ovchinnikov Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 said: Kızı satın alıyorlar gibi yazmışsınız =) daha cok kiralama gibi aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 leasing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Her Eve Bir Lima Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Adriana Lima aylık 1 ytl olucak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 üzülmeyin..adriana gitti ama paris hilton var hala=P..çıkmış cezaevinden özgürlüğüne kavuşmuş..sabıkalı bi insan oldu artık ama olsun=P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 hapishanedeki hatıralarından kitap yazcakmış. alıp kendisini afrikada kuraklık ve açlık çeken bir köye atmak istiyorum. cidden istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 bekaratini günde 1 milyon dolara bozdurmuş mu oluyor bu kadın ,oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 neden öyle diyosunuz belki bu aşktır :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 nedanko'nun ikinci vatandaşlık başlığında Liechtenstein vatandaşlığı 50.000 $ deniyordu sanırım? Tam denk gelmiş :) Hmm oranın vatandaşı olup aklını çelmek için iyi fırsat aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 iki gitmişti. ben de birini değiştirdim. [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 17:03 tarihinde, Holy tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 adamın tipini görmek istiyorum varmı resmi falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 işte ataazlı prens.[ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 18:04 tarihinde, Stifler tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 kabul edin, o kadın size o şekilde yaklaşsa, hanginizin ağzı o hale gelmez şimdi?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 tam da ulan ne yamuk suratı varmış herifin diyecektim, sonra dediğin çok mantıklı geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 ataazlıyım ama para bende adride bende diyor. nispet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 http://en.wikipedia.org/wiki/Liechtenstein Gidip fethederseniz oranın yeni prensi olabilirsiniz, otomatikman da prenses size geçer d: *ver gazı* küçücük lan bi günde alırsınız bence [spo][/spo] [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 18:09 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Kadıköy kadar biyer değilmiydi ya orası? Yanlış mı hatırlıyorum? Edit: Doğru hatırlıyomuşum:) [spo] Liechtenstein is situated in the Upper Rhine valley of the European Alps. The entire western border of Liechtenstein is formed by the river. Measured north to south, the country is only about fifteen miles (24 km) long[/spo] [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 18:11 tarihinde, ShadowFury tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 tamam abi kuşanın, gidiyoruz liçenştayna, hepimiz sırayla prens oluruz sonra kühehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 orospulukla hiç bir alakası yok evlilik sözleşmeleri son zamanlarda gayet yaygın. adamın milyarlarca dolar serveti var ve bu servet evlendikten sonrada katlancak muhtemelen. e bu kadında bu sözleşme yapılmasa evlendikten sonraki servet artışıydı alınan maldı bilmemnneydiye göre adamın servetinin yarısına yakınını götürcek bi şekilde. böylece mütevazi davranıp azla yetinmiş oluyo kendisi. boşanmaz tazminatına orospuluk dendiği ilk defa burda görülmüştür heralde. (*hıck* bir tek dileim vaaar mutlu ol yeteeerrr. ..ve ardından;nikah masasınaa oturdun iştee...) ehe ben eski aşklarımıda savunurum naparlarsa yapsınlar, hatasını ergeç anlıcaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 tabi adam prens olmasa yada okadar parası olmasa da adriana aşık olup sürünecekti adamın peşinde sanki dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 sonuçta sosyal statüsüne denk bi eş istemek herkesin en doğal hakkıdır. bu kadın zaten parayla satın alınabilcek herşeye sahip. (visa reklamı) [ Mesaj 26 Haziran 2007, Salı - 19:00 tarihinde, elesso tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 harbi uzuldum yalniz neyse sirada rihanna var bir sekil tanismam lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 lima lima eder bu herif güzelim adriyanamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 aha ben gittim oraya, arkadaşım da war hala orda. 1 tane mcdonalds war ülkede hehehe. yalnız, ben prens olsam, ben de aynı anlaşmayı yapardım nolcak. sonuçta boşanma bir olasılık, ondan böyle bir anlaşma normal. dünya üzerindeki en taş kadınlardan biri ile evlenio boru değil. boşanma bir olasılık dedim, nitekim adriana daha benle karşılaşmadı asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
utopia Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2007 boşta prens varsa ben gidip listeye yazılayım bari. boşanırım 5 seneey sevdiğim adamı alırım, erken evlenmek de bu bakıma iyi. düğün masrafı çıkar. hatta bırak düğünü koy faize ömür boyu ye o parayı bitmez. daha ne yani. helal adriana, afsdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar