Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aysun beni öpmedi davası

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aklima Amerika'da kedisini kurutmak icin mikrodalgaya koyan kadin geldi.Kedinin ic organlari pisince, firmadan ''kullanma klavuzunda yazmiyodu'' gibi bi savunmayla okuz gibi tazminat almisti ablam.

Gerci burdaki dayinin butun umitlerini pepsiye baglamasi da ayri bi inceleme konusu ya..

Bi de ornekler gelmis yukardan.Su da olasi bak;

Okey reklamlari..
-gittim aldim ama kadin gelmedi sevismeye,
-geciktiricili olani aldim, hala 2 dk suruyor, sikayetciyim.

[ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 16:59 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Yahu niye boyle yapiyosun?

Editledim bak ne guzel, simdi cumle aleme gostermenin ne manasi vardi be :(((

Edit: Lan diger kismi editlemis, iyice aptal oldum bu sicakta be.

[ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 16:59 tarihinde, demise666 tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Welcome to america.

O değil de asıl ben dava açcam. Aa yeni bişey bu ne diye ilk gördüğümde aldım pepsi maxı meğerse pepsi lightmış ulan. Eşşekler hiç yoktan 1,5 ytlimi aldılar. Hayatta içmem yoksa üzerine de light falan yazmamışlar, gören de yeni bişey sancak
Mesaj tarihi:
bide sey vardi

bu coca cola nin tekrar deneyiniz olayi vardi iste bi hediye filan cikiyordu bedava filan
adam karadenizliydi sanirim ayni kolaya takmis takmis acmis kapagi 2000 kere mi ne cikmadi bisey diye dava acmisti
Mesaj tarihi:
1 haftadır 10 litreden fazla ice tea içmişimdir, bıraktım etrafı, kendimde hiçbir yeşerme görmüyorum. salla dedim yeşermeyi fotosentezi, bekodan bi mutfak çevirelim karizmamızı yapsın. ulan aldık hiçbirşey olmadı, üstüne bütün gün yemek yemekten göt göbek büyüttüm. Baktım göt göbek gitmiyor, dedim bi fitness aracı alayım göbekde sıradağlar oluşturalım. Sadece bir everest'im oldu :(((((:((((:(:(:(::(:(:)
Mesaj tarihi:
Çogu insan bunun tüketici hakalrını savunma konusunda ilerleme oldugunu düşünsede ben bunun aptallıgın, saçmalıgın daniskası oldugunu ve bu hareketle gerçekten %80 i obez %90 ı 100 iq nun altında olan amerikalılara iyice benzeyerek kendimizi aşagıladıgımızı düşünüyorum.

[ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 20:21 tarihinde, Bleda tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...