Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 örnek lemonade tycoon gibi bişeyler kur-geliştir para kazan diğer firmalalarla-adamlarla iş konusunda rekabete gir tarzı küçük oyunlar arıyorum,ama hayvan gibi ince detaylı bişeyde istemiyorum,bağımlılık derken mesela lemonade tycoon 2 en yüksek seviyeye gelmek için hırs yaptim,4 saat sonunda sonunda yapacak bişe kalmayınca sıkıldım:) [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 13:57 tarihinde, Dark_Soul tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Ben sana efsanevi bir Tycoon söyliyim baya eskidir ama süper oyundur. Pizza Tycoon Oyunun amacı Avrupa ve Amerika'da pizza zincirleri kurarak zengin olmak. Tabi bunu bir iyi yoldan pizza satarak, bir de mafya babası sıfatıyla karanlık işlere karışarak yapaılabilir. [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 14:21 tarihinde, Masticore tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Birde şu sayfaya bak bi istersen.Tüm Tycoonlar var http://forum.donanimhaber.com/m_14841850/tm.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Valla ben Theme Hospital ve Theme Park'tan öte tycoon sevmem. School Tycoon, Movies, SimCity, Evil Genius, Lemonade Tycoon... bir sürü ıvır zıvır oynadım, ama hiç birini sevmedim. Theme Hospital müthiş oyun, çok severim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 lemonade tycoon 2 crack olan var mı? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 roller coaster taycoon derim bende. ama 3.de cıvıttılar. 1 veya 2yi oynıcaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 ayrıca transport tycın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Sim Golf. Tekrar oynanabilirliği yüksek. Oyunda golf sahası idare ediyorsun. Sayılardan çok tasarım ön planda. Ayrıca kendin idare ettiğin bir golçün oluyor, onunla turnuva maçlarına katılabiliyor, elemanın yeteneklerini geliştirebiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 rollercoaster tycoon. aylarımı, yıllarımı verdim oyuna resmen. mmo gibi illet bişiy :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 çok pis arcade romlara sardim bügün,özellikle die hard i buldumki ortaokulda okuldan kaçip atari salonuna gittiğimiz günler geldi aklıma,hatta son bossu kesmeye gönlüm el vermedi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Evil Genius güzeldir be =) Üs yapıp (devamına gelemiyordum adam gibi üs tasarlamaktan sdf) dünyayı ele geçiriyorsun, çok kötüsün falan böyle ehaha. Da ne kadar tycoon'dur tartışılır tabi. Satanik (ehe) versiyonu olarak Dungeon Keeper atayım ortaya ben de madem, ama eski tabi. Gene tartışılır ne kadar tycoon olduğu da, Europa 1400: The Guild güzel oyundur, aslında genel olarak bakarsak vasatın üstüdür de sararsa bitersin yani. Beni sardı zamanında ordan biliyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Railroad Tycoon 3 ve Sid Meier's Railroads!'u da tavsiye ederim, aylarca trencilik oynattılar bu yaştan sonra bana. Evil Genius da tycoon sayılabilir, diğer strateji oyunlarındaki gibi savaş yapma vs'den çok, işletme ve ekonomi yoğunlukta olduğu için tycoon sayılır. Ve şiddetle tavsiyedir yav, epey eğlenmiştim ben o oyunu bitirirken, niye kötülediniz ki? [ Mesaj 25 Haziran 2007, Pazartesi - 11:56 tarihinde, sg-1 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Industry Giant 2 > * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 güzel bir tycoon oyunu bulmak neredeyse inanılmaz zor hale geldi.. şimdi elimde neler var: OPEN TTD; idare ediyor işte.. biraz sıkıcı çünkü hep aynı şey! 2-3 saat max oynanıyor. Simutrans: OPEN TTD gibi ancak biraz daha geliştirilmişi, şehir falan da kurulup geliştirilebiliyor (hafiften.. bi sim city beklemeyin yani!) ama araçlara rota (route?) atamak çok kastırıyor.. gereksiz bi kasış! ona bas önce sonra buna bas, sonra şuraya tıkla.. niye ki? yani OPEN TTD'deki sistem iyiydi.. Fairy Godmother Tycoon: İksir işine giriyoruz! Wo-hooooo! iksir üret, kaynakları idare et ve max. karı elde et oyunu kısaca. AMa çok zevkli. arada masal kahramaları çıkageliyor, kadı gibi bunları dinleyip sorunu çözüyoruz. Misal 3küçük domuzcukun ev problemi, tavşan-kaplumbağa yarışında aslında neler olduğu gibi.. Ama oyunu yapan firma EA'in bi yan kolu(imiş) ver EA oyununda olduğu gibi bu ufacık tefecik oyun da yüzlerce K mem yiyecek! Haberiniz olsun şaşırmayın hiç!! Car Tycoon: Tycoon gibi olmayan bi Tycoon! yani biraz boş bi oyun, tıkla tıkla bekle.. tıkla tıkla bekle.. Oyunu kazanmak mı istiyorsunuz? Kimse aile otomobili, ucuz otomobil istemiyor.. Hersek Convertible alıyor, convertible yapın satın ve kazanın.. Zaten her yerde convertible görüyorum ben günlük yaşamda.. Sıkıcı bu oyun ya.. Real E$tate Empire: Al sat.. Flash oyunu gibi gözüküyor.. Tavsiye etmiyorum hiç.. Evi al onar sat.. senin onardığın sattığın evi, başka bir emlakçı alsın ve bi kaç ay sonra aynı aynı evleri al sat! çünkü mekan sınırlı! Berbat bişi Ice Cream Tycoon: Berbat! Kasmayın hiç.. kötü.. Mudcraft: Hmm... aslında... şeker! şeker bişi.. evet.. bööle çamurdan adamlarımız var, bi taraftan toprak kazdırıyoruz, diğer taraftan su taşıttırıyoruz birleşince çamur oluyor, çamurdan adamlar çıkıyor! 3çamurdan adamı üstüste koyunca bi klübe oluyorlar!!!! Ses efekleri falan çok.. şeker! Tatlı bi oyun hepsi bu. Kaynak yönetimini tycoon sayarsanız tabii. yoksa para falan yok. sadece kaynak yönetimi. Virtual Villagers 2: Bu güzel, tycoon değil tam olarak. Sen şunu tamir et, sen yemek topla, sen ateş yak tarzı bir kaynak yönetimi. Gerçek zamanlı yani siz oyundan çıktıktan sonra, sizin dediklerinizii daimi yapıyor (yapmaya devam ediyor) köylülerimiz ve oyuna girince yaptıklarının sonucunu görebiliyoruz. Başarılı. devam ederim başka bi zaman.. acelem var şimdi.. kaçarm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 restaurant empire: aşçı al, yemek yaptır , fiyat yükselt, mekanı düzenle, garson al, eşya al, mekanı genişlet fen aoyun deildi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Şimdi aklıma geldi Anno var bu sene çıkan, adalara koloni kurup öbür kolonilerle, yerlilerle falan ticaret ediyorsun, Settlers+Colonization hesabı. Resource olayı ince hesap, oyuna baya bir tycoon havası hakim. Grafikler sesler herşey çok iyi, tek eksisi combatı rakipten fazla ünite basmaktan ibaret. Oyun derin bir stratejik içeriğe sahipken combatta herhangi bir strateji yok eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 beach life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 City life var bi de ya. SimCity gibi değil tam olarak. SimCityde tamamen altyapı ve ekonomi olayı varken bu oyunda sosyo-ekonomik yönden yönetiliyo şehir. grafikleri falan da tatlı böle sokak sokak gezebiliosun 3D olarak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Beach Life gayet güzel ancak zorlayabiliyordu. Bir de sıkıcı oluyor sonraları :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 valla köpekbalıklı bölüm var müşteri ölmemesi lazım onu hayatımda 2 kere geçtim oda balınadır sanırım.ve daha 5. bölüm o =P.zevkli oluyo valla bitmek bilmiyo senaryo xD yeni binalar geliyo filan.amaç zaten senaryoda oyna 10 bölüm bina aç git normal oyna sora otel kurup [ Mesaj 27 Haziran 2007, Çarşamba - 12:31 tarihinde, Lorrotar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2007 virtual villagers 2! deli gibin devam ediyorum oynamaya.. Benimkiler yazıyı buldu az önce.. hastane klübesi yaptım ancak healer'ım hala master olamadı gitti.. en yaşlı köylüm 52yaşında "Lab Faresi Nil" adlarını ben koyuyorum tabi.. Sonracııma Amele Hüsnü (ki 50yaşında o da) elder olma yolunda gidiyor (3konuda master olan kişi elder oluyor) Farming ve Building'de fulledi amcam, şimdide parenting hedesi uğruna çocuklara ders anlatıyor, hikayeler okuyor falan! Bu oyun tycoon dan çok kendine ait küçük bir dünyaya sahip olup gelişimlerini petri kabında izlemek gibi aslında.. sonuçta harvesting ve tech. points harici çok fazla bi kaynak yönetimi yok. Ama olsun, çok eğlenceli! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 bu virtual villagers 2 yeni mi cikti yoksa ek paket gibi bir sey mi (Lost Children di sanirim) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Anno 1701 ömrümü çürütecek oyun yaz boyunca, finallerim de bitti hazır. Gerçi onu da adam gibi oynamıyorum, güzel şehir yapıcam diye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 v,rtual villagers yni çıktı.. taze taze. ilk elder'ımı yaptım bu arada.. hatta bütün bulmacaları da çözdüm ^_^ Dr. İlkan Kuskan oldu ilk elderım (isimleri ben koyuyorum.. evet) 3-4 tane habire yemek yine ve başka hiç bişi yapmayan healer'ım bi sürü ufaklık var.. nüfus 50'yi buldu bile.. şu veletler büyüsün de bugün yarın yine arttırırım nüfusu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 ayni oyundan bahsediyoruz sanirim, 30mb lik bir seydi di mi bu? hasta oyundur, bilgisayar kapaliyken de devam eder durur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar