Olivies Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 İzliyen varmı patilerden?Gerilim filminin hakkını veriyormu,fragmanları pek sarmadı gibide.Hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 fragmanın gördüm bunun ben. senaryo olarak çok saçma geldi. bütçe de az heralde tek odada çekkmişler filmi :D. kate beckinsale var ama o ayrı
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 çok şey bekleme, ilk yarı çok az geriliyosun okadar. Kate Beckinsale için gidilir sadece.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Kate için izledim. Gereksiz bi film hiç bi olayı yok.
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 [spo]heriflerin motele gelenleri öldürürken snuff filmi çekmeleri değişik bence genede izlenir, bi olay var yani:D[/spo]
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 o spoileri acmazsam gece uyuyamam
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 açtım okudum kapattım ciddi bişey yok
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Kate için gidilir diysunuzda bence Lostda daha güzel (=
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 kate beckinsale bu.... senin dediğin dizideki bi karakter (Evangeline Lilly). sakin :)
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 bende bu kadını losttaki kate e çoook benzettim. film kısa ve dandik ama geriyo insanı
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ne alaka yav "kate" isminden başka benzer yanları yok kaldı ki birinin gerçek ismi diğerinin ise dizide kullandığı isim :(
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 çok klasik bi konu ya son 5 yılda bu tarz 500 tane film çekildi (filmi izlemedim konuyu fargmanlarda gördüğüm ve tanıtımlarda okuduğum kadarıyla sölicem ) Klasik işte bi kaç genç var - filmde genç yerine karı-koca koymuşlar- yolda arabaları bozuluo ordaki bi eleman bunlara yardım edio - bu eleman motel sahibi filmde - sonra bi bakmışlar bu motel sahibi o arabası bozulan herkesi aıp götürüp işgence yapıomuş... Yaratıcı senaryo istiyoruz!!
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 klasik bi hikaye evet kate i severim film arada geriyo kısa film(iyi ki kısa) sıradanın üstüne cıkamaz.
taz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 yaa çok büyük hayallerle izledim 7 civarı notu olunca imdb'de. hayal kırıklığı demeyeyim de, çok hoşuma gitmedi. ama izlenebilir bir film.
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 artık anlatacak yeni bir hikaye kalmadı galiba, hollywoodun yarısı eski yıllar öncesi filmlerin devamını ya da tekrarını çekiyo öbür yarısı da 3-5 klişe senaryoyu döndürüp dolaştırıp baştan sunuyo
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 şiddetle tavsiye ederim,çok beğendim.. gerilim sahnelerine güzel devam yolu yapmıslar.Gerilim filmlerini severim diyorsanız mutlaka izleyin
Öne çıkan mesajlar