Diablo Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 bakmamak ztn ters olur.ama hanzo gibi ''off ne parça anasını satiyim'' bakışı atarsan ayıp ama ''ne güzel bir kız'' bakışı atıp kafanı çevirirsen bi sorn yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synorin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 bi de bazı tipler var günlük plan yapıyolar... ''Şimdi şu kızı alsam arkadaşın evine atsam off off...'' gibisinden:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Benim birçok arkadaş vardı öyle abi , hatta birtanesi annemler 5 günlüğüne kaplıcaya gittiğinde adam arıyordu ''abi kız atalım ev boş nolur yaaa :('' misali... Sinir oluyor tabi :) Sonuçta özel birşeydir ev ahalisi, hardcore tex party falan değil. Bu arada bakma olayında , ben bakamıyorum yani , baktığım zaman ''sadece kimmi tanıdıkmı , ya da ne giymiş'' diye kötü amaçla bakmamama rağmen hep ''dönüp bana bakıp sapık damgası koyarsa'' korkusundan direk kızların olduğu sokaklarda falan hep uzaktan yürüyorum... Gay mi olacağım lan acep... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 aslında türkiye de mevcut cinsel açlığın göstergesi olabilir bu sorun.. sen ben okumuş adamlarız da herkes öyle değil .. zati okumak da cehaleti alıyor amma eşeklik baki kalıyor bazılarında.. netekim forgiver'ın da belirttiği gibi hiçbir şey yapılmamış olsa dahi bazen "sapığğğk! " damgası yemeniz kaçınılmaz bişi.. ayrıca belirtilen olayın bir benzeri, otobüste birbirine bakan koltuklarda oturup camdan dışarı bakarken yakaladığımız "sapıığğğk! benim camdaki yansımamdan beni mi kesiyor bakışlarıdır" Can sıkkın bi şekilde, trafik falan bezmiş iken tam.. birden camdan bi çift göz hayvan gibin size bakmaktadır.. daha 'nooldu lam?!' bile diyemeden olayı çözersiniz.. süper aşmış ablamız bize sapıığğk damgası vurmaya niyet etmiştir.. ablalarım, bacılarım, kız kardeşlerim, teyzelerim.. türkiye'nin bütün kadınları size sesleniyorum! etrafta gezen her erkek sizi düdüklemeye çalışan hayvanlar değildir.. lütfen sakin olalım ve her önümüze gelene "Ağğğh! Sappıığğğk!" damgası vurmaya meyletmeyelim.. bir benzer durum; kantinde oturuyosunuz ve hemen karşı masada bir kız yüzü size dönük oturuyor.. şimdi sandalyeyi yan çevirseniz, bakış açısını değiştirmek için bi dert, çevirmeseniz bi dert... Daha dert olan karşıda oturan bağğyan kişisinin "ayyh dur bakalım bana bakıyor mu?" tandanslı yargılayıcı bakışlarını üzerinize çevirmiş olması.. haliyle siz de "nooluyo anasını satayım!? yok bi kafanı çevir de hamburgerimi rahat yiyim.. Lam var ya kesin ağzımın kenarına ketçap bulaştı ona bakıyo bu! nerede lam bu peçete" diyiveriyorsunuz.. heh ona geri baktığınız an aldığınız bakış "Sapıığkkk!" damgasını içeriyor.. Tescilli markası kadınların.. hmmm bi de dirsek teması gibin kalabalık ortam/vücut teması hedeleri var.. evet.. bu durumda da tanımadığımız kızımız ile çok sıkış tıkış bi ortamdayız ve onun size değmesi (temas etmesi?) sorun çıkartmaz iken siz bu bağyana sapıığğğkkk damgası yememek için temas etmemeye çalışır ve nice dansöze, sirk akrobatına taş çıkartan figürler ile elller kollar bir yanda gövde bir yanda savrulursunuz.. tabii bu esna da yoğun bi stress sizi beklemektedir.. son olarak kafanızı dinlemek için gittiğiniz barda/caféde/mekanda "bu herif beni kesiyoo sapığğk!" bakışları almak vardır.. "ablacım, canım benim (canım dedim ya ona da sapığğk der şimdi bu) kafamı dinlemeye geldim bozmayın şimdi bu ortamı yahu.. iki dakka oturacam gidecem işte.. aa AAA! sinir etmeyin adamı" bakışları atıp "ya bi git allasen" bakışını da combo olarak yollasanız dahi durum değişmez.. eğer abla zati kesişmeye gelmişse bara size meyleden bakışlar ile bu "ya bit allasen" bakışlarınızı defetmeye çalışır falan filan.. nihayetinde türkiye'de erkekseniz sapığğğk olabilir, sanılabilirsiniz, tikinize takmayınız hiç.. bu karşı tarafın mallığından kaynaklanan bi durumdur.. iplemeye gerek yoktur.. ülkede otobüs koltukları bile haremlik selamlık iken bu durum iyi bile vallahi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Öküz gibi degilde Stifler gibi bakıcan kızlara sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Yalnız dasaaa bence olaya sadece erkeklerin tarafından bakmışsın Yahu ne kadar abazan bi millet olduğumuz belli Yolda yürüyorum ileride de bir kız yürüyor.Derken bir araba yanımdan geçerekten kızın yanında yavaşlıyor.Bir hayvan beline kaar arabanın camından çıkıp(evet tam beline kadar) yerim seni yavrum diye laf atıyor Bunu geçtim sıkışık otobüslerde kızların arkasına geçip her frende oyss özür dilerim abba gibisinden davranan tiplerin sayısı hiçde az değil Şimdi bunların sana yapıldığını bir düşün(tabi bunlar az bile asıl bağyan arkadaşlarımız yazsınlarda ağzımız açık kalsın)Paranoya yapmak normal değil mi sence? Böyle otobüs olayları yüzünden az adam atmadım otobüsten.Birde bazıları var kız cam kenarında oturuo.Hanzo abimizde dier koltukta.Kız inecek izin verir misiniz dio.Abimin tepki mükemmel geç abla böyle!Adam bir cm yana çekilmemiştir üstüne üstlük iyide bi yayılmıştır.Amaç nedir bilmiorm datmin oluo heralde ama böylelerinin bolca bulunduğu bir ülkede paranoya normaldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 bır de ılgı manyaa bayanlarımızın dekolte gıydıkten sonra, bakan anadolunun bagrından kopup buyuk sehre gelmıs yurdum ınsanıysa "pıs, kro, ayı" damgası yapıstırması, eger bakan lukus arabasının ıcınde bır zengın yakısıklıysa got sallaması var buna ne dıyeceksınız pekı. hanı nerde egıtımde fırsat esıtlıgı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 dediğim gibin: aslında türkiye de mevcut cinsel açlığın göstergesi olabilir bu sorun.. ve yine dediğim gibin; ablalarım, bacılarım, kız kardeşlerim, teyzelerim.. türkiye'nin bütün kadınları size sesleniyorum! etrafta gezen her erkek sizi düdüklemeye çalışan hayvanlar değildir.. lütfen sakin olalım ve her önümüze gelene "Ağğğh! Sappıığğğk!" damgası vurmaya meyletmeyelim.., amma ve lakin üst düzeyde paranoya yaşamak ciddi garip.. sağlıklı değil bi kere.. Yine de ben hala gözleri bağlı iken yolda yürüme, gözleri bağlı iken kendisine atılan bıçağı havada yakalama gibi eğitimler almak için Wudan'da Shao lin'den rahipler getiriyorum özel ders versinler diye.. Otobüste paranoyak teyzeler kıllanmasın diye yılan kung fu'su, karşı masada oturan bağyan kıllanmasın diye yerden toz bulutu kaldırıp içinde kaybolma gibi numaralar da öğretecekler.. işte o zaman süper olacak! netekim bi grup abazanın yapmış olduklarını bütün erkeklere mal etmek, karaköyde ve e-5'te hayat kadınlığı yapan bir kaç kadın olduğu için bütün kadınları orospu gözüyle görmeye eşdeğer bir şeydir.. Ha aynı şekilde "kadınlardan kıllanıyorum olm ben her türlü hastalığı taşıyabilir bunlar! hepsi hayat kadını" demek her erkeği sapığk olarak görmekle eşdeğer bir paranoyadır, eşdeğer mantıktadır.. sonuçta paranoya sağlıklı değildir.. aşırı korumacı bağyanların pişişkologlara sevk edilmesi ve abazanların barıtılmaması dileğiyle.. edit ile büdüt edit: esas sorun teşkil eden, hiçbir şey yapılmadan dahi yaftalanmak... yani sadece ortamda bulunmanız dahi bu aşırı alıngan bağyanların kıllanmasına sebep olabiliyor.. yok desem "çirkinsin zaten! bi de kıllanıyon.. sakin ol lam.. " ayrı bi bomba olucak ve hoş olmayacak.. görmezden gelsen dahi bütün hareketlerinin gözlendiğini bilmek ise başlı başına bir sıkıntı kaynağı büdüt: hem agresif, hem çirkin bi de "herkes beni düdüklemek istiyor!!" paranoyası ile gezen kadınlara Allah,akıl, fikir üçlemesini çekiyorum.. yapıcak adam ile yapmayacak adamı ayırt edemeyen ablalarımı abazania'da bir hafta tatile gönderiyorum.. çıkınca kimin yapabileceğini kimin yapamayacağını anlarlar.. yok amele kılıklı olsam ok. diyeceğim.. tipten kaybediyorum, o da yok! zati bu olay sadece bana değil bütün erkeklere karşı yapılan bi tutum.. ve garip.. [ Mesaj 23 Haziran 2007, Cumartesi - 13:18 tarihinde, dasaaa tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gimli Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 "ben gunes gozlugu takim bakiyorum rahatsiz olmuyor baGGyanlar" Teknik tarz ekol budur. Böyle bakılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Bence tipten kaybediosn:D Neyse sende doru sölüosn bu kadar paranoya yannış ancak anlaşamadığıız bir nokta daha var Sen bir avuç abazan yüzünden diorsun Ben bir avuç dooru insanı abazan zannediolar diorm:) Türkiyede abazanların sayıca üstünlüğü kesindir diorm ekleyerekten öhöm öhöm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 bak bak dostum bak. bakmak bakısmak kadar guzeli mi var pek özgur bir hadise lakin sen de özgursen tabi.hayatında biri olunca bakmak da bakamamak da ızdrap ki hiç hoş bişi değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Nasıl bir tabloya(ya da ilginizi çeken herhangi güzel bir şey) bakıp hayranlık duyuyorsanız beğendiğiniz bir kadına da rahatsız etmeyecek şekilde bakarsınız amma velakin misal tablonun üzerine salya akıtmamalısınız gibi. Ama tabi rahatsızlığın sınırı da kişiden kişiye değiştiği için hassas bir konu vesselam. [ Mesaj 23 Haziran 2007, Cumartesi - 17:34 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 vazgectim [ Mesaj 23 Haziran 2007, Cumartesi - 18:23 tarihinde, ultrAslan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 bir gün bu abazalar elimde kalıcak.. yahu kızsan dışarı çıkamıyosun bu devirde..herkesin kız kardeşi annesi sevgilisi var..Öküz gibi bakıyo gavatlar.. Kültür meselesi..bi bakıp başını çevirmek var ki o istem dışıdır farkında olmasan bile saniyelik bi bakarsın bu kimseyi rahatsız etmez..bi de haywan gibi süzmek var.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 ben de vazgecmek durumunda kaldim. [ Mesaj 23 Haziran 2007, Cumartesi - 18:37 tarihinde, vaniLLe tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 avrupa ayrı guzel hakket bu konuda.hatun insanlar laf atıyor ilginc bir sekilde...ama bu da hos değil tabiki.sahsen yanımdaki adama laf atılınca bozuldum ben. ayıp böa ben varım ordaa.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 vooşş irin! iğrençsin! cerahatli cerahatli.. iltihaplı iltihaplı.. ne güzel apse yapmışsın öyle diyebilirdi halbuki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reflective Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2007 Vücuda bi göz gezdirin yüzüne öküz gibi bakın :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 erkekşerin içgüdüsü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 said: herkes biraz bakar,zira kadında "biraz" bakılmasından hoşlanır +1 ama HAYVANOGLUHAYVAN gibi bakan insanlıktan cıkmıs abazalar var iste onlardan kimse hoslanmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Göte kilitlenme var bi de. Elinde olmadan yapıyorsun onu ama, arkasından yürürken sağ, sol, sağ, sol, sağ, sol... Hipnotize oluyor adam. Allahtan göt arkada da görmüyor baktığınızı. Sağ, sol, sağ, sol... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kitana Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Devir aslında kızların devri. Erkeklerden daha çok kızlar bakıyor ökzü gibi , laf atanlar bile var. Hele kızım taciz ederim ne olacakki zihniyeti kol geziyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 bir de bi bakisiyla ''sevis benne bebeyim, festival gibisin katilmak istiyorum'' seklinde niyetini belli eden herifler var ki takdir ederim. ka$lari oynatir böyle, dudagi cemcük yapar. icecegindeki buzu cikarir, cillop yaptigi gögsünün üstünde gezdirir falan ehaha (yok bu sonuncusu olmadi!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 vanill böa nerdeymiş ölesi.abuu pek fenaymıs ha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2007 birde ısrar edenleri var başından kovduktan sonra ve ayrıcana gelip neden kibarca reddetmiyorsun diyede soruyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar