Charsi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Evet Arkadaşlar Gelicek Olanlar Buraya Yazarsa Ordumuzu Kurmuş Oluruz. Unutmayınki Feth ediceğimiz yer Sadece Kadıköy Kadar. Fazla Kalabalık yapmazsak sevinirim malum bu seferde izdiham ortaya çıkar :D Gelicekler; ShadowFury Charsi [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 16:57 tarihinde, Charsi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 garbage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Ben gelirim. Cüsse filan sağlam, ön saflarda yer alabilirim yani. Yalnız önceki topikte de söyledim, harita konusuna iyi çalışmamız lazım. Bi elimiz kaysa, savaşın gazına gelsek hızımızı alamasak direkt olarak başka bi ülkeye girme riskimiz var. O durumda da hepimiz telef oluruz. Harita konusunu çözersek gerisi kolay:) ///Edit: Evet bu arada, Garbage:) [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 16:56 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 tukurukle bogsak olmamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 chari sen tek başına öncü birlik ol.bi git bakalım ne var ne yok bi kontrol et biz de geliyoruz ztn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Boşverin orduyu, öncü birlikle ele geçirelim. Daha ekonomik olur o açıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Farkmaz benim için. Gerçi tek gidersem bn Limayı Almadan gelmemde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Varim ben, adrianayi aliriz, size yardimim olsun.ordan da bi rusya taraflarina ugrariz o rus hemsire topigine koydugum esmer ablayi da bana alir geliriz artik memlekete. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Aman Tanrı'm 300 filminin six-pack manyağı kaslı yunanlılar değil de göbekli mmorpg'ci türk manyaklarla olan versiyonu mu çevriliyor yoksa:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 @demise Abi o erkek olandan bahsetmiosn inşallah? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Erkek degil o ok? :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 gözümün önüne geldi bi an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 çarşı Lima'yada karşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 demise kendini kandırma bak aç o topici millet gerçeği görmüş.Gerçeği görmeyen bir sen varsın o yüzden bırak artık boş hayalleri! Ayrıca yanımıza ne tür silahlar alalım ve gomutan kim olcek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Antimodes52 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Kuşatma bittikten sonra "Pati Liechtenstein kalesi rakı-balık buluşması vol 1.0" yaparız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Aricam bulucam lan o kizi.Ve erkek olmadigini ispatlayacam! Ayrica silaha hic gerek yok, ben varim: (Gecti ama o sivilceler) [spo][/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Abi ben içki içmiorm ya:(Cappy içerim bende dışlamazsınız dimi beni? Ama dur yoksa amaç yeni elimize geçirdiğmiz yegane ganimetimiz olan adrianayı içkiyle sarhoş etmek mi!Yemezler anti Adriana ajdarın! (çok mu cıvıdık ne) Edit:korkuorm.. [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 17:21 tarihinde, Bodrack tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 silahlarınızı ben temin ederim, hemen yanı başımda çeşitli kılıçlar, hançerler vs var. *ver gazııı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 o değil de, gelicek değil, gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 ayrıca lojistik benden, komşuyum ülkeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Gelirim ama yağmalanan tüm müzik ekipmanı benim olursa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 ben 1 şehir isterim en az. köy kadar şehirler otobüs durakları arasında şehir değişiyo asdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
demise666 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Hallederiz, silaha gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Tamam bn gaz bombalarını özel olaraktan hazırlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 ordan cıkısta bi de lüxenburg a ugrarız. alman manyak profesörü olarak beni de dahil edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar