Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kordon bağlatma vs kısırlaştırma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İkisi arasında ne fark var? Kordon bağlatmanın geri dönüşü var mı? Kısırlaştıktan sonra kedilerin durgunlaştığı ve şişmanladığı doğru mu? Kedim dişi bu arada.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
kısırlatırınca sevişmek istemiyorlar, diyerinde istiyorlar - ve evet kısırlastırınca kedi biraz durgunlasıyor.

Kısırlastırmayın, bırakın hayvanlar sevişsin.
Mesaj tarihi:
Kısırlaştırmış kediyle düzenli spor yaptırırsan (oyun) şişmanlığının önüne geçebilirsin. Genelde kısırlaştırılan kedilerin tek eğlencesi olarak oyun kalıyor.
Mesaj tarihi:
Yanlız bu sevişenler dişi kedi ise ve kakalayacak sorumlu insan bulamıyorsanız olay...

1---- 5---- 17 ---- ?? diye ilerliyor bilginize

PS: Tecrübeyle sabittir.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
dişi kedilere yapılan birşey vardı - sadece yumurta üretimini durduruyordu - arzuyu değil. İnsanlara da yapmaya başladılar, konusu vardı bir yerlerde.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
benim kedim de dişi, hamile kalması engellendi.
herhangi bir enerji kaybı, durgunlaşma durumu söz konusu değil. aksine daha canlı, bazen saldırgan ve oyuncu oldu.
Mesaj tarihi:
Hamile kalması engellendi derken ? Bizim de bir kedimiz var ve kısırlaştırma olayına hiç mi hiç sıcak bakmıyoruz fakat hamile kalması kedi de dahil hepimiz için çok zor durumlar yaratır. Zarar vermeyecek yollar varsa şimdiden öğrenmek isterim.
  • 1 yıl sonra ...
Mesaj tarihi:
Konu yukarı!

Arkadaşlar kızımız Salep de kızgınlık dönemine girdi. Siyamlarda bu dönem çok erken başlıyomuş 5-6 aylık gibi. Şimdi biz kısırlaştırmayı düşünüyoruz. Bi vete sordum adam 350 ytl istedi. 1 akşam bizde yatıyo ertesi gün evine geliyor. Sonradan da dikişleri alınıyo dedi zamanı geldiğinde. Öbür veteriner 250 dedi ve kedi 1 hafta veterinerde kalacakmış. İkincisi daha cazip gözüküyo tabi de heralde 1 ertesi gün teslim eden veteriner devamlı kediyi kontrole çağıracak..

Yardım yardım..
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
kısırlaştırdığınızda eski hayvancıktan eser kalmıyo, yerine ergen, depresif, şişman, gotik bi kız geliyor.
  • Yeni Oluştur...