Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Mage Skill Build Sorusu

xieon

Öne çıkan mesajlar

Evet yine ben =) Şimdi böyle uzun uğraşlar sonucu kastım ettim skillerim şu durumda:

Magery:100
Focus:110
Meditation:100
Eva. Int: 90 cıvarlarında yakında oda cap olur.

Ben bu karakterim ile PvP yapmak istiyorum. Sizce bunların yanına daha ne almalıyım?

Aklımdan Poisoning almak geçiyor. Sanırım poisoning magelerin poison büyüsünün gücünü artırıyor. Sizce değer mi poisoning almak?

Ayrıca Healing+Anatomy'de almayı istiyorum bunların hepsine skill point yeter mi?

Focus'u bıraksam çok birşey kaybeder miyim?

Parrying gerçekten işe yarıyor mu? Bana lazım olur mu?

Bunun yanında bir de Anatomy'yı nasıl geliştiriyoruz bilen var mi?

Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
Sosyal ağlarda paylaş

magery 110 evalint 120 meditation 100 anatomy 100 healing 100 resist 120 bölle bişi olabilir hepsi 120 de olabilir hatta pvp için güsel. parry de alabilirsin ama o kadar şart deil. kalanı da focusa verebilirsin. pvp için magery 100 de yeter ama champ yaparken falan vortex çok fizzle olur

[ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 15:37 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 15:37 tarihinde, tunca tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Mana regen setler kolay kolay olmaz. Çünkü çıkan itemler harika derecede değiller. Crafterların bile runic kitlerden yaptığı setler çok güzel olmuyor malesef (testde öleydi).
eva+anat varsa wreste gerek kalmaz. Parry alınacaksa dex de önemli konuma geçiyor.
100 parryde:
25 dex= %16 paryleme sansı.
100 dex = %30 parryleme şansı.

Eval int olabildiğince yüksek olması gerekir. Çünkü büyü dmglerin, paralyze süresi gibi şeyleri etkiliyor. Anatomy bence yüksek tutulması gerekir. Çünkü eva ile birleşip dodge yapacak sonuçta. Ayrıca daha fazla canını doldurursun healingde.

Bu skillerden sonra biraz da pvp bilgisi sayesinde gayet sağlam bir tank mage olursun :D
Sosyal ağlarda paylaş

Kalkanda özellik olmadığı sürece verdiğini hiç duymadıydım :/

Nerde gördün ki onu ¿

edit:

Magery:110
Eva Int:110
Anatomy:110
Heal:110
Parry:110
Meditation:110
Focus: 40

ahanda fantezi mage :D

[ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 19:19 tarihinde, kek tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Küçümsemeyin gene de %16 parryi. Hayat kurtarabilir :)

Necro ve ss gelmesi mana yiyenlere bi boğaz daha ekler. (Mana regenli setler piyasaya gelmeden böyle bir template fazla etki yapamaz manası cabuk biter)

Wrest desen eva+anat varken sadece disarm+paralyze için kasılmış birşey olur. 3 sn lik disarm yerine %16 lık parryi tercih ederim ben :/
Sosyal ağlarda paylaş

parry formülünde dex var ve o yüzden bence mage için gereksiz bir skill. wrestling alırsan hem evasion olur hem de silah düşürüp paralyze edersin adamı yumruklarınla. ama special ability'lere mana harcamam sadece evasion olsun diyorsan wrestling yerine anatomy al. focus alma, medit yeter. poison mage için iyidir, hoştur. deadly poi'yi o mana ile vurmak güzeldir ;) eğer sırf mage olcak dersen yanına inscription da kasabilirsin, hem kitap yazar para kazanırsın hem de dmg bonusu işini görür.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...