Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GERGE - The Lost Deus of Sumer (Ciddi çalışmalarımdan biri)

GERGE

Öne çıkan mesajlar

güzel olmuş
biraz uzun olmuş gerçi böyle olması da gerekiyor olabilir kendince.

detaylara gelirsek müzik içersindeki sesler bira fazla polifonik havası tadıyomuş gibi geldi bazen.
birazdaha farklı sesler ile daha oturaklı olabilirmiş bence.
ama genel anlamda sürükleyicik ve müziklerin biribirne uymu hoş.

soundtrack havası tattım biraz da .böyle dizilerin filmlerin basında sonunda calarya onun gibi.
ama tebrikler güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Şarkını dinledim SoulCube ama benim tarzım değil ya... Pek bir şey söyleyemeyeceğim bu yüzden ama sesler iyi olmuş - ritimin genel gidişatı güzel.

Devam et bir şeyler yapmaya.

- ö.m. gelmiş. Benim opera fos oldu. Ağır geldi, bir kaç yıl erteledim. Ona hazırladığım malzemelerle metal şarkıları yazıyorum şimdi. Tamamen işsizim şu an haftada bir tane bitiririm 2-3 şarkılık malzeme bitene kadar. Tamamen işsiz olmam nedeniyle online müzik tekliflerine de açığım; Ninjam kullanarak online jam yapılabilir. Guitar Pro kullanılarak bir şeyler yazılabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
girişteki(gitar sanırım, klavyemi yoksa?) dılı dılı dılı diye melodiyi çalan gitarın tonu şarkının içine girememiş gibi geldi böyle dışarda kalıyo.kayıttan falan herhalde, midi gibi geliyo böle. ama şarkı güzel olmuş
(bidaha baktımda zaten midi o sanırım? :)

[ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 02:36 tarihinde, EagleEye tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...