Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Alım-Satım Topici

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
7 günde görünür hale geliyor ama tohum alabilmek veya dekoratif yapabilmek için 9. günde olmalı. elimde dekoratif bir kaç çiçek de var kullanmadığım (1 rare, bir kaç tane sarı renkte). almayı düşünen varsa gösterebilirim elimdekileri.

ayrıca güzel fiyat verirseniz sizin için tohumunu verdiğiniz bitkiyi yetiştirebilirim. deneyimli bahçıvanımdır, şimdiye kadar bir çok çiçek yetiştirdim, çaprazladım :) (en son dün 8 tane ektim).

(para yerine dolu keg de verebilirsiniz. keg başına 2 çiçek yetiştiririm. ama istediğim keg'ler g.heal, g.cure, g.str, g.poi, total refresh. 5i ile dolu keg getirin, sizin için 10 çiçek yetiştiriyim :) üstelik eğer isterseniz önceden çaprazlayıp elde ettiğim tohumlardan da yetiştirebilirim bir kaç tane.)
Mesaj tarihi:

Şu itemler satılıktır:
Painting x 2,
küçük pillow
büyük pillow
Big Fish (46,48 ve 160 stonelik)
Globe x 2
Pelvis bone
Bone pile x ?
shells x 3
skull x 2
Head x 2
Barrel staves x 2
Unfinished barrel
Torso

hepsi recowered from a shipwreck :P

EDIT: Bütün special fishing netleriniz alınır.

[ Mesaj 25 Temmuz 2007, Çarşamba - 15:04 tarihinde, Hergonan tarafından güncellenmiştir ]

Mesaj tarihi:
Efenim Her türlü Keg yapilir.
Şu anda G.Heal ve G.Cure kegleri vendorumda yer almaktadır.
Satilik PS ler de bulunmakta :D

Mevkisi Brit ten cikip Moongate e doğru giderken sağ tarafta Vendor ismi : PS Crafter Scribe ;)
Mesaj tarihi:
özel siparişle keg satışı yapilir.vendorda sadece g.cure var diğerleri özel siparişle olur.
[spo]vendor[/spo]
deadly poi 25k
g.poison 7k
poison 6k
lesser poison 5k

g. cure 7k

g.heal 7k

total refresh 5k

g.explosion 15k

g. str 5k

bu listedeki fiyatları Black Market A.Ş haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.Verilen sözlerin yerine getirilmesi konusunda şirkete baskıda bulunulamaz.

[ Mesaj 26 Temmuz 2007, Perşembe - 21:48 tarihinde, Neferon7 tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Green Seed satılır! Üstelik cinsleri de belli! (Campion ve Lillies cinsleri satılıktır!)

(Blue-Red-Yellow-Plain olanlar loottan çıkabilirken Green elde edebilmek için 10 gün bitkiniz ile ilgilenip mavi ve sarı bitkilerinizi çaprazlamanız gerekmektedir.)
Mesaj tarihi:
Red Seed bedavaya verilir. Tek yapacağınız verdiğim 2 taneden birini yetiştirdikten sonra bana vermeniz. Başka bir şey istemiyorum.
Mesaj tarihi:
Nwalka yüzüğe başka talip çıktı dedi. 50k veriyor deyince istemedim. 2 dk sonra +8 animal taming yüzüğü düştü. :D

edik: 15 dakka sonra da +6 animal taming bracelet düştü euh.

[ Mesaj 29 Temmuz 2007, Pazar - 16:58 tarihinde, Mirage tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
animal lore veren yüzük aranıyor ama en az +10 olması lazım ona göre,aslında +15 olursa daha makbule geçer

edit:ve hala yüklü miktarda gold ingot arıyorum duyurulur

[ Mesaj 02 Ağustos 2007, Perşembe - 15:42 tarihinde, Azure_Knight tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...