Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

üni. okuyan arkadaslar okudugunuz sehirden memnun musunuz?

noma

Öne çıkan mesajlar

Tekirdağ- Hiç işiniz olmasın. Ne üniversite hayatı yaşayabilirsiniz nede okuldur ottur boktur bişi görebilirsiniz. 4binadan adamlar üniversite kurdular. Bu şehirde ancak alkolik olursunuz. Cafe bar ortamları çok kötü. En iyi cafe bile kırathane gibi yok okey yok batak oynuyorlar. Sigara içmiyorsanız üzülürsünüz. Deniz kenarı falan diyede sevinmeyin denizi 5para etmez. Cesaret ederde girerseniz foseptiklerin derelere derelerin denize döküldüğü noktalar dışında denizanaları ile başınız derde girer.

İlla üniversite okucam ben diyorsanız gibin Egede antalyada okuyun. Olmadı çanakkalede okuyun. Güzide şehirlerimizdir. Sabrınız varsa istanbul da çok keyifli olabilir. Bunun dışında okumak istediğiniz bölümle ilgili en iyi eğitim nerede veriliyor ona bakın oraya kasın.
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul iyidir hoştur ama tinercisi, gaspçısı, yankesicisi, dolandırıcısı, hırsızı, huysuzu, gayi, biseksüeli, travestisi eksik olmaz.

Dünya kadar kafe, bar, restourant vardır, eğlence imkanları sınırsızdır fakat arabanız ya da taksilere servet verebilecek bir bütçeniz yoksa gece 12den sonra eve dönemezsiniz, çünkü iett çalışanları tavuktur.

Hadi yakınınızda gidebileceğiniz yerler var diyelim ya da evine dolmuş olan şanslı insanlardansınız, bu sefer de gittiğiniz yerde kazıklanma tehlikesi geçirirsiniz, çünkü İstanbul büyük bir şehir olduğundan müşteri memnuniyeti vs. yalandır. Kim kimi ne kadar düdüklerse o kadar kara girer. Ne de olsa 15 milyon yolunacak kaz var şehirde.

Boğaz manzarası mükemmeldir, yalılar, kamu binaları boylu boyunca gider... Size de Sarıyer/ Anadolu Kavağı civarında kazık eşliğinde balık ekmek yemek düşer.

İstanbul denildiğinde herkesin aklına deniz böcek gelir, halbuki burada insanların denizi hiç görmeden ölmesi mümkündür. Her yer boğazdan ibaret sanar dışardan gelenler, fakat şehir merkezinden 30 km dışarıda güneydoğu rüzgaları eser.

Ama şu da var İstanbulda yaşamamış bir insan ben büyük şehirde hayatta kaldım diyemez, hoş İstanbulda yaşamamış bir insan büyük şehirde hayatta kalmak nedir onu da bilemez. Burada her gün yeni bir yaşam mücadelesi, burada Üst geçitten geçerken size araba çarpabilir. Ya da binlerce kişinin arasında bıçaklanabilirsiniz ve üstüne bir de dayak yiyebilirsiniz.

İstanbul'u severim ama 21. seneme başlayalı 4 gün oldu oldu ve hala bu şehirden başka yaşayabileceğim bir yer bulamadım. Bir kez İstanbul'a alıştıktan sonra her yer sıradan oluyor. Kulağınız 24 saat kesilmeyen gürültüyü, egzos dumanını ve binbir çeşit şeyin kokusunu özlüyor.

(Marmara Üniversitesi'nde okuyorum, üniversitem süperdir, bir dünya kampüsümüz var, mesela ben 2 senedir okusam da sadece 3 tanesinin yerini ve neye benzediğini biliyorum sadece. Rivayetlere göre 14 civarı kampüsümüz varmış. Eğer şanslıysanız mantıklı yerlerdeki kampüslere rastgelebilir rahatça okula gidip gelebilirsiniz. Ama kampüs dediğime bakmayın dersliklerden ibaret beton yığınları çoğu kampüsümüz. )
Sosyal ağlarda paylaş

ben de bari bandırma ve eskişehirden bahsedeyim

Bandırma icinde insan yaşamasa güzel şehir dogal klimali Rüzgarına alişirsaniz iidir.neden insanı olmasa dedim :D sacim uzun diye gay dediler kızlar gelip gitmeye baslayinca pzvnklige terfi ettim benden ne istediler anlamadım :S etmedikleri laf kalmamişti.
sonra orayı bırakip eskisehire gittim biraz ehlikeyif oldugum icin evi tek kişi tuttum bu sefer param bitti evden dısarı cıkamadım. demek oluyo ki paran yoksa Erzurum da Istanbul da eskisehir de aynı 4 duvardır internet de heryerde internet.

eskişehir memleket gibi koksa da Ankara'nın yerini tutmadı sözün özü. aslında asıl memleketiniz istanbul ankara izmirse imkanınız varsa (aklınız varsa) memleketinizden ayrılmayın ana dırdırı baba bagrışı falan hikaye dısarda dünyanın iti kopugu ile ugrasacaksınız
Sosyal ağlarda paylaş

bari bende samsundan bahsedeyim
kampüsü sehirden 20km uzakta dağın başındandır sabah saatleri ulaşım işkence olur ama dolmuşlar wardır kesinlikle ayakta yolcu almazlar 1.25di galiba öğrenci tıp fakültesinden mühendisliğe eğitime ayrı bir dolmuş hattı vardır büyüklüğü siz düşünün ben bir çok kez gittim binaların kafeteryalarından başka yemek yiyebilinecek yer görmedim birde rivayete göre kışın domuzla karşılaşma olasılığın cok yüksekmiş

şehre gelirsek şehir bakırköy kadar bile yoktur gezilecek 2-3 caddesi wardır işte çiftlik üzerinde bolca kafe bulunur her türlüsünden sahili son 5-6 yılda baya güzellesmiştir kafeler falan yazın güzel olur

ne bilim gelmeyin bence
Sosyal ağlarda paylaş

Trabzon: Her tip öğrenci olduğundan herkes kendi kafasına göre birilerini bulabilir,ev bulma sorunu yok,ev fiyatlari kaloriferli ortalama 300(yere göre değişiyor).
Gezilecek pek çok yeri var,gece eğlenmek için pek fazla yer olmasada güzel 2-3 mekan var.

Asıl öğrenci olduğum yer olan GÜMÜŞHANE den uzak durun,yoksa benim gibi 2 senede kafayı sıyırırsınız...
Sosyal ağlarda paylaş

• 3 hafta sonra ...
aslinda şeyi sormak istiyorum balıkesirde okuyan arkadaslar bi konussa artik tercihlerde bitti ama

[ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 17:20 tarihinde, noma tarafından güncellenmiştir ]

[ Mesaj 07 Ağustos 2007, Salı - 17:21 tarihinde, noma tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...