zarek Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 yıllar süren uzun araştırmalarım sonucunda yaptığım tespittir. yaklaşık 10-15 sene önce birden aklıma takıldı: neden t harfi, hristiyananların haçına bu kadar benziyordu? o günden sonra gecemi gündüzüme kattım, yoğun tempom arasında bu konuyu araştırdım. yüzbinlerce makale, binlerce kitap okudum. sayısız arkeolojik çalışmayı inceledim. ulaştığım sonuçları ilk defa burada açıklıyorum. latin alfabesi oluşturulduğu sırada rahipler dinlerini temsil eden bir harfin olmasını istemişler. çok baskı yapmışlar bu konuda. ayrıca bunun gizli tutulmasına çok önem göstermişler, yoksa planlarının açığa çıkacaklarından korkmuşlar. ben bile yıllarımı verdim de zorla ulaştım bu bilgilere. o kadar gizliydi bunlar. sonuç olarak haç işaretine oldukça benzeyen t harfi konulmuş alfabeye. günümüzde de kullanılmaya devam ediyor. peki niye bunu yaptılar? rahiplerin amacı şuydu; okula yeni başlayan çocuklar bu harfleri o kadar çok kullanıyorlar ki, bilinçaltlarına etki ettiğini farketmişler. onlar da t harfini alfabeye koyarak hristiyan olmayan çocukların hristiyanlığa yönelmesi; hristiyan olan çocukların ise daha dindar olmalarını sağladılar. garip değil mi? [spo]alıntıdır[/spo]
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 o harfinin nerden çıktığına bakmayalım o zaman hiç
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Freud bilinçaltı kavrımını bulduğunda hristiyanlık doğalı ve t harfi alfabeye gireli 1800 yıl kadar olmuştu sanki?
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 c harfini de muslumanlar koymus. bir de cali dikmeyin fuhus oluyor.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Yalan. Külliyen hemde. T harfi Proto-Semitic dönemden beri ortalarda(1800BC) [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 18:52 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 said: o harfinin nerden çıktığına bakmayalım o zaman hiç lol
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 konuyla biraz ilgili güzel bi fıkra var. ama ingilizce, türkçeye çeviremicem. A ten-year-old boy was failing math. His parents tried everything from tutors to hypnosis, but to no avail. Finally, at the insistence of a family friend, they decided to enroll their son in private Catholic school. After the first day, the boy's parents were surprised when he walked in after School with a stern, focused and very determined expression on his face. He went right past them straight to his room, where he quietly closed the door. For nearly two hours, he toiled away in his room with math books strewn about his desk and the surrounding floor. He emerged long enough to eat, and after quickly cleaning his plate, went straight back to his room, closed the door, and worked feverishly at his studies until bedtime. This pattern continued ceaselessly until it was time for the first quarter report card. The boy walked in with his report card unopened, put it on the dinner table, and went straight to his room. Cautiously, his mother opened it, and to her amazement, she saw a bright red 'A' under the subject of MATH. Overjoyed, she and her husband rushed into their son's room, thrilled at his remarkable progress. "Was it the nuns that did it?" the father asked. The boy only shook his head and said, 'No.' "Was it the One-on-one tutoring? the Peer-mentoring?," "No!' "The textbooks? The teachers? The curriculum?"- "Nope, said the son. On that first day, when I walked in the front door and SAW that guy they nailed to the 'PLUS SIGN,' I knew they meant business!"
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 :) Çok iyiymiş fıkra.
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 U harfinide kurtlar konseyi ekletmiş diyolar
demise666 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Abi fikra olduguna emin misin? Bildigin roman lan sekil olarak.Neyse okuyayim bi. Edit: guzelmis baya :D [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 19:36 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ]
ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 z harfinide zorromu eklemiş yoksam O_O igrenc espiri ftw [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 19:35 tarihinde, ovchinnikov tarafından güncellenmiştir ]
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Tacettin yabancı bir isim yani?
daverc Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 latin alfabesi kullaniyoruz sonucta , o sekilde dusunursen hangisi türkce olabilicek ;)
zamo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 said: ben bile yıllarımı verdim de zorla ulaştım bu bilgilere. o kadar gizliydi bunlar. lol.
daverc Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Taoculardan beklerim ben öncelikle asdfd
Theghosthand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Yazanın sıcaktan beyni erimiş dicem ama kronik bi durum.Üzüldüm bunu yazana ve ciddiye alana.
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 yıllar süren uzun araştırmalarımda hiç böyle yerinde bir fıkra ile karşılaşmamıştım, tebrikler Horace
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 said: zarek üye [şikayet et] § 27 Haziran 2007, Çarşamba - 18:45 [ özel msj ] yıllar süren uzun araştırmalarım sonucunda yaptığım tespittir. yaklaşık 10-15 sene önce birden aklıma takıldı: neden t harfi, hristiyananların haçına bu kadar benziyordu? o günden sonra gecemi gündüzüme kattım, yoğun tempom arasında bu konuyu araştırdım. yüzbinlerce makale, binlerce kitap okudum. sayısız arkeolojik çalışmayı inceledim. ulaştığım sonuçları ilk defa burada açıklıyorum. Yalnız adam hayatını harcamış ya... Bravo...
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 bu topic efsane bir topic olacak yillar sonrasina kalacak. BENCE garbage a alinsin
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 I harfi nereden geldi acaba? :p ya da B oha düşününce biraz fesatlıkla abuk olmayan harf az var be :) [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 22:20 tarihinde, Mr_Hand tarafından güncellenmiştir ]
Öne çıkan mesajlar