Sage Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Fistan, 30 gününü doldurunca işte bi pencere çıkıo ister misin bi hediye diye. Özel bir şey yapmana gerek yok böyle takla atmak amuda kalkmak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 oyuna girmem lazım o zaman :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 aha cıktı pencere ne alayım şimdi? monster statvettes ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Küçük hayvancık heykelleri süs böyle. Gereksiz bence :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2007 Veteran Rewards Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Special Dye ne işe yarıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Normal dye tubela çıkmayan renkleri çıkartıyor galiba tailor smal l bod rewardları gibi. Normal dyela işte kullanıyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Special Dye Tub renk seçenekleri: [spo] [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ee çok kötü bunlar :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Blacksmith, Tinker ve Carpenter aranıyor! Alacaklarım (şimdilik): 3 Stools 5 candelabras 1 barrel tap 50 benches 8 small wooden tables 10 wooden chests 7 shadow metal shield 5 shadow iron ingots 3 medium crates 3 small crates 3 large crates 5 wooden throne 10 goblets 2 wooden box 1 scorp 1 plain plate 10 iron ingots 1 vase şimdilik aklıma gelenler bunlar. yapıp satabilecek olduklarınız varsa satacağınız min. fiyatla birlikte belirtin, fiyat uygun gelmezse karakter kasmayı düşünüyorum.. daha çok şey lazım olcak çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Mimar Sinan mısın mübarek. Adam evini hayali dekore edip item'ları yazıyor. :D edit: Aslında bariz copy/paste bunlar. Bi yerden rehber bulunmuş gibi. :p [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 20:40 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 ingotları benden temin edebilirsin xaty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 rehberimsi bişiler var tabi :D sağda solda gördüğüm şeyler ama lazım :P bunları dizdikten sonra çok büyük ihtimalle eksikler kalcak, zaten kos koca ev yaptım boş yer de kalcak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 50k ya yaparız xaty Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 yardımsever biri uygun fiyata yaptı, teşekkürler. edit: bu arada mirage onlar copy/paste değil, kendim yazdım tamamını (hatta sağda solda kullanırım, veya kaybederim fln diye de sayıların bazılarını fazla verdim) :P ilk başta 2 wooden chest fln diye yazdım, sonra garip geldi diyip çoğul yaptım millet laf etmesin diye ama sonra baktım garip durdu da işimi gördü yeterince :) şimdi cooking kasıyorum, bakalım atladığım bişi varmıymış. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 21:37 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 xaty, artifact koymasan oraya ev demem hele kale male hiç demem valla heh. vendorda var hepsinden sadece kaç tane lazım onları söle. bikaç bişi al da siftah yapiim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 painting çalsana doom'dan :P painting lazım bana. east yönüne bakan ufak bi portre :) alınıktır. edit: bu arada 10k borçlanıp 750k'ya anca eve sahip olabildim, fazla para istemeyin benden şu aralar.. [ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:02 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2007 doom açık olsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Alınık bodlar: 20lik tall-straw hat 20lik feathered hat 20lik bone gloves 20lik large battle axe 20lik double axe 20lik war mace 20lik broadsword 10luk sandals 10luk double axe 10luk executioner's axe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Alınık: 10'luk female leather armor 15'lik male leather set large 20'lik leather gorgets (tümü exceptional) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nwalka Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2007 Yazmayı unutmuşum benimde aradığım bodların hepsi exceptional ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Potion Keg yapan kimler vardi şöle 10 tane lazım yannız param yok onun yerine takaslık bişiler önermek istiom. kimler var yapan?çok kaliteli olmasına gerek yok 2.el bilem olur içinden bişiler akmasın yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 ben hanzodan almıştım, hala kullanıyorum. içine poison koyduğumun musluk kenarları biraz aşındı, heal potion olanı da biraz açık unutmuşum üstünü, kenarları hafif renk değiştirdi ama iyi gidiyorlar. yalnız güneşte bırakmamak lazım, ben evin içinde serin yerde tutuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 O değil de benim bitkiler babayı yiyor hep. Tohum versem yetiştirebilecek arkadaş var mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Neferon7 Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2007 kaç günde yetiştirilior benim bi bahçe açma projem var ama hep zor gleio başlamak napılacağına da staticsten bakmam lazım.kısaca anlatırsam başlarım belki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar