Molto Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 İkisi arasında ne fark var? Kordon bağlatmanın geri dönüşü var mı? Kısırlaştıktan sonra kedilerin durgunlaştığı ve şişmanladığı doğru mu? Kedim dişi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 kısırlatırınca sevişmek istemiyorlar, diyerinde istiyorlar - ve evet kısırlastırınca kedi biraz durgunlasıyor. Kısırlastırmayın, bırakın hayvanlar sevişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Kısırlaştırmış kediyle düzenli spor yaptırırsan (oyun) şişmanlığının önüne geçebilirsin. Genelde kısırlaştırılan kedilerin tek eğlencesi olarak oyun kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 25, 2007 Valla kordon bağlatma insanlardaki gibiyse, geri dönüşü zor ve sorunlu olabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 olmaz öyle şey gergenin dediği gibi bırakın doğanın kanunu bozmayı sevişsinler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleda Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Yanlız bu sevişenler dişi kedi ise ve kakalayacak sorumlu insan bulamıyorsanız olay... 1---- 5---- 17 ---- ?? diye ilerliyor bilginize PS: Tecrübeyle sabittir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 dişi kedilere yapılan birşey vardı - sadece yumurta üretimini durduruyordu - arzuyu değil. İnsanlara da yapmaya başladılar, konusu vardı bir yerlerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2007 kısırlaştırdıktan sonra diyet mama falan vermezsen kilo olması çok olası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2007 benim kedim de dişi, hamile kalması engellendi. herhangi bir enerji kaybı, durgunlaşma durumu söz konusu değil. aksine daha canlı, bazen saldırgan ve oyuncu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2007 Hamile kalması engellendi derken ? Bizim de bir kedimiz var ve kısırlaştırma olayına hiç mi hiç sıcak bakmıyoruz fakat hamile kalması kedi de dahil hepimiz için çok zor durumlar yaratır. Zarar vermeyecek yollar varsa şimdiden öğrenmek isterim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2008 Konu yukarı! Arkadaşlar kızımız Salep de kızgınlık dönemine girdi. Siyamlarda bu dönem çok erken başlıyomuş 5-6 aylık gibi. Şimdi biz kısırlaştırmayı düşünüyoruz. Bi vete sordum adam 350 ytl istedi. 1 akşam bizde yatıyo ertesi gün evine geliyor. Sonradan da dikişleri alınıyo dedi zamanı geldiğinde. Öbür veteriner 250 dedi ve kedi 1 hafta veterinerde kalacakmış. İkincisi daha cazip gözüküyo tabi de heralde 1 ertesi gün teslim eden veteriner devamlı kediyi kontrole çağıracak.. Yardım yardım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Misafir Guest Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2009 kısırlaştırdığınızda eski hayvancıktan eser kalmıyo, yerine ergen, depresif, şişman, gotik bi kız geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar