Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows Update

Bone

Öne çıkan mesajlar

yahu ne kadar sorunlu şey bu.
Microsoft'un sitesini açarken bile Internet Explorer bana "güvenli site olmayabilir, activex yüklüyüm mi" gibi saçma sorular soruyor.
Bazen sayfa açılmıyor, baştan windows update giriş sayfasını tıklıyorum.
Özel düğmesine bastığımda bir sonraki sayfanın açılması 5 dakika felan sürüyor.
Sonra bana "Windows Update'in bu en son sürümünü kullanmak için, bileşenlerinden bazılarını yükseltmeniz gerekir." diye birşeyler zırvalıyor.
"Yükle" dediğim zaman bir pencere açılıp "başarısız" diyor, kapanıyor.
"Beceremiyorsun arkadaşım, you sux, git linux kur felan" diyor.
Daha da aşşağılamak için ise:
"Sorun: Açıklama için lütfen güncelleştirme geçmişinizi denetleyin.

Windows XP için Güncelleştirme (KB898461)
Windows Genuine Advantage Doğrulama Aracı (KB892130)"
hatasını veriyor bana.
Sırf fazla "o yok bu yok" demesin diye otomatik güncelleştirmeleri bile açtım, ama windows update sitesinden update yapamıyorum.

Nedir yani bu, kafası neye bozuldu da bu kadar vıdı vıdı yapıyor?
Yoksa artık Windows XP update kapandı da, sadece Vista kullanıcıları için felan mı çalışıyorlar?

Internet Explorer'dan nefret ediyorum zaten, Microsoft kendi işlerinde IE kullanmamıza zorluyor, sonra da hiç bir şey hallolmadan saç baş yolduruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone şundan olabilir, normalde Windows XP yi yükleyip ayar yapmadıgın zaman internet baglantının belli bir % sini (default 20 yanlış hatırlamıorsam) sadece windows update e ayırıyor XP. Cogu donanım/teknoloji sitesindede bu % yi 0 a çekmek baglantıyı daha veirmli hala getirme yolu olarak sunuluyor. O yüzdenin işlevini bilmeden % sini 0 a çektiysen windows update i "baglantının % 0 ını kullanarak" çekmeye calıstıgı için yapamıor olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bleda demiş ki
Bone şundan olabilir, normalde Windows XP yi yükleyip ayar yapmadıgın zaman internet baglantının belli bir % sini (default 20 yanlış hatırlamıorsam) sadece windows update e ayırıyor XP. Cogu donanım/teknoloji sitesindede bu % yi 0 a çekmek baglantıyı daha veirmli hala getirme yolu olarak sunuluyor. O yüzdenin işlevini bilmeden % sini 0 a çektiysen windows update i "baglantının % 0 ını kullanarak" çekmeye calıstıgı için yapamıor olabilir.
,

o QoS servisi. açılımı Quality of Service. 1e1 bilgisayarlar arası iletişimde verinin iletimini onaylamak için eklenmiş birşey. winupdate ile alakası yok ve 0'a indirilmesi sadece kayıp paketlerin tam anlaşılmamasına ve hatalı indirmelere sebep olur.

@bone, opera'da sayfada boş bir yere sağ tıkla,

site tercihleri > ağ > tarayıcı tanıtma
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
olmuyor olmuyor.
şimdi bir de directx bozuldu, windows update etmem gereekiyormuş, ettirmiyor salak windows.
hayır orjinal windows kullanıyorum, buna rağmen ipne şey update etmemi engelliyor.
oyun oynamak zorunda kalmasam windows kullanmıycam zaten...

bu arada mum o dediğini göremedim ben operada?
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.microsoft.com/communities/newsgroups/en-us/default.aspx?dg=microsoft.public.tr.windows&tid=9efc785f-07bb-4e19-886b-4f1ad19b9a7b&cat=tr_TR_94f15d8f-cb52-4df4-9136-c63590ab4ea3&lang=tr&cr=TR&p=1
tık

[ Mesaj 16 Temmuz 2007, Pazartesi - 23:02 tarihinde, Bone tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...