xieon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Evet yine ben =) Şimdi böyle uzun uğraşlar sonucu kastım ettim skillerim şu durumda: Magery:100 Focus:110 Meditation:100 Eva. Int: 90 cıvarlarında yakında oda cap olur. Ben bu karakterim ile PvP yapmak istiyorum. Sizce bunların yanına daha ne almalıyım? Aklımdan Poisoning almak geçiyor. Sanırım poisoning magelerin poison büyüsünün gücünü artırıyor. Sizce değer mi poisoning almak? Ayrıca Healing+Anatomy'de almayı istiyorum bunların hepsine skill point yeter mi? Focus'u bıraksam çok birşey kaybeder miyim? Parrying gerçekten işe yarıyor mu? Bana lazım olur mu? Bunun yanında bir de Anatomy'yı nasıl geliştiriyoruz bilen var mi? Cevaplar için şimdiden teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Poison mage de iş yapmaz. necro mage de belki. Heal anatomy al. Parryde al güzel def. chance veriyor parry. Edit: Anatomy hem heal basarak hemde use skill anatomy yaparak geliyor. [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 15:09 tarihinde, Malibu tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 wrest al parry yerine disarm ve freeze hedesi ownz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 ya şimdi skill cap 700 muydu? Ona göre ayarlıyorumda. Bir de wrest kaç lazım disarm ve freeze için? Ayrıca Anatomy o kadar şart mı? Yüksek olması yani. Örneğin healing 110 olsa anatomy 50 falan olsa çok fark eder mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 farkeder :) 80 heal 80 anat yap.en güzeli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Evet skill cap 700 Disarm için 70 Parablow için 90 wrestling lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 disarm için wrestden baska skill lazım mı? bide wrest alınca haliyle dex i biraz yuksek tutmak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 magery 110 evalint 120 meditation 100 anatomy 100 healing 100 resist 120 bölle bişi olabilir hepsi 120 de olabilir hatta pvp için güsel. parry de alabilirsin ama o kadar şart deil. kalanı da focusa verebilirsin. pvp için magery 100 de yeter ama champ yaparken falan vortex çok fizzle olur [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 15:37 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 15:37 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Şöyle birşey yaptım bir bakın bakalım nasıl: Magery:100 Eva Int:100 Anatomy:80 Heal:80 Wrestling:90 Parry:100 Meditation:100 40 puan da artıyor oda focus olabilir nasıl sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 eva int, anatomy 110 olmalı. wrestling de alma. evaint ve anatomy olunca dodge edebiliyorsun illa wrestlinge gerek yok. ha parablow yapamazsın o ayrı. parry al onun yerine mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 medi bi yerden sora işe yaramaz mana regen setlerin olucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 bi yerden sonra yaramaz derken? doğrusal olarak etkiliyor sonuçta, 60-70 arası etkisi ne kadarsa 70-80 arası etkisi de o kadardır. (pasif medit için söylüyorum). 100 medit saniyede 3/4 mana dolduruyor. her bir mana regen parçası ise 0.1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 1 mana regen = 10 medi ( pasif ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Mana regen setler kolay kolay olmaz. Çünkü çıkan itemler harika derecede değiller. Crafterların bile runic kitlerden yaptığı setler çok güzel olmuyor malesef (testde öleydi). eva+anat varsa wreste gerek kalmaz. Parry alınacaksa dex de önemli konuma geçiyor. 100 parryde: 25 dex= %16 paryleme sansı. 100 dex = %30 parryleme şansı. Eval int olabildiğince yüksek olması gerekir. Çünkü büyü dmglerin, paralyze süresi gibi şeyleri etkiliyor. Anatomy bence yüksek tutulması gerekir. Çünkü eva ile birleşip dodge yapacak sonuçta. Ayrıca daha fazla canını doldurursun healingde. Bu skillerden sonra biraz da pvp bilgisi sayesinde gayet sağlam bir tank mage olursun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 55 dex 100 parry ile %23 parry şansı oluyor. Değer mi dex'i bu kadar arttırıp 100 skill'i parry'ye harcamaya? Ben daha yüksek şans olur da damage azaltır sanıyordum. Stratics'e göre parry yaptığınızda hiç damage almıyorsunuz. Ama parry şansı düşük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 pasif olarak def. chance da veriyor parry biliyorsunuz dimi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Kalkanda özellik olmadığı sürece verdiğini hiç duymadıydım :/ Nerde gördün ki onu ¿ edit: Magery:110 Eva Int:110 Anatomy:110 Heal:110 Parry:110 Meditation:110 Focus: 40 ahanda fantezi mage :D [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 19:19 tarihinde, kek tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 focus ve parry çıkarıp necro+ss alınsa nasıl olur acaba? pain spike büyüsü güzel olur baya finishign move olarak. ayrıca ceset varsa beleş heal ss ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 eğer parry gerçekten bu kadar az şans veriyorsa yerine wrestling alırım disarmim parablowum olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Küçümsemeyin gene de %16 parryi. Hayat kurtarabilir :) Necro ve ss gelmesi mana yiyenlere bi boğaz daha ekler. (Mana regenli setler piyasaya gelmeden böyle bir template fazla etki yapamaz manası cabuk biter) Wrest desen eva+anat varken sadece disarm+paralyze için kasılmış birşey olur. 3 sn lik disarm yerine %16 lık parryi tercih ederim ben :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 aga elinde dikis nakis takimiyla pevepeye bulasma :D dodge cok onemli degil, disablelar cok daha onemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 parry formülünde dex var ve o yüzden bence mage için gereksiz bir skill. wrestling alırsan hem evasion olur hem de silah düşürüp paralyze edersin adamı yumruklarınla. ama special ability'lere mana harcamam sadece evasion olsun diyorsan wrestling yerine anatomy al. focus alma, medit yeter. poison mage için iyidir, hoştur. deadly poi'yi o mana ile vurmak güzeldir ;) eğer sırf mage olcak dersen yanına inscription da kasabilirsin, hem kitap yazar para kazanırsın hem de dmg bonusu işini görür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar