Olivies Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 İzliyen varmı patilerden?Gerilim filminin hakkını veriyormu,fragmanları pek sarmadı gibide.Hayal kırıklıgına ugramak istemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 fragmanın gördüm bunun ben. senaryo olarak çok saçma geldi. bütçe de az heralde tek odada çekkmişler filmi :D. kate beckinsale var ama o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 çok şey bekleme, ilk yarı çok az geriliyosun okadar. Kate Beckinsale için gidilir sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Kate için izledim. Gereksiz bi film hiç bi olayı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 [spo]heriflerin motele gelenleri öldürürken snuff filmi çekmeleri değişik bence genede izlenir, bi olay var yani:D[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 o spoileri acmazsam gece uyuyamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fastreloader Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 açtım okudum kapattım ciddi bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Kate için gidilir diysunuzda bence Lostda daha güzel (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 kate beckinsale bu.... senin dediğin dizideki bi karakter (Evangeline Lilly). sakin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ya odadan çıkıp gidemiyolar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 yönetmeni kimdi bu filmin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 bende bu kadını losttaki kate e çoook benzettim. film kısa ve dandik ama geriyo insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ne alaka yav "kate" isminden başka benzer yanları yok kaldı ki birinin gerçek ismi diğerinin ise dizide kullandığı isim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 çok klasik bi konu ya son 5 yılda bu tarz 500 tane film çekildi (filmi izlemedim konuyu fargmanlarda gördüğüm ve tanıtımlarda okuduğum kadarıyla sölicem ) Klasik işte bi kaç genç var - filmde genç yerine karı-koca koymuşlar- yolda arabaları bozuluo ordaki bi eleman bunlara yardım edio - bu eleman motel sahibi filmde - sonra bi bakmışlar bu motel sahibi o arabası bozulan herkesi aıp götürüp işgence yapıomuş... Yaratıcı senaryo istiyoruz!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 klasik bi hikaye evet kate i severim film arada geriyo kısa film(iyi ki kısa) sıradanın üstüne cıkamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 yaa çok büyük hayallerle izledim 7 civarı notu olunca imdb'de. hayal kırıklığı demeyeyim de, çok hoşuma gitmedi. ama izlenebilir bir film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 artık anlatacak yeni bir hikaye kalmadı galiba, hollywoodun yarısı eski yıllar öncesi filmlerin devamını ya da tekrarını çekiyo öbür yarısı da 3-5 klişe senaryoyu döndürüp dolaştırıp baştan sunuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 şiddetle tavsiye ederim,çok beğendim.. gerilim sahnelerine güzel devam yolu yapmıslar.Gerilim filmlerini severim diyorsanız mutlaka izleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar