Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yine firefox


Durotan

Öne çıkan mesajlar

sorunları bitmeyen tatlı program yeni bi sorun çıkarmaya başladı bende.

adobe flash player kullanan site arabirimlerinde linklere ve butonlara tıklayamama sorunum var. her zaman olmuyo işin ilginç yanı; bazen refresh yapınca kendine geliyo. ama çoğu zaman da tıklanamaz olarak kalıyo. flash player sürümüm 9.0.45.0 yani son sürüm. yine de bu sorun var; çözümüm yok.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Noscript diye bi extension i var firefox un. reklamlari pop uplari falan bi nebze önleyebilmek adina default olarak tüm sitelerin java uygulamalarini kapatiyor. otomatik olarak kendini yüklemez tabiiki firefox a ama aklıma başka çözüm gelmedi. sağ altta video download iconun yanındaki icona tiklayip hede websitesine izin ver demeyi deneyebilirsin. ama dediğim gibi kendin yüklemediysen sorunun baska bişeyden kaynaklanıyordur.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

flash objelerinin vmode diye bir özelliği vardır. bu açılan flash animasyonlarında, aslında animasyon kapalı halindeyken bile açılacağı alanı da kapsamaktadır ama "vmode=transparent" olduğu için görünmemektedir.

ie'de bu sorun yaratmazken, firefox ve opera'da problem olmakta, transparan flash objesi altındaki html elementlerine erişmeye olanak sağlamamaktadır. en azından trgamer'ın sitesine baktım, oradaki problem bundan kaynaklanıyor.

çok gıcık bir durum. firefox ve opera sağolsun..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...