Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cimbom'da hedef Saviola!

Szasstam

Öne çıkan mesajlar

ya şimdi sen burda fb ile gs birmi diyosan ayıp yani

2 side büyük klup.fenerbahçe nin maddi durumu daha iyi olabilir

ama bu galatasaray ın kötü oldugu anlamına gelmez.

buyuk klupler her zaman buyuk transferler yapabilir

fenerde beşiktaşda galatasaray da

yani bir şekilde kendi takımınızı üstün görmeyin artık.sora mecburen başarınız nedir diyesi gelio insanın.
ben uefa super kupa derim.sen 6-0 dersin gider böyle

yani son senelerde kötü transferler yapıoduk dogru.ama bu sene gayet ii transferler yaptık.
Sosyal ağlarda paylaş

D-Smartta kalkip GS ye 50 m euro vermedi o kadar da abartmayin. 4 yillik yayin hakki icin 10m euro. 5 milyon da kendileri butce ayirsa zaten transfere yetiyor ve 1 yillik maaslara. GEri kalan yillarida yayin gelirleri tribun veya iddaa gibi kalemlerden saglayabilirler. Ama bu futbolcular icin 4 yillik gelecekteki gelire ipotek koyuldu. Bu sene Galatasray kumar oynadi bence iyide yapti. Ama patlarsa cok buyuk patlar onu da burdan belirteyim. Bu arada Lima mi Saviola mi diye bi tartisma var. Bi Lima nin gecmsine bakin. Ikisinin karsilastirilmasi bile aptal sacmasi bisey. Saviola ile ilgilenen takimin alternatifi Lima olmaz. Bi deli kuyuya tas atiyo 1000 akilli cikarmaya calisio o hesap bizimkisi. Saviolaninda basli basina maliyeti 17-18 milyon eurodur. Sahsi gorusum Galatasaray Saviolanin transferini kaldiramaz butce olarak. Birakin Feneri ben Galatasaraydada kimsenin cebinnden para verdigini zannetmiyorum. O devirler coktan gecti. Tek veren Yildirim Demiroren var. Oda Mali genel kurulda klubun bana 40 m dolar borcu var diye karar defteri imzalatıyor. Bence transferler tamamen Galatasarayin öz kaynaklariyla yapilmis olup beklenen gelirler borclarin kapatilmasina yönelşik değilde başarıya yatırım olarak yapılmıs kanaatimcede cok dogru yapilmistir.
Sosyal ağlarda paylaş

@diablo: tek cümlelik mesajımla bu kadar alakasız cevaplar vermeyi nasıl başarıyorsun anlamıyorum. ben gs kötü diye bişi demiş miyim? kendin söylemişsin fb'nin maddi durumu daha iyi diye. bu da iki takımın bir olmaması için bir sebeptir.

kaldı ki benim "gs ile fb bir değil" dememin nedeni fb'nin şu ana kadar dünyaca ünlü bir çok oyuncu transfer etmiş olması anelka, ortega, kezman, appiah, r.carlos gibi

işte bunlara bağlı olarak asla
said:
fenere nasıl ronaldo nun gelme ihtimalş varsa saviolada aynı şekilde
gibi bi cümle kullanılamaz, ki gs'nin kendi taraftarı bile bilir bu tür transferlerin şansının ne kadar düşük oldugunu

ha bi de Kithnos gibileri vardır. şahsen ben bu kişilerin şu son mesajda yazdıgı türden mesajların her zaman bir tuşta macro'da durduguna inanıyorum. olası tehtid anında direk basar veeee "süper kupa o bu şu" combosu ortaya çıkar
Sosyal ağlarda paylaş

osururak izlersek febeyi avrupa nın değil dünyanın en iyi klubüde görebiliriz.
Transferler gözönüne alınarak yapıldı.Henry i kaybeden Arsenal listeye giremedi.
Yani Febe>Arsenal
vay be !

ama nedense febe edirneyi geçtiğinde kayıp?

[ Mesaj 05 Temmuz 2007, Perşembe - 23:20 tarihinde, bLackcha0s tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

syn bır kere bejek yazmak patıcık kurallarına aykırı. 15 yas cocuk esprılerı yasaklanalı cok oldu.
2. hala bos hayallerle avunuyorsunuz. Dubaide falan birsürü transfer yapıldı o takımlarıda alsınlar en prestıjlı klupler sıralamasına.
Farkına değil misiniz bilmiyorum ama. Tuncay transferi boroya carlosun sıze katacagının 3 katı fayda sağlayacak.
Ha adımız duyuldu avrupada. Carlos bır efsane doğru bunlar. Ama onemlı olan katkı.
Sosyal ağlarda paylaş

mesajım adminler tarafından hunharca silindiği için tekrar aynen atıyorum.

" o deil de, fb camiasını, gs nin futboldaki 1-2 başarısıyla kıyaslıyosunuz ona gülüyorum. ok super kupa aldınız hagi saolsun ok, iyiydiniz o ara futbolda da. başka dallara gelince noluyor, maddi olarak da diğer spor dallarında da eziyet çekiyorsunuz yıllardır. futbolda da şampiyonluk sayımız +1 şu an nitekim. bb. fakir ama gururlu 6s. elit taraftarlar tbr brv : ) "

ne kimseye hakaret var, ne de forum kurallarına aykırı, küfür falan içermiyor.

ZEGNA YARDIM ET kel çirkeflik yapıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

6s yazamazsın.

[spo]Febe, bejeke, 6S, F5, ifebe, amtu gibi yakıştırmaların bölüm içerisinde kullanımı yasaklanmış olup bu kelimeleri bölüme aktaranlar hakkında önce uyarı ve devam edilmesi halinde o kullanıcı hakkında işlem yapılacağını ve bu listede yer alıcağınızı ( Bknz)bildiririm.
[/spo]
[ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 00:08 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 00:09 tarihinde, Passanger tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

uefa+superkupa+16 şampiyonluk+bilmemkaç küsür tk

17 şampiyonluk ve sayısını bilmediğim tk :)

evet haklısın eşit görmemekte.bende olsam görmezdim

ayrıca hala hagi sayesinde diyebiliosan bende buna gülüyorum :)

babasının hayrınamı geldi hagi.parasını verdier transfer ettiler.sizinde o kadar övündüğünüz paranızla aldıgınız adamlarda size kupalar getirsin madem.

stad,yıldızlar vs çaykur rizeyi yenmek için olmaması lzm.

edit:typo

]

[ Mesaj 06 Temmuz 2007, Cuma - 06:09 tarihinde, Diablo tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

uefa+super kupadan başka hiç bi artınız yok, ona da saygım var ama iyi olduğunuz bi dönemdi milli takımın çoğu gs den oluşuodu falan o ara hatta. ama kkthxbye. başka bişey yok ki aşağı gidio giderek durumlar. neden, çünkü gs taraftarı çok elit, alışverişe gidip bi forma alamıyo takıma katkı olsun diye tırnaklarının kırılmasından korkup. bb.
Sosyal ağlarda paylaş

diablo kastın ve typo yu yazdın ama sunun unutuyorsun ki gs uefa yı falan almasına rağmen suan sadece türkiyenin büyük yakımıdır uefayı ve süper kupayı aldın ama gerisi gelmedi devamlılık yapmadın ona bakarsan bundan 7 sene öncede espanyol uefa kupası oynamıs ve liverpoola kök söktürmüştü ve 5-4 kaybetti bu o takımın büyükl olduğunu göstermez gs suan avrupada ne kadar tanınıyorsa fb de en az o kadar tanınıyor ama sadece transferleri ile bi carlos transferi çinde bile duyuldu bu bile gs nin uefa kupasını gölgede bırakır artık kaç kişi hatırlıyo gs nin uefa kupasını suan dünyada büyük takım olupta avrupa kupalarında kupa alamyan ne takımlar var napoli olsun nothingam forrest olsun man.city olsun ki man city 1968 dünya kupasını kazanan ingiliz milli takımda direk 8 oyuncusu vardu peki nerdeler şimdi demekki süreklilik lazım fb de avrupa başarılı olsun ama süreklilği olsun buda yabancı kontejyanınlada alakı bide bak arsenale kadrosunda sadece 2 ingiliz var ama adamlar her sene şampiyomnlar liginde en kötü çeyrek final oynuyor eğer bizde yabancı sınırlamsı 6+2 ki yeterlidir gelirse çok iyi olacak ama bunu yapacak takım suan bir fener var bütçe olarak o yüzden yane bana hiç uefa falan demeyin çünkü uefa yı alan kulüp ve kadrodan eser yok sadece ismi olan gs bide kupaların maketi var müzede :)
Sosyal ağlarda paylaş

@diablo: lol ya ne diyim klasik gs combosu yapmışsınız, ne biçim okuyosun mesajlarımı anlamıyorum ki. hala gelmiş sportif başarıları sayıyorsun bana. ben diyorum ki fb gs den çok daha rahat yıldız oyuncu transfer eder, ki bunun örneklerini yine saymıştım mesajımda. yani ne kadar zor olabilir ki bu cümle?
Sosyal ağlarda paylaş

Adnan Polat artmasın diyor,Canaydın artsın diyor anlamadım gitti bu klupleri.Hele Beşiktaş yok mu onların tutumuna hiç anlam veremiyorum.Futbol da gelişimi engeller diye yabancı artmasın diyorlar ama gel gör basketbolda artsın diye başvuranların başında geliyorlar.ha futbol ha basketbol birisini engeller birisini engellmez yok böyle birşey, tutarlı olsunlar artık başka birşey istemiyorum.

Cumartesi günü TFF toplantısı var bakalım yine erteleme olacak mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...