Astral Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 arkadaşlar güzel healing addonu arıyorum CTraid supportlu vs olursa süper olur ama default interface ide çok fazla bozsun istemiyorum. misal x-perl çok güzel addon ama transparan olayı default interfacein içine sçıyor. out of sight her şeyi transparan ediyor party de dahil alışamadım ben böyle. bir de targetlar default değil 3d ace nin targetlar gibi yapıyor vs. ayriyetten raid iconları manage edilemiyor borderlar kalkmıyor renkleri değişmiyor felan. ne örersiniz bu addonu fixleyebilir miyim yoksa başka bir şey mi kullanayım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 grid kullan cokzel :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 eğer üşenmem ayarlarım uğraşırım diyorsan. Pitbull kur. Sırf ayarlarıyla uğraşmak istemediğim için x-perl'e geri döndüm ama halen O Heal attığın kişinin HP barında ortalama ne kadarlık bir heal olacağını gösteren extra bar için heallerken kullanmak için geri açsam mı diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phlox Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 grid + clique Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 " visual heal "kullan o denilen işe yarıyo ama cast bar ın ustunce uzuncana bi bar açıp ne kadar canı var ne kadar heal atıcaksın ne kadar overheal olucak diye gosteriyo bi de tavsiye veriyo mesela 1k overheal atıcaksan sarımsı renk oluyo bar 1k dan fazlaysa turuncu-kırmızı diye gidiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ora2'da mt barların yeri nasıl değişiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 pitbull iyiymiş lakin paso hatalar veriyor. bir de 1 saat config ettikten sonra profil göçtü uçtu gitti reset oldu default a döndü. diyecek şey, edecek küfür bulamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 fin,alt tusuna bnasılı tutarak sürükleniyordu sanırım onlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Astral Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 yok yok nefret ettim pitbulldan güzel addon ama çok fazla bug var ve durmadan profil resetleniyor kendi kendine göçüyor. başka ne önerirsiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aente Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 perl kullanacak ve beğendiysen x perl değil perl classic i kullan, hiçbir bugını görmedim şu ana kadar, xperl buglı kullanılmaz yani klasik ftw. priysen serenity'i tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 yahu eskiden emergency monitorde belli bi range içinde olan adamları gösterirdi üstüne tıklayabilirdin şimdi tıklanmıo aynı işevi gören sadece belli bir mesafede canı azalan adamları gösteren bir addon var mdr? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 yok artık, bütün barları gösteren ama rangede olmayanların barlarını gölgeleyen addon var ama. grid mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Grid bir numaradaır, yanına HotCandy kur. HoT larını gösteriyor ayrı bir barda, süper. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
murtyy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 kk thx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 hot nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ya grid süper de, dizilimi gruplara ayırırken classlara göre düzenle diyorum mesela, ama üzerinde classların isimleri yazmıyo yazsa tam süper olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 e sen adamın nickinden hangi class oldugunu anlamıyormusun? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 abi zaten her classın rengi var ona göre anlarsın artık =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 nick mi arıyacam bi de bossla kapışırken :) bak renkler yeni dikkatimi çekti, bilmiyordum onu saolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar