Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alım-Satım Topici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fistan, 30 gününü doldurunca işte bi pencere çıkıo ister misin bi hediye diye. Özel bir şey yapmana gerek yok böyle takla atmak amuda kalkmak gibi.
Mesaj tarihi:
Blacksmith, Tinker ve Carpenter aranıyor!
Alacaklarım (şimdilik):

3 Stools
5 candelabras
1 barrel tap
50 benches
8 small wooden tables
10 wooden chests
7 shadow metal shield
5 shadow iron ingots
3 medium crates
3 small crates
3 large crates
5 wooden throne
10 goblets
2 wooden box
1 scorp
1 plain plate
10 iron ingots
1 vase

şimdilik aklıma gelenler bunlar. yapıp satabilecek olduklarınız varsa satacağınız min. fiyatla birlikte belirtin, fiyat uygun gelmezse karakter kasmayı düşünüyorum.. daha çok şey lazım olcak çünkü.
Mesaj tarihi:
Mimar Sinan mısın mübarek. Adam evini hayali dekore edip item'ları yazıyor. :D

edit: Aslında bariz copy/paste bunlar. Bi yerden rehber bulunmuş gibi. :p

[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 20:40 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
rehberimsi bişiler var tabi :D sağda solda gördüğüm şeyler ama lazım :P bunları dizdikten sonra çok büyük ihtimalle eksikler kalcak, zaten kos koca ev yaptım boş yer de kalcak :P
Mesaj tarihi:
yardımsever biri uygun fiyata yaptı, teşekkürler.

edit:
bu arada mirage onlar copy/paste değil, kendim yazdım tamamını (hatta sağda solda kullanırım, veya kaybederim fln diye de sayıların bazılarını fazla verdim) :P ilk başta 2 wooden chest fln diye yazdım, sonra garip geldi diyip çoğul yaptım millet laf etmesin diye ama sonra baktım garip durdu da işimi gördü yeterince :) şimdi cooking kasıyorum, bakalım atladığım bişi varmıymış.

[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 21:37 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
painting çalsana doom'dan :P painting lazım bana. east yönüne bakan ufak bi portre :) alınıktır.

edit: bu arada 10k borçlanıp 750k'ya anca eve sahip olabildim, fazla para istemeyin benden şu aralar..

[ Mesaj 23 Temmuz 2007, Pazartesi - 22:02 tarihinde, xaty tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Alınık bodlar:
20lik tall-straw hat
20lik feathered hat
20lik bone gloves
20lik large battle axe
20lik double axe
20lik war mace
20lik broadsword
10luk sandals
10luk double axe
10luk executioner's axe
Mesaj tarihi:
Potion Keg yapan kimler vardi şöle 10 tane lazım yannız param yok onun yerine takaslık bişiler önermek istiom.
kimler var yapan?çok kaliteli olmasına gerek yok 2.el bilem olur içinden bişiler akmasın yeter.
Mesaj tarihi:
ben hanzodan almıştım, hala kullanıyorum. içine poison koyduğumun musluk kenarları biraz aşındı, heal potion olanı da biraz açık unutmuşum üstünü, kenarları hafif renk değiştirdi ama iyi gidiyorlar. yalnız güneşte bırakmamak lazım, ben evin içinde serin yerde tutuyorum.
  • Yeni Oluştur...