Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Bugün gördüm adı , afişi falan ilgimi çekti gidip sinemaya izlesem mi diye düşünüyorum..imdb 5.0 vermiş ama imdbnin puanlama sistemini de pek sevmiyorum açıkcası o yüzden aranızda izleyen varsa biraz fikir verebilir mi bana ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 izledim tek kelimeyle bayağı bi film afişi güzel sadece. cd de izle ki yarısında kapatmazsan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 bugün başka gidicek film bulamadım gittim. klasik white wolf hikayesi abi, çok klişe, çok sıkıcı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 1- imdb'nin puan sisteminde kötü olan nedir ki? genel kullanıcının görüşlerini yansıtıyor sistem. olmadı detaylı puanlamaya bakarsın. çoğunluk 10 puan vermiş mesela, ama median'ı 6'da kalmış. hatta diyor ki, kızlar erkeklerden daha çok beğenmiş bu filmi. 2- klasik white wolf hikayesi ne demek? kaç tane white wolf hikayesi yapıldı ki, "klasik white wolf" olsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 said: imdb'nin puan sisteminde kötü olan nedir ki? genel kullanıcının görüşlerini yansıtıyor sistem.Genel olan hersey genelde kotudur. said: klasik white wolf hikayesi ne demek? kaç tane white wolf hikayesi yapıldı ki, "klasik white wolf" olsun?http://en.wikipedia.org/wiki/Werewolf_fiction#Films [ Mesaj 22 Haziran 2007, Cuma - 01:14 tarihinde, bayat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2007 White Wolf diyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Of White Wolf'un da werewolf hikayesi var cok gerildim :l Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 bone sen filmi izledinmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 22, 2007 yönetmenin diyer filmleri güzeldi - ama bu da onlara benziyorsa giderim ben - aydınlatın beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar