Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Feyk oyuncaklar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Uçuyormuş gibi gözüküp aslında uçmayan şeyler
Yüzüyormuş gibi gözüküp aslında yüzmeyen şeyler
pilli trenler (ya rezaletti bunlar, sevmiyorum pilli trenleri, tren elektriğini raydan alacak)
Bunun gibi şeyler.
Eskiden misal, oyuncaklar vardı böyle helikopter uçak şeklinde pervaneli, öyle bi yapmışlar ki atınca uçucak sanıyorsun. Sonra aldırıyorsun bunu annene. Eve gidip paketi açıyorsun heycanla, çalıştırıp atıyosun, tabiki uçmuyor. Çat diye yere yapışıyor ama yerde devam ediyor. Uçağın olayı yerde dolanmakmış. Eee ne anladım lan ben bu işten? Uçak dediğin uçacak, dolanmıcak öyle yerde.
Bi de böyle tekneler botlar vardı. Gene aynı şeyler, alırdın, küveti su ile doldururdun, çalıştırıp küvete koyardın ve genelde batardı bunlar. Batmasalarda ilerlemezlerdi. Böyle saatte 1metre bir süratle hareket ederlerdi, sonucunda küveti boşaltır, oyuncağı kenara bir yere bırakır, ellerini koltuğa siler lego oynamaya devam ederdin.
Ha bir de pilli trenler. Hangi salak icat etmiş bilmiyorum ama lüzumsuzluğun önde gideni. Ulan, trenin açma kapama tuşu üzerinde, nasıl kontrol edicem bunu ben? Etmiceksiin, o gidicek sen izliceksin. Hayret bir şey. Ulan ne anladım ben öyle trenden? tren dediğin, gara sokucaksın, ray değiştirticeksin. Aynı hatta sürekli dönüp durmaz ki tren, saçma yani.
Evet ben küçükken oyuncaklarda fonksiyonellik arardım. En gıcık olduğum şey ışıklar saçıp sürekli sağa sola hareket edip her hangi bir yöne ilerlemiyen salak araçlardı. Araç dediğin, düz gidicek.
E ilkokul 1 olduğumu bile sanmıyorum bu oyuncaklarla uğraşırken eheh.
Şimdi bakıyorum, uçak, strafordan yapmışlar, motoru bilem var, sahiden de uçuyor atıyorsun, kumandası bile var. Ya da helikopter, harbiden uçuyor, üç kanallı kumandası var. Tekneler hovercraftlar yapmışlar (alıcaktım geçen gün hovercraft ama kaçırdım) gayet güzel gidiyorlar.
Gördükçe alasım geliyor bunları. Ama almıyorum. Hayır yaşım geç falan diye değil, çok pahalılar. Yurt dışı fiyatlarını biliyorum bir de. Yurt dışında çinde 5-15 dolara satılan şeyler burada 80-90dolara satılıyor. Veremiyorum parayı ben de.
Oyuncak alsın bana birisi ya.
Mesaj tarihi:
60 km hız yapan oyuncak araba aliyim sana chem =(

oyuncak arabayla yurdum şahinini geç komplekse girsin millet.hatta arabasını modifiye ettiğini zanneden şahinlileri geç =(

[ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 13:31 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
chem haklı ya!

ben de gittim ışın kılınçı alaıcam diye. plastik bi boru çıkıyor bööle içinden.. bi de sallayınca da ses yapıyor!

halbuki hayallerim vardı, ışın kılıcı ile döner kesecektim...

şerrreffsizler! kandırıkçılar! danyal topatanlar sizi!

bittiniz olm siz!
Mesaj tarihi:
Thinkgeek modeli sitelerde usb'den falan şarj olan helikopterler vardı, uzaktan kumandalı.
Bit kadar bir şey zaten, kendi çapında uçmaya çalışıyor falan çok tatlı alet, ama gene 80-90 dolara gelir tabi.
Mesaj tarihi:
said:
Thinkgeek modeli sitelerde usb'den falan şarj olan helikopterler vardı, uzaktan kumandalı.
Bit kadar bir şey zaten, kendi çapında uçmaya çalışıyor falan çok tatlı alet, ama gene 80-90 dolara gelir tabi.

yanlış hatırlamıyorsam en son 29$'dı. ve hatta 2 tane alırsan 49$'a geliyordu. çok de sevimliler. el kadar bir şey ama uçuyor işte. bak allahın işine..
Mesaj tarihi:
Ya itiraf ediyorum, 2 yıl evvel Londra'da ismini şuan hatırlayamadığım (hamley's miydi neydi) 4-5 katlı bir oyuncakçıya girmiştim. üst katında geniş bir alanda bir adam uzaktan kumandayla ufo gibi bişeyi uçuruyordu, üstü yumuşak bir maddeydi, altta pervanesi vardı. Hızını ayarlayabiliyorsun böylece ister sabit tut havada ister akrobasi yaptır falan. Dayanamadım aldım, 20 pound muydu neydi.

22 yaşında onu uçurdum ve eğlendim. Geçenlerde temizlikçi kadın üstüne kitap koyarak kırdı :(......
Mesaj tarihi:
Bende de var ufo ama lüzumsuz bişi:b kesmedi beni, ama çok güzel kedi korkutuluyor kendisi ile. Dubaide çin pazarından almıştım 20pound demişsiniz sölemiyim ben fiyatını şimdi:b
Mesaj tarihi:
Konuyu saptirmak gibi olacak ama bu temizlikcilerin eglence katliami nereye kadar?!?! bilmemkac bin parcali yapboz'u cocuk mu bunlar diye bozmasi veya sirf temizlik askina kablolari birbirine dolamasi... Aha bi de ucan daire parcalamasi cikti. acini paylasiyorum arkadasim..

[ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 17:04 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
1. Temizlikçiler. Çocukların odalarında kurduğu hayal dünyasını yerle bir edebiliteleri vardır.

2. Kapıcılar. Bunlarda bahçede ki hayal dünyalarını yok ederler.
Örnek:

Küçükken kuzenimle bahçe duvarının kenarında ki 1 metrelik küçük ağaçların altına Gi-Joe'larımız için bir kamp yapmıştık. 1 hafta sürmüştü, hergün emek harcayarak küçük dalları birbirine halata benzer küçük iplerle birleştirip klubeler, Gi-Joe'larımızın düşmanları için bubi tuzakları falan yapmıştık, ormanda gizli bir üs yaratmıştık.

1 hafta sonra bittiğinde aşağıya oynamaya indik, çok keyifliyiz, adamlarımızı yerleştirdik. Bir baktık Kapıcı İbrahim Efendi, elinde 5 to 10 damage'lık bir süpürge ile gelip "LA BURALARI MAHFEDİYONUZ" diyerek süpürkeyle kampa büyük zararlar verdi. Kullanılamaz hale geldi, Hi-Joe'lar kaçmak zorunda kaldılar.
  • Yeni Oluştur...