MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Bizim guilddeki hunterlar sağolsun , officerlardan biri Kaygerya , gayet experienced ve iyi oynayan hunter , birtane sırp var Kokoloko, aksanı rezalet tahmin edebileceğiniz gibi, ama gayet de iyi oynuyor sayılır, Crobar var magilum diye bir grubun gitaristi, aynı zamanda iyi bir hunter (sağolsun bana sunfury passlamıştı :) ) , bizim guildde pek hunter kıtlığı yok, loot paylaşımı falan da gayet güzel, iyi hunterlar gerçekten zor bulunuyor orası doğru, adamlar direk auto shot afk yapıyorlar, ben orada auraları zaman zaman değiştirip , trinketleri sıklıkla poplayıp , autoshot cast time'a göre steady ile rotation yapıp vs kasarken, afk olup autoshota alıp feign death bile yapamayan hunterları görünce kıt oluyorum, adımız kötüye çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 viktor,abicim ya guild forumlarına,bütün hunterlar birleşip çatır çatır yazın bunları yada doğrudan çıkın ama bişi yapın bu ne biçim builddir yahu. sinir hastası oluyorum horde olsan,atla gel bizim guilde gir,1 hunter daha lazım dicem ((olsun nelf hatundun dimi,gel danset aldor bankta)) sinir hastası olcam.aboow. [ Mesaj 11 Temmuz 2007, Çarşamba - 14:11 tarihinde, DoGMeaT tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 e abi boşuna demiyoruz hunter açmayın diye end game düşünen insanlara. blizzard itibarını 2 paralık etti hunterin çünkü. yakında kral yaparlar tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ffs gecenin 3ünde bitti raid, gittim yattım, officerler altı gündeki tüm raidlerin signuplarını acmsılar sabah. öğle üçte kalktığımda sonraki altı gün bos durmam gerektiğini anlamak baya koydu. kkthxbye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Bu durumlar için, guildden samimi olduğunuz aktif bir arkadaşınıza forum / website şifrenizi veriniz. Biz Türkler olarak aynı anda 5 6 kişi sign oluyorduk, nasıl oluyorsa... :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ilk sign olan spotu alır olayı hep saçma gelmiştir bana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Truwan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 niye saçma ? Eger gelmediginde yaptırım yoksa officerlar açısından süper birşey bence , neden diyecek olursan kim gelecek gelmeyecek görüyorsun erkenden planını ona göre yapıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 signupları raidden 1 hafta once açarsın,raide 1 gün kala oturursun,bakarsın,herkizin önceki raidlerdeki durumlarına göre/gear larına göre,gidelecek ortamın niteliğne göre aradan 25 ini seçer,5 tanede reserev yaparsın bencede ilk gelen spotu kapar saçma bir sistem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 tam demek istediğim gibi açıklamış arkadaş :) Ben sign olayına saçma demiyorum ki ; Progress raidi yapıyosan her zmn tecrübesi ve gear'ı iyi adamı raide almak istersin, ilk sign olmuş adamı değil ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Eğer progress meraklısı isen, guildini tamamen tecrübeli ve iyi oynayan / gearlı adamlardan oluşturursun ve ilk gelene spotu verirsin. Veya, ilk gelen 20 kişiyi alırsın, son 5'i raide bakıp seçersin. Seçenek bol yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Bence progress için olan raidlerde en iyiler alınmalı, diğerlerinde ise tüm başvuranlar arasından fazlası olan classın oyuncuları arasında /roll yapılmalı. Hem herkes kendi şansına göre girmiş olur. Eğer ki birisi o ins.ten alacaklarını tamamlamışsa ve eksiği olan varsa eksiği olana öncelik tanınır. Herkes mutlu olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Abi progress yapıcaksan düzgün bi setup oluşturmak zaten ilk şart. Önce setup'a göre belli adamları dizeceksin sonra sırayla kalanlardan iyileri seçip boşlukları dolduracaksın. Yoksa milletin gönlünü yapıcam derken raidin içine sıçarsın :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rikkie Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Loot randommuş. Ebesinin randomu. Allah belasını versin böyle randomun. Wotlkun 2. ya da 3. haftasından beri Naxxramas heroic yaptık. Turning tide 1(bir)[one] kere düştü onda da denyo holy paladine gitti. Betrayer of Humanityler, Calamity's Grasplar healerları elemental shamanları roflcopter yapacam diyen elemanları geçti artık direk disenchant oluyor. DoGMeaT said: 54 sonic spear yok. mi2 yüklü,her mobu kaç kere kestiğimi yazıyor,ve murmurun yanında 54 yazmasından sinirlenip databasei sildim. 55e gitcem şimdi. Sonic spear iyiydi yaw. Ventde paladinin biri rollu kazanınca ağlayan hunter görmüşlüğüm vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Betrayer of Humanity,Last Laugh,Signet of Manifested Pain görmedik daha ama Sinister Revenge'i ve Journey's End'i ben mage halimle bile alacam yakında diyede korkuyorum o kadar çok düştü. TT fena değil bizde ,3 kere düştü ki hiçyoktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
katliamci Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 En cok dusen set parcası olan vanquisher 2 haftadır dusmuyo.paso protector.bu ne lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 voa da girdigim raidlerin hic birinde pri arena item dusmedi bi kere t7,5 dustu ki 1-2 hafta kacırmısımdır.10-25 hic fark etmiyor dusmuyor.Bu hafta tek mage vardı 2 deadly 1 t7,5 dustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wayne Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 betrayer of humanity alt 25m runla 3 kere yaptık 3ündede düştü 1 inde official raide girmeyen main aldı dier 2 sinde alt :D bizede bir türlü healing mace düşürmüyor lanet boss! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Açtıklarından beri naxx'a giriyorum nerdeyse, ilk başta roguela giriyordum sonra shamanla devam ettim, hala calamity's grasp görmedim. Guildde de 2 tane var zaten. Bir de sürekli protector düşüyordu, yeni bir hunter arkadaş geldi, yaklaşık 2-3 haftadır protector token düşmüyor. Ama bu exp. şanslıyım, ne lazımsa düştü, offsetlerimden yalnızca tierler kaldı, bir de kel'deki healing mace, o da zaten hiç düşmedi ben girdiğim süre boyunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
santanio Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Voice of reason 3 aydır farmlıyoruz daha düşmedi. shamanlara wall of terror atıyoruz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 turning tide bize de taa kaç ay önce ilk kestigimizde düştü onu da ben aldım,bi daa da düşmedi ağlıo millet :D diğer droplarla ilgili sorun yok orantılı bi şekilde düşüolar,"pfft yine mi bu" dediimiz olmadı hiç bi KT dropu için.bi tek turning tide kıllık yapıo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 12 haftadir betrayer yok Turning tide sadece 1 kere düştü Torch hiç düşmedi :o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 bizim guilde betrayer hic düsmedi release den beri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Releaseden beri 1 tane Torch düştüğünü gördüm. Buda sonucu http://img211.imageshack.us/img211/1586/43739827.jpg http://img509.imageshack.us/img509/5947/42426533.jpg irl HAYIIIIIIIR diye bağırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Hala Librarian's Paper Cutter ile geziyorum... Webbed Death görmedim daha. Millette 2 tane var bide :S Edit: Ne Calamity mi? Hani şu dönen şey mi? Öyle bişi mi var? :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2009 orda senin için cidden üzüldüm :((( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar