Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yine firefox

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sorunları bitmeyen tatlı program yeni bi sorun çıkarmaya başladı bende.

adobe flash player kullanan site arabirimlerinde linklere ve butonlara tıklayamama sorunum var. her zaman olmuyo işin ilginç yanı; bazen refresh yapınca kendine geliyo. ama çoğu zaman da tıklanamaz olarak kalıyo. flash player sürümüm 9.0.45.0 yani son sürüm. yine de bu sorun var; çözümüm yok.
Mesaj tarihi:
Aynı sorun bende de vardı epeydir. Trgamer'da çıkan reklamlar yüzünden doğru düzgün hiçbir bağlantıya tıklayamıyordum. Senin için uygun çözüm değil biliyorum ama format sonrası benim sorunlar kayboldu :p
Mesaj tarihi:
şu kola'nın nalet olası kılkuyruk reklamından bahsediyosun galiba hehe, zaten en son orda "yeter, tamam bu kadar" dedim.

bakalım bekleyelim. belki formattan başka çözüm gelir, yoksa dön dolaş format c:
Mesaj tarihi:
Noscript diye bi extension i var firefox un. reklamlari pop uplari falan bi nebze önleyebilmek adina default olarak tüm sitelerin java uygulamalarini kapatiyor. otomatik olarak kendini yüklemez tabiiki firefox a ama aklıma başka çözüm gelmedi. sağ altta video download iconun yanındaki icona tiklayip hede websitesine izin ver demeyi deneyebilirsin. ama dediğim gibi kendin yüklemediysen sorunun baska bişeyden kaynaklanıyordur.
Mesaj tarihi:
tr gamer daki o lanet olasi kola reklamına bende uyuz oldum koladan soğudum valla,mouse la üstüne geldiğim linke sırf o kola reklamı yüzünden tıklayamıyorum,ama tüm bunlara rağmen günde 1 lt kola içmeyi ihmal etmiyorum^^
Mesaj tarihi:
Bu rezil sorunu biliyorum çok gıcık birşey. Hani şu üzerine gelince açılan(uzayan) reklamlar varsa ayvayı yediniz. Onu hep açık olarak görüyor firefox ve orada bir link falan birşey varsa tıklayamıyorsunuz. Çözümü de yok...
Mesaj tarihi:
flash objelerinin vmode diye bir özelliği vardır. bu açılan flash animasyonlarında, aslında animasyon kapalı halindeyken bile açılacağı alanı da kapsamaktadır ama "vmode=transparent" olduğu için görünmemektedir.

ie'de bu sorun yaratmazken, firefox ve opera'da problem olmakta, transparan flash objesi altındaki html elementlerine erişmeye olanak sağlamamaktadır. en azından trgamer'ın sitesine baktım, oradaki problem bundan kaynaklanıyor.

çok gıcık bir durum. firefox ve opera sağolsun..
Mesaj tarihi:
fir3blad3'e benden kucak dolusu sevgiler. Adblock plus hayatınızı kurtarır.
Bazen başka bilgisayarda internette gezerken şaşıyorum bu site böyle miydi, bu kadar reklam dolu muydu diye.
Mesaj tarihi:
yeni konu açmayayım dedim..
süpersin firefox download yapıyorsun ama download listesinde göstermiyorsun , üstüne bide bitiremeden takılıyosun..
silicem seni yakında!!
Mesaj tarihi:
said:
evet, sorun vmode ile alakalı değil kanımca.

çünkü floating bannerlı çoğu site çalışırke trgamer'da sorun oluyor.

bkz: itiraf.com

mozilla'da açılmayan banner kullanıyor, ie'e açılan banner. sebebi de vmode işte.

hayır, benim de bir yerde başıma geldi, ondan şeyettim.
  • Yeni Oluştur...