Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Biranın yanına gidecek az kalorili bir şeyler

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şöyle güzelce limonlanmış, tuzlanmış biraz göbek salata güzel olur diycem de, biranın yanına gider mi, hem ne kadar kalorilidir bilmem.
Biranın yanına bi tek patates ve sosis koyabiliyorum malesef.

[ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 17:53 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
said:
Dragonutopia, 27 Haziran 2007, Çarşamba - 17:03 tarihinde demis ki:

Onion Rings..

Eh. Marketten geliyorum. Bunların da 100 gramı 500 kalori falan. Diğerlerinden pek farkı yok yani.
Mesaj tarihi:
said:
huun yeşil zeytin demişte, 7 zeytin bi insanın günlük alması gereken kaloriyi saglıyor :)
biranın yanında az kalorili mraul falan yiyebilirsin sdfds

yeşil zeytinin tanesi 9 kaloriymiş sallama, gerçi ben artık bira yanına badem alıyorum. Yemişim kalorisini ama fistan sen sallıyorsun birader.
Mesaj tarihi:
iskender kebab çok yemiyorum zaten de olur da yersem yanında diet kola içiyorum ama şu mantık ile zamanında diyet yaparken alıştık light cola'ya sonra normal colanın yerini aldı yani iskender yiyiyoruz bari koladan kalori almayalım değil felsefe :9

edit: mirage bira'nın yanında en iyi müzik gider abi sıfır kalori hem :)

[ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 21:55 tarihinde, kingpin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Sigaradan başka bir şey gelmedi aklıma.
Ayrıca bütün o kalori manyağı nanelerle bira içiyorum ben, en çok cajunla bu aralar.
Bu aralar dediğim final dönemim öncesine tekabül ediyor tabi, 1 aydır falan içmemekteyim alkollü birşeyler =)
Mesaj tarihi:
7 zeytin günlük kalori saçmalığı nedir ya? ahaha 7 kilo flndır o :p
her kahvaltıda yiyorum o kadar ki o sadece zeytin kısmı
ayrıca zeytinin diyetlerde yeri var o nasıl iş :D
Mesaj tarihi:
said:
yeşil zeytinin tanesi 9 kaloriymiş sallama, gerçi ben artık bira yanına badem alıyorum. Yemişim kalorisini ama fistan sen sallıyorsun birader.

matematiksel işleme giriyosun abi. 7 ile 9 u carpıyosun kilo fiyatını ekliyosun, marketten aldıgın adımlar vs. günlük kalori oluyormuş (hay ben öle gazetenin yalan haberini)
Mesaj tarihi:
doritos peynirli veya lays sade ;) tuzlu bişeyler olması şart ya bunları yerim ben genelde yanında.

[ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 07:44 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...