Eternal Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 mümkün değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 23 yaşından sonra uzanmıyor evlat=) fakat japonyada bir teknoloji geliştirmişler max 10 cm uzatıyormuş duyduğum kadarıyla.ama cücelik sorunu yaşayanlar gibi normal olmayan insanlara uygulandığını duymuştum. çok dert ettiysen bir araştır bunu ama bence gerek yok boyun da kısa değil yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 uzarım ben tey tey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Yalnız fasulye sırığı damgası yemişiz dorudan:(Ben sırık deilim uleyn!Kompleks yaptım:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 183 boy basketboldan tut futbol hentbol voleybol satranc badminton yüzme her türlü sporu yaptım cocukken. keyfime göre yedim içtim böle oldum. genetik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 fasülye sırığı bu elimdekine benzer, ak cücesi seni. ak cüceleri kıbrısta yetişen, beyaz tenli cücelerdir bilginiz için. basket boy uzatmaz diyenlere burdan selam asl? diyorum. geçmiş ama biraz, ben de daha fazla uzamıyım diye 7 senedir düzgün uyku uyamadım diyebilirim. o değil de japonlar bi teknoloji geliştirmiş, beyni uzatıomuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 ben 1.84 um gerci babaminda boyu uzun ama bence boy uzatmak icin acik ara en onemlisi barfiks direk etkisi oluyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Abı ne gerek var boyun 1.74 super ıste..Hiç komplekse girilecek bir boy değil...Senın uzuntun sanırım emeklerının karşılığını alamamış olman...Onun içinde biraz polyanna çerçevesinde yaklaşıp en azından kalsiyumum falan sizden iyi dersin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 O değil de benim bir ara 1,79 idi. 1.80e çıkmadıysa yemin ederim kompleksten delircem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 hahaahhahahahaha boy uzatın boy hahahahahahahahaahahahahahahahahahahah ben bunu niye daha önce görmedim hahahahahahahahahahaahahahaaha genetik FTW diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 sen olmuşun ftw zaten :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 said: uzarım ben tey tey udaxuahcuasdhuashdashgd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Bone'cim kısa ve net. İmkansız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Kisasin evet. Uzatilamazsin hayir. Illa kemiklerini kirdirmak istiyorsan 3-5 topic sonra ben hayrina yaparim. Uzar mi uzamaz mi boyun bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 GODLİKE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 ben çekerim uzarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lidriel Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Ya beyler öhm şimdi benimde bi maruzatım olucak size. yaşım geçti, nice ilaçlar aletler denedim işe yaramadı. kırdırma yöntemi varmış ama g*tüm yemedi. yardım ederseniz sevinirim. UZATMAK İSTİYORUM. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 sly-one: sly one benimkini de çeksene bilader. elin değmişken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 topuklu giyin, 80 ler falan yapın tipi olur işte, travolta gibi yürürsünüz böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Molto Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 senden kısa insanların olduğu bir yere git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 oha bone 1.74 nedir? yercücesi misin? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 cüce kavgada söylenmez cemad'ın dediği :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 oha cüceyi küfür olarak kullandı ... bitersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 hmm.bone sana yardımcı olabilirim.bizim Gültepe'de bir doktor arkadaş var.Böyle ameliyatlar yapıo kendisi.Ama biraz pahalı.Sen bana önden 10.000 ytl ver kapora olarak.ben tekrar sana dönücem.yoğun çünkü arkadaş biraz. topici açıp kaçmışsın hani derdime çare bulunması imkansız diye ama ben buldum [ Mesaj 28 Haziran 2007, Perşembe - 14:43 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 bide böbregi bırak gitmişken doktora Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar