Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 http://www.starwars.gen.tr/haber.asp?id=1332 en alt paragrafa bakın ne demiş said: ....McCalluma göre çekim, film sürecinin sadece küçük bir bölümü. McCallum ayrıca "George çiftliğe geri dönüp, bir sonra ki bölüme başlamaya hevesli görünüyor. Mart 2004 çekimlerine başlıyacağımız zaman bu ona neyi anlaması gerektiği konusunda imkan sağlayacak. Ben ve Georgea göre bu sadece yarıyol. Hala onsekiz ayımız daha var." dedi. hangi sonra ki bölüm acaba ? yıh yıh yıh yıh yıh[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 05 October 2003 19:36 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 05 October 2003 19:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 afedersin ama çüş.. lucas amca bokunu çıkarıcak anlaşıldı..[hline]When I die, bury me upside down so the whole world can kiss my ass!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 abi ben Episode I'i izlediğimde Qui Gon'a bayılmıştım. Adamın hikaye kitabını, animasyon veya normal dizisini, çizgi romanını veya çizgi filmini görmek isterdim. Adam Episode 4-5-6'da olmuycak diye orda öldürmüşlerdi. 1.episode'da dondurup 7.yle tekrar canlandırsa güzel olur muydu bilemem.. Tek istediğim Qui Gon Jinn için dizi veya film yapmaları. Nasıl olsa ölcek diye pek derine girmemişlerdi. Ama adam hakkında söylenen o kısa şeyler bile baya etkilemişti beni. Küçük velet anakinin büyüyüp de oğluna "ben senin babanım ben ne dersem o olacak" demesi o kadar cazip etmiyor beni..[hline]I will crush yar bones!!! Gaarrr!!! (İmzamı iyi oku, çok şey var) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 bildiğim kadarı ile george lucas episode 3 ile sw defterini kapatacığını söylemişti. ya da senaryoyu beleşe getirip oyunların filmlerini yapabilir kyle katarn hesabı yani :)[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 bence bu çekimlerle ilgili bi haber epsode 7 yapılmayacak.[hline]# yaş anketi # hele holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Evet son episode'un çekimi 2 parça. Ana çekimler bitti. 2004 mart gibi sanırım ek çekimler yapılacak.[hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 çekmeye başlasalar yuuzhan vong lara kadar heralde episode 15 olur ama o zamanda beyaz perdede "a long long time ago in a galaxy far away" yazısının görmenin ve kameranın aşağıya kayışının tadının bi anlamı kalmaz heralde daha sadece 6 kere görebildim ve her seferinde osahnede heyecanlandım "allaaaah neler bekliyor acaba beni" diye heyecandan ölmüştüm ilk sw izleyişimde[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2003 lucasın parası bitmiş yine[hline]tık! Infernal_Reborn , 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 yoda nın flörtü olmadığı için aşmış jedi olmuş[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Comachero enstitüsünün yeni yerine buyurun Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 son iddia yalanın önde gideni bence :D[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2003 said: aquila, 06 October 2003 12:30 tarihinde demiş ki: bende şöle biliyorum bi üçleme daha çekilicek(7-8-9) ama george lucas yönetmicek...[hline]shit happens yeni episode çekilmicek.zaten adamın elinde senaryosuda yok.yani neyi konu yapıcakki? kendide söledi zaten konunun olmadığını.[hline]# yaş anketi # hele holo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 lucas episode 3 ten sonra dünyayı kurtaran adam 2 yi çeksin :)[hline]VADAAA ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 episode 10 yoda okumayi ogreniyor episode 11 yoda tatilde episode 12 yoda kucuk yoda jedi oldu[hline][b][i]-->Four String Magic<-- Words are meaningless And forgettable Enjoy the silence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 7 de adamım Ikrıt ı cıkarıcaklarmısh heh heh Iste ozaman gorurum ben jedılara taparım dıyenlerı ;)[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar