Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2007 izmit..güzel yer..mini istanbul diyebilirik,ama mini yani =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Tekirdağ- Hiç işiniz olmasın. Ne üniversite hayatı yaşayabilirsiniz nede okuldur ottur boktur bişi görebilirsiniz. 4binadan adamlar üniversite kurdular. Bu şehirde ancak alkolik olursunuz. Cafe bar ortamları çok kötü. En iyi cafe bile kırathane gibi yok okey yok batak oynuyorlar. Sigara içmiyorsanız üzülürsünüz. Deniz kenarı falan diyede sevinmeyin denizi 5para etmez. Cesaret ederde girerseniz foseptiklerin derelere derelerin denize döküldüğü noktalar dışında denizanaları ile başınız derde girer. İlla üniversite okucam ben diyorsanız gibin Egede antalyada okuyun. Olmadı çanakkalede okuyun. Güzide şehirlerimizdir. Sabrınız varsa istanbul da çok keyifli olabilir. Bunun dışında okumak istediğiniz bölümle ilgili en iyi eğitim nerede veriliyor ona bakın oraya kasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 değilim! istanbulu özledim lan yeter! erasmusa koyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malik Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2007 @red:öl,ben biliyorum izmire bi kaç kez gitmişliğim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2007 İstanbul iyidir hoştur ama tinercisi, gaspçısı, yankesicisi, dolandırıcısı, hırsızı, huysuzu, gayi, biseksüeli, travestisi eksik olmaz. Dünya kadar kafe, bar, restourant vardır, eğlence imkanları sınırsızdır fakat arabanız ya da taksilere servet verebilecek bir bütçeniz yoksa gece 12den sonra eve dönemezsiniz, çünkü iett çalışanları tavuktur. Hadi yakınınızda gidebileceğiniz yerler var diyelim ya da evine dolmuş olan şanslı insanlardansınız, bu sefer de gittiğiniz yerde kazıklanma tehlikesi geçirirsiniz, çünkü İstanbul büyük bir şehir olduğundan müşteri memnuniyeti vs. yalandır. Kim kimi ne kadar düdüklerse o kadar kara girer. Ne de olsa 15 milyon yolunacak kaz var şehirde. Boğaz manzarası mükemmeldir, yalılar, kamu binaları boylu boyunca gider... Size de Sarıyer/ Anadolu Kavağı civarında kazık eşliğinde balık ekmek yemek düşer. İstanbul denildiğinde herkesin aklına deniz böcek gelir, halbuki burada insanların denizi hiç görmeden ölmesi mümkündür. Her yer boğazdan ibaret sanar dışardan gelenler, fakat şehir merkezinden 30 km dışarıda güneydoğu rüzgaları eser. Ama şu da var İstanbulda yaşamamış bir insan ben büyük şehirde hayatta kaldım diyemez, hoş İstanbulda yaşamamış bir insan büyük şehirde hayatta kalmak nedir onu da bilemez. Burada her gün yeni bir yaşam mücadelesi, burada Üst geçitten geçerken size araba çarpabilir. Ya da binlerce kişinin arasında bıçaklanabilirsiniz ve üstüne bir de dayak yiyebilirsiniz. İstanbul'u severim ama 21. seneme başlayalı 4 gün oldu oldu ve hala bu şehirden başka yaşayabileceğim bir yer bulamadım. Bir kez İstanbul'a alıştıktan sonra her yer sıradan oluyor. Kulağınız 24 saat kesilmeyen gürültüyü, egzos dumanını ve binbir çeşit şeyin kokusunu özlüyor. (Marmara Üniversitesi'nde okuyorum, üniversitem süperdir, bir dünya kampüsümüz var, mesela ben 2 senedir okusam da sadece 3 tanesinin yerini ve neye benzediğini biliyorum sadece. Rivayetlere göre 14 civarı kampüsümüz varmış. Eğer şanslıysanız mantıklı yerlerdeki kampüslere rastgelebilir rahatça okula gidip gelebilirsiniz. Ama kampüs dediğime bakmayın dersliklerden ibaret beton yığınları çoğu kampüsümüz. ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 ben de bari bandırma ve eskişehirden bahsedeyim Bandırma icinde insan yaşamasa güzel şehir dogal klimali Rüzgarına alişirsaniz iidir.neden insanı olmasa dedim :D sacim uzun diye gay dediler kızlar gelip gitmeye baslayinca pzvnklige terfi ettim benden ne istediler anlamadım :S etmedikleri laf kalmamişti. sonra orayı bırakip eskisehire gittim biraz ehlikeyif oldugum icin evi tek kişi tuttum bu sefer param bitti evden dısarı cıkamadım. demek oluyo ki paran yoksa Erzurum da Istanbul da eskisehir de aynı 4 duvardır internet de heryerde internet. eskişehir memleket gibi koksa da Ankara'nın yerini tutmadı sözün özü. aslında asıl memleketiniz istanbul ankara izmirse imkanınız varsa (aklınız varsa) memleketinizden ayrılmayın ana dırdırı baba bagrışı falan hikaye dısarda dünyanın iti kopugu ile ugrasacaksınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SPectre88 Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2007 bari bende samsundan bahsedeyim kampüsü sehirden 20km uzakta dağın başındandır sabah saatleri ulaşım işkence olur ama dolmuşlar wardır kesinlikle ayakta yolcu almazlar 1.25di galiba öğrenci tıp fakültesinden mühendisliğe eğitime ayrı bir dolmuş hattı vardır büyüklüğü siz düşünün ben bir çok kez gittim binaların kafeteryalarından başka yemek yiyebilinecek yer görmedim birde rivayete göre kışın domuzla karşılaşma olasılığın cok yüksekmiş şehre gelirsek şehir bakırköy kadar bile yoktur gezilecek 2-3 caddesi wardır işte çiftlik üzerinde bolca kafe bulunur her türlüsünden sahili son 5-6 yılda baya güzellesmiştir kafeler falan yazın güzel olur ne bilim gelmeyin bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 ankarada doğdum, tüm öğrenim (üni. dahil) ankarada geçti. gördüğüm en güzel huzurlu şehirlerden biridir, insanları genelde temizdir. Ankarada yaşamayı seven, isatanbulda ki kalabalıkta rahat etmez, istanbulu sadece vapuru için sever. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BoaCh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 sivasta okuyan warmı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 bandırma hakkında bi tek ben konuşurum :p dışardan gelip okuyanlar benlen hemfikir olacaktır tabiri caiz ise bok gibi bir yer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 izmir buca dısında heryer güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2007 Trabzon: Her tip öğrenci olduğundan herkes kendi kafasına göre birilerini bulabilir,ev bulma sorunu yok,ev fiyatlari kaloriferli ortalama 300(yere göre değişiyor). Gezilecek pek çok yeri var,gece eğlenmek için pek fazla yer olmasada güzel 2-3 mekan var. Asıl öğrenci olduğum yer olan GÜMÜŞHANE den uzak durun,yoksa benim gibi 2 senede kafayı sıyırırsınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alatariel Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 cok yardimci oldunuz tskler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 izmir balçova da güzelde öğrenciye yönelik HİÇBİŞİ yok. kocaman 2 tane üniversite var semt'te gel gör ki ne bitane rock bar var ne adam gibi içilcek bi yer, güzel bi kafe var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 rock barı naapcan git üçkuyular sahile.yada turkuaza fln fasıl var mis gibi :D.ayrıca rock bar izmirde bitek alsancakta var sanırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 öyle işte biraz alsancakta var bide bornovada var. ya hdi barı'ı fln geçtim bi taen mi adam gibi cafe olmaz ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2007 agorada veya balçova kipada var cafeler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-alatariel- Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2007 said: alatariel üye [şikayet et] § 30 Temmuz 2007, Pazartesi - 17:24 [ özel msj ] cok yardimci oldunuz tskler OHA selam. sabah sabah hayalet görmüş gibi oldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
noma Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2007 aslinda şeyi sormak istiyorum balıkesirde okuyan arkadaslar bi konussa artik tercihlerde bitti ama [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 17:20 tarihinde, noma tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 17:21 tarihinde, noma tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Ankara Gelmeee! Gelmeee! Kaçç! Kendini kurtar! Arkana bile bakma! Gelmeee!!! (ha ODTÜ'ye gelceksen gel ama Ankarayı aramazsın bile apayrı şehir gibi) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peach_Riza Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2007 Odtu secmeyi hedefleyen biri olarak yani İstanbulda yasiyorumuda eklersek sıkıcımı gelir ?......Hani evden uzak vs vs die dusunuodum ama.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2007 istanbul-eskişehir-ankara arası hızlı tren yapılıyo hatta yapıldu bitti test sürüşleri falan var sanırsam.senin dönemine yetişir.çok sıkılırsan atlar gidersin yani o derece kısalcak sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 kocaeliyi kazanacak bağğyan patilere rehberlik yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 İzmirdeyim,Bornova da...Çok memnunum okuduğum yerden.Tam bir öğrenci yeri.Herşey çok iyi.Tavsiye ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 kızlar iyi mi ramses :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar