Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

adriana lima evleniyor=)

IsAbeLLa

Öne çıkan mesajlar

Kadıköy kadar biyer değilmiydi ya orası? Yanlış mı hatırlıyorum?

Edit: Doğru hatırlıyomuşum:)

[spo]
Liechtenstein is situated in the Upper Rhine valley of the European Alps. The entire western border of Liechtenstein is formed by the river. Measured north to south, the country is only about fifteen miles (24 km) long[/spo]

[ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 18:11 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

orospulukla hiç bir alakası yok evlilik sözleşmeleri son zamanlarda gayet yaygın. adamın milyarlarca dolar serveti var ve bu servet evlendikten sonrada katlancak muhtemelen. e bu kadında bu sözleşme yapılmasa evlendikten sonraki servet artışıydı alınan maldı bilmemnneydiye göre adamın servetinin yarısına yakınını götürcek bi şekilde.

böylece mütevazi davranıp azla yetinmiş oluyo kendisi. boşanmaz tazminatına orospuluk dendiği ilk defa burda görülmüştür heralde.

(*hıck* bir tek dileim vaaar mutlu ol yeteeerrr. ..ve ardından;nikah masasınaa oturdun iştee...)

ehe ben eski aşklarımıda savunurum naparlarsa yapsınlar, hatasını ergeç anlıcaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

aha ben gittim oraya, arkadaşım da war hala orda. 1 tane mcdonalds war ülkede hehehe.
yalnız, ben prens olsam, ben de aynı anlaşmayı yapardım nolcak. sonuçta boşanma bir olasılık, ondan böyle bir anlaşma normal. dünya üzerindeki en taş kadınlardan biri ile evlenio boru değil. boşanma bir olasılık dedim, nitekim adriana daha benle karşılaşmadı asdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...