Ronaldinho Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 bu konu konu en çok beni üzdü sanırım =) aslında tüm g.cure keglerini benmi alsam *düşünür* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 @Dela valla bize kimse yasak demedi. yasak olsa koymazdık ama artık düzeni de koyduk. keşke önceden konuşulsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Alchemist sponsor aranıyor! Potion'ları full keg olarak alacağım ve istediğim potionlar şu 3'ü: *Greater Cure *Greater Heal *Total Refresh Her seferinde birer keg dolusu alacağım ve biri bitince boşu verip dolusunu tekrar alacağım. (İlk alımı 2gün içinde yapacağım.) İlgilenen kişiler lütfen özel mesaj ile istedikleri fiyatı ve eğer varsa ekstra durumları belirtsinler. Makul bir fiyata hemen sözleşme imzalayabilirim :) (Bu şekilde bir anlaşma halinde başka birisinden potion almayacağım.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 vendorları mı degistirmisler ben alıp sattıkça stoklarını 2 katına cıkarıyor vendor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 beta'da da öyleydi. ilk başta 20 ile başlıyor sonra 999'a kadar katlanarak gidiyor olmalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 aga bana da bu yasak diyen olmadi su ana kadar, cirkinlesiceksek cirkinligin dipsiz kuyusununda dibe en yakin olmayi da biliriz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Valla gznin aktif olduğu köprü girişinden sonraki noktada ama dönüşte gz olarak geçmesine rağmen belirtilmeyen noktada guard indiren çok oldu bize. Yani çirkinleşiyorlar zaten çirkinleşecek arkadaşlar. Ama ben o evin orada durmasının ayıp veya terbiyesizce bir şey olduğunu düşünmüyorum. Sen de evini brit çiftliğinin yanına koymuşsun. O zaman da orası yasak olsun. Var mı böyle mantık ? Bence yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2007 yani dev :) brit çiftlik nere, gate'in dibindeki ev nere.. komik bi karşılaştırma olmuş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 fc1 fcr1 olan yüzük ve bilezik alınır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Dev üye [şikayet et] § 29 Haziran 2007, Cuma - 15:15 [ özel msj ] Valla gznin aktif olduğu köprü girişinden sonraki noktada ama dönüşte gz olarak geçmesine rağmen belirtilmeyen noktada guard indiren çok oldu bize. Yani çirkinleşiyorlar zaten çirkinleşecek arkadaşlar. Ama ben o evin orada durmasının ayıp veya terbiyesizce bir şey olduğunu düşünmüyorum. Sen de evini brit çiftliğinin yanına koymuşsun. O zaman da orası yasak olsun. Var mı böyle mantık ? Bence yok... evimc ok daha cirkin bir noktada, cirkinligin sok kalesi serisinin ilki oydu, ikincisini de diktik. izleyin. ayrica page atip aglayan bug var bu noktada diyen genc arkadasa da anlattigim gibi, gz icindeki birine attack verirsen 10 sn icinde uzaya kacsan guardlanirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kek Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 2. cirkin dediğiniz yer despise çıkışı olmasın. Hani gençler deri toplamaya champ yapmaya vs gelio.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 o ilk cirkin nokta, journalden tum trafigi izliyorum. ona gore girin cikin. ustune daha da cirkin bir noktadayiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 dela agam çirkinlikte sınır budur //_- saygılağ, hürmetleğ ^^ edit:o page atan bendim bu arada, emoyuz ya ağlıyoruz paso.bizi kesme çabalarınızı merakla izliyor, ailecek çok seviyoruz //_-' ühü. [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 23:09 tarihinde, BioHazarD tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 sfad //_-" o değilde dela senin oyun içi nickin neydi merak ettim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 En çirkin biziz. Dela efendi arada çıksan ya evinden ha ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Vardı ya evden çıkmayan bi arkadaş oydu işte. Fistan ve tuncanın yanında takılıyordu. Ev kuşu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 1v1 çağırdıgım zaman gelmeyen mi hani dışarı blade spirit atan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 zuzuzuzu disardan konusmalariniz duyulmuyor icerden, charim 1 gunluk 40 evayla mi gelcem? az sabir. akabinde kombolari yagdirip kesemediginiz benim. selam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 evet agam arkanda bilmemkaç healer olunca kesemiyoruz //_-' ühü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Selam dsfs Combo atarken eve kaçıyorsun ama :/// Neyse artık sana daha yakınım komşu olduk bol bol görüşürüz char.'ını tamamladıgında.. //_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 sizi kesmeye çalışan benden başkası var mı ? genel konuşmayın plz =P valla 1v1 diyorum ses yok anca 3v1 2v1 falan ya da 1v1 derken dalmalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 guild içi iletişiminiz zayıf sanırım ^^ edit: alım satım topicinde tartışmayalım, buyrun benim vendor topicim var hem uplamış olursunuz [ Mesaj 30 Haziran 2007, Cumartesi - 23:31 tarihinde, BioHazarD tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 yok bitek sen ugrasiosn sdf o degilde bugun 1v1 haberi yolladigin icin direk atak verdim evden kosarak gelip.ben atak verdikten sonra yazdin ama gec olmustu //_-" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Spined Deri getirin bedavaya dikeyim zaten 1kdan ne kazanıyoruz Allahşkına herkes yapıyo değmio artık.Ama Horned Set 2.5k hiç acımam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithr Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Hala blood oath arıyorum buarada :P Bulun,fiyatı siz belirleyin dsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar