Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 wowla alakalı ama wowdada tam anlatılmayan zınk diye yarıda kesilen bir hikaye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Blizzard tek başına bile yapabilir bence. Oyunda olan videoları unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 film oldukça iyi olacak bence çünkü filmi yapan adamlar işi biliyorlar. batman begins i ve superman returns u yapan adamlar bunlar. ki bence iki filmde oldukça iyiydi özellikle batman begins harikaydı bence. ayrıca film animasyon olmayacak. transformers gibi bir film bile animasyon değilse bu filmin animasyon olmasına hiç gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Bence Film Animasyon Olmalı Başka Türlü WC Dünyasının O Pastel Renklerini Yansıtamazlar Yalan Olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 hm unofficial olabilr ama güzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 300'ü çeken adamlar bu filmi yapacak olanlar ve animation olmayacak diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2007 orkları havlatmasınlarda höyüü höyyüüü diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 sinema filmiyle alakası yok ama ben şu warcraft tarihini nereden öğrenebilirim? yayınlanan 3 lü seriden mi?, warcraft 3 ten mi? nerden? D: (noob alert) edit: araştırdım buldum ok dsf [ Mesaj 03 Temmuz 2007, Salı - 03:24 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 en kral şekilde, w3'ün tarihini warcraft kitaplarından öğrenebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar