Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 GERGE - The Lost Deus of Sumer We weep for the lost deus of Sumer as we weep for the all lost days our summer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 ogg formatını neyde oynatabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 http://www.illiminable.com/ogg/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2007 teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Yok mu bir eleştiri falan - buraya koyma nedenim o, biliyorsunuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 linktekini yükledim ama hala dinleyemiyorum :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 up - kontrol ettim çalışıyor- arkadaşlarda da çalıştı, sorun senin bilgisayarında olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lethious Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 şimdi yorum yapabiliyorum ancak zaman kısıtlılığı dolayısıyla. gayet güzel olmuş. bence profesyonel olarak yapmaya başlamalısın bu işi. sonlara doğru daha da bir güzel bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 güzel olmuş biraz uzun olmuş gerçi böyle olması da gerekiyor olabilir kendince. detaylara gelirsek müzik içersindeki sesler bira fazla polifonik havası tadıyomuş gibi geldi bazen. birazdaha farklı sesler ile daha oturaklı olabilirmiş bence. ama genel anlamda sürükleyicik ve müziklerin biribirne uymu hoş. soundtrack havası tattım biraz da .böyle dizilerin filmlerin basında sonunda calarya onun gibi. ama tebrikler güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 aklıma gelmişken 3 4 sene öncesinde müzik işlerine sardıgım zamanlarda kendi basıma yaptıgım bazı şeyler vardı. mesela onlardan birisi. http://rapidshare.com/files/41363800/heleloy-_by_Soulcube.mp3.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UnnamedFeeling Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Ben begenmedım..Melodıler aklımda yer edemedı.Daha hos bırsey beklerdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Deus, bana deyyuş u hatırlattı onun dışında fena bir parça degil bence :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 indiriyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Şarkını dinledim SoulCube ama benim tarzım değil ya... Pek bir şey söyleyemeyeceğim bu yüzden ama sesler iyi olmuş - ritimin genel gidişatı güzel. Devam et bir şeyler yapmaya. - ö.m. gelmiş. Benim opera fos oldu. Ağır geldi, bir kaç yıl erteledim. Ona hazırladığım malzemelerle metal şarkıları yazıyorum şimdi. Tamamen işsizim şu an haftada bir tane bitiririm 2-3 şarkılık malzeme bitene kadar. Tamamen işsiz olmam nedeniyle online müzik tekliflerine de açığım; Ninjam kullanarak online jam yapılabilir. Guitar Pro kullanılarak bir şeyler yazılabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 niye mp3 diil :L Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 girişteki(gitar sanırım, klavyemi yoksa?) dılı dılı dılı diye melodiyi çalan gitarın tonu şarkının içine girememiş gibi geldi böyle dışarda kalıyo.kayıttan falan herhalde, midi gibi geliyo böle. ama şarkı güzel olmuş (bidaha baktımda zaten midi o sanırım? :) [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 02:36 tarihinde, EagleEye tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 süper olmuş tebrik ederim, hangi programla yaptın bu arada? [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 03:10 tarihinde, Masteis tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 as we weep for all the lost days of our summer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Guitar Pro 5.2 kullanmıştım. RSE'nin yeni versiyonu ile kaydettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 bunu normal enstrümanlarla kaydetsene bi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar