Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alım-Satım Topici

Dev

Öne çıkan mesajlar

Blacksmith, Tinker ve Carpenter aranıyor!
Alacaklarım (şimdilik):

3 Stools
5 candelabras
1 barrel tap
50 benches
8 small wooden tables
10 wooden chests
7 shadow metal shield
5 shadow iron ingots
3 medium crates
3 small crates
3 large crates
5 wooden throne
10 goblets
2 wooden box
1 scorp
1 plain plate
10 iron ingots
1 vase

şimdilik aklıma gelenler bunlar. yapıp satabilecek olduklarınız varsa satacağınız min. fiyatla birlikte belirtin, fiyat uygun gelmezse karakter kasmayı düşünüyorum.. daha çok şey lazım olcak çünkü.
Sosyal ağlarda paylaş

yardımsever biri uygun fiyata yaptı, teşekkürler.

edit:
bu arada mirage onlar copy/paste değil, kendim yazdım tamamını (hatta sağda solda kullanırım, veya kaybederim fln diye de sayıların bazılarını fazla verdim) :P ilk başta 2 wooden chest fln diye yazdım, sonra garip geldi diyip çoğul yaptım millet laf etmesin diye ama sonra baktım garip durdu da işimi gördü yeterince :) şimdi cooking kasıyorum, bakalım atladığım bişi varmıymış.

[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 21:37 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

painting çalsana doom'dan :P painting lazım bana. east yönüne bakan ufak bi portre :) alınıktır.

edit: bu arada 10k borçlanıp 750k'ya anca eve sahip olabildim, fazla para istemeyin benden şu aralar..

[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:02 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ben hanzodan almıştım, hala kullanıyorum. içine poison koyduğumun musluk kenarları biraz aşındı, heal potion olanı da biraz açık unutmuşum üstünü, kenarları hafif renk değiştirdi ama iyi gidiyorlar. yalnız güneşte bırakmamak lazım, ben evin içinde serin yerde tutuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...