Skroce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 gencim ve bir miktar gold ihtiyacim var 5k kadar su an deli gibi Primal Might kasiyorum günde iki tane farmlayip AH 'de satiyorum 250g civarinda gidiyor lakin cok zaman aliyor ben kisa yoldan zengin olayim diyorum siz nasil gold farmliyorsunuz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 satin aliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 quest yapıyorum deliler gibi., kendimden geçiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 said: satin aliyoruz. hayatta yapmam etik acidan uygun degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 daily quest yap 11g veriyo tanesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 biz genelde primal mana farmliyoruz hem drop rateleri gayet iyi hemde pvp gibi bi sikinti olmuyo saatte yaklasik 100 gold gibi bisi geliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 bi tane alt char yapıyosun auctioneer la gunde 3 kere ah scanlıyosun sonra o chara bi 100g gonderip dogru zamanda dogru seyleri satın alarak onları satıp zengin oluyosun (kullanma riski senin elinde 100g undan olabilirsin beceremezsen :D ) (ama becerebilirsen hiç kasmadan gunde rahat 300g a kadar kasabilirsin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 duzgun x5 primal farm 100 yada 105 bo daily quest 11g per ( green item duser disenchant) alt char alchemy primal might 100g bo prismatic shard farm 20g bo ben böyle kasıyorum epic mountumu zamanında cok kısa surede dıktım 1 haftada genelde 1k gold yapıyorum [ Mesaj 24 Haziran 2007, Pazar - 11:23 tarihinde, Nomak tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 dun iki tane Primal Might farmlamistim arkadas verdim yapmasi icin sansa birtanesinden iki tane cikti yani toplam 3 tane bugün ah de 420g satim bi cinli arkadasnimiz yokki koltuk ciksin :) Ah scan biraz tehlikeli bir is gibi geldi bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 proflar nedir ? raid öncesi flask pot satmak cok karlı :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 adam gibi bir craft proffesionı bul. düzgün recipeler bul. heroicler yap, priaml netherlarla craft yap. zengin ol. ama şimdi craft bedelleri acaip düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 profler Blacksmith ve mining ama hizli lvl atliyim diye iyi kasamadim 1 hafta icinde ikiside full olur ama proflerden bir bekletim yok gibi Alchemy deli para yapiyor gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 mining varsa adamantite ore topla jc birini bul prospect ettir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Primal Fire için farm bölgesi olarak burayı öneririm. http://www.wowhead.com/?maps=3518:669227 Primal Mana için de burası iyidir kanımca. http://www.wowhead.com/?maps=3523:518252 Ama bence bunlar için hiç uğraşma. Netherstorm questlerine başla. Bir kaç güne bitirirsin orayı, eline deli gibi para geçer. Ben hiç zorlanmadım 5k kasarken. Hatta epic mountu aldıktan sonra günlük netherwing questlerine başladım, 2-3 güne 1k daha yaptım, skinning i sıfırlayıp jc kasmaya başladım. Şu sıralar param götüme batıyo bile diyebilirim yani o kadar rahatım, allah bozmasın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 4200 ha gayret 1 haftada netherstorm ve shadowmoon da quest birakmadim simdi nasil kasicam hicbir fikrim yok LBRS farmlayip large brill satiyorum olay o diil elimde kapi gibi mangoose recipe var ama 7 skill level lazim ogrenmeme belki onu ogrenince rahatlarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 skinning varsa shadowmoonda nagaların ordaki cobralardan cobra scale farmla. drop rate %10 civarı tanesi 20 golda gidiyor, saatte en az 7-8tane çıkarıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 nagrandda twilight ridgein arka tarafında bir sürü yılan var ben cobra scale için orayı öneriyorum. drop rate daha az,ama yılanlar cok sayıda,etraflarında hiç düşman yok,o yüzden daha hızlı farm oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Cobra Scale eskiden zor bulunuyordu (bütün outlands'de tek yerde spawn vardı) Şimdi nasıl durum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 şimdi shadowmoon valleyde,aldor kampının kuzeyinde bir sürü yılan var onarda var nagrandda twilight ridgein olduğu dağın bi tarafında bir sürü yılan var. kolay kolay farmlanıyor. ama onları farmlıyıp para kazanamıyorum genelde lw adam reputation kascak köpek gibi,heroic tapacak nether toplayacakio epic leg armorlardan yapacak,millet köpek gibi para veryo. ben cenariondan gelen bi leg armor var 45 sta 20 agi asnırım,sallıyor olabilir.bütün matlar+200 golda yapuıyorum. daha bi sürü yol varda açıklamaya üşndim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaşın bizle farm alanlarını :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Şu yeni Badge muhabbeti de (BEM) ii para kazandırabilir sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 mongoose u olan enchanter enginner a oneri plz :P battimki ne battim bisi diil para getirdiginden cok goturuyor wts chest exp stats diyorum -ill pay 40g ulan matler sirf 80g mi ne tutuyor -ama 42g var bende :( ulan her enchant bastirmak istiyen enchantin yari fiyatindan 3g fazla paraylami geziyor bide gecen biri geldi sunu alicam bunu alicam malzeme var dedim sevdim seni 5g den yaparim tanesini -I give you the mats so why do you want money ulan defol git sayiylami verdiler guild enchantirina yaptir o zaman ne 30dk mi harciyorsun enchanter olmak zor is keske su enchantlarikafa abcak olayi gibi malzeme olarak yapip ah de satsak hala dilenci gibi trade channel spamliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
enema Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 gangren 2haftadır druid arkadaş için farmlıyoruz bem'de düşmüyor o badge :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 serverın main tailorı durumundayım full spell/battlecast/whitemend craft ediyorum bi ara nether yetiştiremedim :p günde 7-8 heroic yapıyordum badgelarla bile nether aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Enchanting alıcam bende yeni açıcağım dranei'ye büyük ihtimal ama sadece yüzüklere +12 spellpower basmak için :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar