BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 elimde 120 spellweaving scroll var, bu skill şuan çalışıyo mu yoksa süs mü yapcam ps'u? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 aç bir karakter bak :) tek kişi olunca pek yararı yok gerçi anca topluca yeni karakter acıcaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 slotum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 modeme res at sonra dynamick2 diye account aç orda dene? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 spellweaving buglu şu anda. karakter açarken seçebilir misin bilmiyorum, straticste okuduğuma göre bi arcanist (ya da öyle bişi) büyücüden öğrenebiliyormuşsun. bu da bizde var mı varsa nerede var bilmiyorum. varsa deneyin ama yoksa düzeltene kadar açmayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 scrollü random başka bişeyle değiştirsek olmaz mı :b Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 sakla ileride çok değerlenecek onlar :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
26ee140 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Spellweaving reg ve kitap ister. Onlar olmadan kullanamazsın zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaming Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 spellweaving gorevi veren bayan elf sehrinde. kimler almalı bu ozelliği pvm mi yoksa pvp içinmi işe yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 3-4 tane sunu bunu topla görevi yaptıktan sonra 10 yaratık kes diyor ve arcane circleınızı ve kitabınızı alıyosunuz.. crafterımı verdi son görevi bitiremedim gerçi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2007 kitap ayrı bi quessten, scroll'lar ayrı questlerden toplanıyo.. baya uğraştırcak heralde :) pvp'ye de gider, pvm'ye de gider bence. tamer'ıma kasıp denicem scroll'ları toplayabilirsem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 hazır konu varken yenisini açmayayım dedim. drop olan scrollardan biri lazım fakat scrollar düşmüyor diye bi söylenti var doğru mudur? boşuna milyon tane yaratık kesmiyim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2007 Tüm yaratıkların script'lerine bakmadım, ama düşmesi gereken çoğu yaratıktan düşmüyor şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar