Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 ben içmeyi bilmiyorum ama içiyorum yine de çok güzel oluyo d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Bir de bilerek içmeyi dene :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 alkol benim antidepresanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 mesela hindistan cevizli romla süt nesquikli süt karıştırıp içiyorum fizik çalışırken falan kimileri bana gay diyor bu sebeple ama kınıyorum, nitekim daha içmeden insanın boğazını yakan 50 derecelik sıcak şarap da içiyorum diyorum yine gay diyorlar anlamadım. bira, aromasız şarap, rakı, tekila falan hiç sevmem çok kötü gelir tadları. Napcaz? [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 17:37 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 pina cola çok severim ayrıca hemen çözüverdin alkol olayını ve alkol alan kişileri tebrikler sana :) alkol içmiş olmak için içilmez.seversen içersin.sevmezsen içmezsin içemiyosan kaldıramıyosan yine içmezsin sana miller öneririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Rakının tadı kötü mü geliyor? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Sade denedin mi? Veya sade denediysen, biraz da su katarak dene :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 sade denemedim denerim madem öyle dedin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 denede yamul bi güzel white russian rulz (big lebowski özentisiyim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 gerge sonuna kdr haklı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 white russian güzel mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 hahaha haklısın bence bone :D kafan güzelken yaptıklarına gülüyosun milletin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Sarhoşken yapmaya utandığın şeyleri yaparsın. Sarhoşken kaybedecek birşeyin olmadığını anlarsın. Sarhoşken belki sonradan pişman olacağın ama "bunu bile yapmışım peheyt" şeyleri yaparsın. Yani alkol iyidir demeye getirmek istemiyorum ama sonuç olarak kafanız güzel olmadan da olmaz.Tamamiyle farklı bir duygudur yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 saçmadır alkol desen katılıcaktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 said: dominic senin eskiden avatarın bi gözü küçük diger gözü normal olan cocuktu dimi? of evet, bir kopyası olan varsa sallayabilir mi, zira ben o avatar'ı kaybedeli 4.5 sene oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 peki, içmeyek madem öle. kötü imiş. pis alkol. kaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
c_a_p_t_a_i_n Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Olur içmeyelim.Başka?:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Syn dostum harikasın sana tamamen katılıyorum. Bi de bi grup insan günahtır, vs diye içki içmezken; bi diğer grup insan şarap kutsal diye dini ayinlerde içiyo. Çelişki midir, hell yeah çelişkidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar