Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alım-Satım Topici

Dev

Öne çıkan mesajlar

Bugün biraz seri spellbook üretimi yaptım. Tam hesaplamadım ama 20-30k falan para gitti sanırım. Sonunda genelde gereksiz şeyler çıktı. Tam son spellbook'larımı yaparken bir tane dragon slayer çıktı ama sevindim. Bir de şu fena değil. Yaklaşık 20 spellbook ayırdım.

Aradığınız özel bir spellbook varsa söyleyin. Yaparken çıkarsa saklarım size. Fiyatta anlaşırız. :)

Sosyal ağlarda paylaş

ALINIK

75+luck kafaya takılabilcek herhangi bişi
50+luck boyunluk
56+luck tunic
40+luck kolluk,eldiven,pantalon
60+ring,bracelet
bir adet altın kalkan
70+luck bow

bunları arıorum tşk efenim.

birde altınla kaplama yada spinned ile kaplama yapabilcek en az 2 yıl tecrübeli usta aranmaktadır.

[ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:13 tarihinde, Neferon7 tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

Yaptığım spellbook koleksiyonumdan bir kaç güzel parçayı vendoruma koydum. Fiyatların kelepir olduğunu söyleyemem, ama kaliteli şeyler çoğu.

Dragon slayer
%14+ lrc
%9 spell damage ve yanında nice özellikler
2 fcr/1 fc ve benzeri şeyler var

Aslında daha güzel şeyler var. Ama vendor'a pahalı şeyler koydukça istediği ücret artıyor diye 5-10 tane koydum sadece.

Ayrıca sürekli recall bulabilirsiniz. Ve 100 recall alana exceptional runebook bedava!

Vendor brit köprünün biraz altında yol üstünde. İsmi IrmaDufus:

Sosyal ağlarda paylaş

bi kaç parça değişti.birde gold ingot spotları marklı birini arıorum golden ingot çıkarmak için
said:

ALINIK

75+luck kafaya takılabilcek herhangi bişi
90+luck boyunluk
90+luck tunic
80+luck eldiven

40+luck kolluk,pantalon
60+ring,bracelet
bir adet altın kalkan
70+luck bow

bunları arıorum tşk efenim.

birde altınla kaplama yada spinned ile kaplama yapabilcek en az 2 yıl tecrübeli usta aranmaktadır.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...