayfa *alkışlar*
Lidriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Arkadaşlar o kadar dedik zamanında, ferbie'nizi çok beslemeyin diye.. Ayar meraklısı olurum tabi. Fikirlerinin temeli çok zayıf + her tepkiye karşı saldırı yapmışsın. Oturup bide ciddi ciddi tartışıcam mı senle?
elvyn Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 yanlız ne yaptın ettin yine kündeye getirdin. tebrik ediyorum. yazdıklarını bir kez okusan bunların hiçbiri olmayacaktı aslında.
utopia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 said: şemkirmek çemkirmek o abi:/ bir de, üzme bizi nolur, bu ciddiyetsiz ciddiyeti başka kimde buluruz:(((888 amaçsız ayarcı kim merak ettim sen şöyle yazılarla gelirken soldan soldan. [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 19:33 tarihinde, utopia tarafından güncellenmiştir ]
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 *zarek'e fıstık atar* ps: kuruyemişiçimi atsaydım son 2-3 gündür açtıgı tüm konular adına? [spo]Alıntıdır.... Anlayana...[/spo] [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 19:40 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 bu arada zarek tae kwon do da siyah kuşak olgunlaşmayı temsil eder, ki buradaki herkez de senin aksi oldugunu düşünmenin ötesinde bildigine göre bari "tae kwon do'da siyah kuşagım sıkıosa geliyn lan" türü açıklamalarla herkezi kendin gibi salak zannettigini belli etmesen en azından sana acımakla kalabilirdik. [spo]Bide herkeze acaip cevap yazıp yazıp susmuşsunda, AI sinde fişinimi çektiler az işlemcini sogut die[/spo] [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 19:50 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Bleda - şu imzan çok hoşuma gidiyor ya, fırsat olmadı şöylemeye daha önce.
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 10 sayfa oldu=)muhabbete devam.Hız kesmek yok.Birazdan annemle babamı da çağıracağım beraber izleyelim.:=)
zarek Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 @werewolf ve benimle görüşmek isteyenler: pazar günü. saat 12:00-24:00'a kadar. cafe krepen. üzerimde Viva La Ressistance yazılı siyah-beyaz bir t-shirt olacak. tinere boğmak isteyeni de kahvemi çayımı içmek isteyeni de beklerim. sevgiler, saygılar. ayrıntılı bilgi isteyen özel mesaj atabilir. konuyla alakalı daha fazla tartışmayacağım.
Werewolf Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Rezistans falan anlamam ben, kirece boğarım seni.
utopia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 ha bunun derdi kıvamına getirip buluşma ayarlamakmış tanışın kaynaşın diyeeeee. ay yazık ayol, 10 sayfa haşlamışsınız adamı. tek istediği bir iki gül yüzlü pati kızını canlı yayında görebilmekti halbüse:/ e sen buluşma bölümüne gitseydin ya kısa yoldan yahu, bir sürü fıstık ziyan oldu :/
Öne çıkan mesajlar