xaty Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 ne girersen onu kabul ediyor sanırım ama kullanıcı adın pati hesabınla aynı olmalı ve tek bir hesap kullanmalısın. ne girersek alıyorsa bu nasıl olcak dersen, yeni sisteme geçince pati hesabı ile oyun hesabı arasında bağ olcak (aktivasyon vs.), o yüzden burdaki hesabınla aynı isimde ve tek bir hesap açmalısın. Kurallar bölümünde ilk mesaja bakabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 İşim gereği işletim sistemi Vista kullanıyorum. UO yu yükledim gayet güzel client falanda çalışıyor osi de denedim. Gel gelelim uogateway çalışırken 2-3 tane hata veriyor :) Hataları ignore edip uogatewayi açıyorum.. Server ipsini falan oluşturup clientı açması için tıkladığımda UO yüklü değil diyor. Var mı bir çözüm üretebilecek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 bendede razor require netframwork filan diye hata cıktı simdi yukluyorum net framworkuda bole razorsuz filan ipden baglanmanın bi yolu yokmu bide nedir bu framwork Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DasDa Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Razoru hatırlattın bana sağol :) Razorla çalıştırabildim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2007 UO Rice indirin calistirin, No_Crypt_Client_2D.exe yaratacak Login.cfg dosyasini degistirin ip yi ekleyin oyunu No_Crpyt...exe den calistirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 framework dediği şey bu http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=0856eacb-4362-4b0d-8edd-aab15c5e04f5&displaylang=en Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 framework bazı programların çalışması için gerekli bir alttaban. razor sadece servera giriş için değil sonrasında da çok yararı olur. kullanmak lazım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 ya razor dısında biseyle girilmiyor mu ? bide girdim hadi hayirlisi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 volfied ya da benim önceden dediğim yöntemi kullanabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karareis Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2007 tamam saolun indirdim framworku razorla girdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 poi öğreten npc vardı britainde sewers girişinin orda(alchemistin üstü), tam lazım oldu gittim baktım adam yok, nerden öğrenebilirim poi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Bugünde server ne kadar kalabalık azizim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Ehehuh adam saat 05:30'da açıyor dükkanı. Tekel olmayı hak ediosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 olm sen de sabah namaza kalkan dragonlari kesiyosun, ayip! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 karakter logout süresi biraz kısaltılsa negzel olur. bi chardan çıkıp diğeriyle girmek için 10 dakka beklemek gerekiyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2007 ateş yak "this camp is now secure" dediğinde yere bedroll koy çift tıkla. tebrikler başarıyla çıktın. 1 dakika sürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 ya da bi hana git orda çık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2007 hm ok teşekkürler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 bu nası bişi ? kınayt gibi mi ? geliyorum hemen ben de ... hiç bilmiyom ama kafanızı şeetcem azcık. (racta'nın yüzünden kurdum) : ppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Copycat Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 kınayt yanında halt etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mawiman Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Sunucu bilgileri: 212.175.238.73 , 2593 bilgilerini nereye yazıcan sever girmek için yardın edermisiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2007 www.runuo.com dan razor u indir. o programa yazacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 biri über newbie tutorial yazsa ne güzel olur aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sephrioth Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 http://forum.paticik.com/konu.php?id=183002 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Bakmıştım oraya ama benim kadar acemisi için pek birşey ifade etmiyor orada yazanlar. Gidip madenlere dalayım dedim mesela ama nereden ne alıp gitmeliyim bilmiyorum. Dolaşıyorum bütün tükanları neyim ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar