Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bağlantı yavaşlığı


Alcadras

Öne çıkan mesajlar

Şimdi biz evde adsl'yi 2 pc kullanıyoruz. Eternet modem var. Sorun şu ki, benim pc de internet yavaş. Şöyle ki, bazen normal şekilde ilerliyor, sonra birden kesiliyor. Bir sayfaya girmek için 50 kez refresh yapman gerekiyor. Msn bağlantıları gidiyor, kısacası delirtiyor insanı. Ama diğer bilgisayarda hiç bir sorun yok, her şey normal. Bunun sebebi ne olabilir? İşin ilginci, Linux kullanırken her şey normal. Ama pardusu silip xp ye döndüm. Yine nüksetti bu problem.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sürücü güncelle dediğimde uygun sürücü bulunamadı diyor.
aygıt yöneticisinde donanımlarda, ağ bağdaştırıcıları altında "nvidia nforce network controller" yazıyor. onun driver'ini indireyim dedim. net bağlantısı anlattığım gibi olduğundan inmiyor. diğer pc den indirip çekicez artık.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

erhetnet kablosundan olabilir büyük ihtimal çünkü ben de neti paylaştırıyorum bandırma da eskiden 25 metrelik bir ethernet kartıyla modemden çıkış yapıyordum internetin yavaşlığı aşırı derecede rahatsız etmeye başlayınca modemi pc nin yanında aldım şimdi 1024 tıkır tıkır downloadımı yapmaktayım bu mesajımla demek istediğim ethernet kablosunun kalitesi ve uzunluğu önemli, mümkün olduğunca kısa olsun.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 1 ay sonra ...
aynı durum bende de var. yeni windows kurulduktan sonra oldu. ve aynı alcadras da olduğu gibi eşimin (şu an bunları yazdığım makine) bilgisayarında internet sorunsuz.

nvidia firewall u uninstall ettikten sonra en azından sayfalara filan girebilmeye başladım. ama misal download yaparken 10-12k hızla başlıyor sonra hoop diye duruyor.

nvidia 8n diye bi anakart var.

sorunumu çözene iki dürüm + ayran. acil plx.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...